сила бг магазин
сила бг медия
»
»
Ново от BULK POWDERS!

Ново от BULK POWDERS!


Април беше натоварен месец за гигантите от BULK POWDERS, през който те пуснаха на пазара няколко нови вълнуващи продукти:


 

1. Complete Protein Coffee™
2. Complete Breakfast Smoothie™
3. Complete High Protein Smoothie™
4. High Protein Snack Bars
5. Hydrolysed Whey Protein Isolate
6. Micellar Casein
7. Beef Protein Isolate 97 (HydroBEEF™)
 

Наред с тези основни продукти, компанията постоянно добавя нови формули към продуктовата гама, за да посрещне нуждите и желанията на клиентите. През последните няколко седмици те пуснаха още няколко нови неща:

 

9. Chromium Picolinate Tablets 250mcg
10. Chia Seeds
11. Fructose Powder
12. Kale Powder

 

 

BULK POWDERS се стреми да осигури най-качествените съставки на цени без конкуренция, като същевременно разработва уникални по рода си формули. Пример за това са продукти като Complete Breakfast Smoothie™ и Complete Protein Smoothie™, които имат страхотен вкус и консистенция и дори съдържат парченца плодове. Повечето подобни продукти включват твърде малко плодове на прах и по-скоро представляват протеинови напитки с плодов аромат.

 

Друга интересна формула е Complete Protein Coffee™, комбинация от оплоустойчив суроватъчен протеин изолат и висококачествено колумбийското кафе, която предлага вкус и усещане за истинско кафе.

 

Хиалуроновата киселина на таблетки Hyaluronic Acid Tablets и продуктът Chromium Picolinate осигуряват най-чиста форма на тези активни съставки, като се предлагат в оптимално съотношение и доза, за да гарантират високо качество и ефективност.

 

Предлагаме ти списък с всички актуални нови продукти на BULK POWDERS за месец април, които можеш да поръчаш директно от WWW.SILABG.COM на гарантирано най-добра цена:

 

 

 

Ако тази статия ви е харесала, моля гласувайте за нея
Коментари
ДОБАВИ КОМЕНТАР
Име/Прякор *
Твоят E-Mail *
Коментар *
Реклама
Последни коментари
Не напразно Amix Nutrition ми е, любимата марка ! Просто The Best
Уникални както винаги
Чудесно! Вие сте най-силните в БГ !
Интересно

"Алкохола е определящ фактор при представянето на алтетите. Той влияе отрицателно на много процеси нужни за успех. Засягат се фокуса, представянето, възстановяването и рехабилитацията. Особенно имайки се впредвид, че някои от ефектите след прием на алкохол траят дни. Макар да се абсорбира от тялото моментално, той се метаболизира доста бавно и би засегнал представянето ви на терена,залата или ринга 48 часа след консумацията на последната напитка."

Реклама
Copyright © 2007 - 2020 silabg.com