сила бг магазин
сила бг медия
»
»
ОФИЦИАЛНО ИЗЯВЛЕНИЕ ОТ МЕНИДЖМЪНТА НА СИЛА БГ

ОФИЦИАЛНО ИЗЯВЛЕНИЕ ОТ МЕНИДЖМЪНТА НА СИЛА БГ

 
СИЛА БГ продава само качествени сертифицирани добавки с ясен произход
 
СИЛА БГ категорично заявява по повод на статии публикувани през последните дни, че никога и по никакъв повод не е била обект на проверка от следствените органи.
 
Всички наши продукти са с гарантирано качество, преминали са необходимите проверки от държавните органи и тези, които са произведени извън България притежават всички сертификати.
 
Наблюдаваме през последните седмици опити да бъдем дискредитирани със слухове и неверни публикации от определени хора и медии и искаме да потвърдим, че всички необходими документи, които се отнасят до качеството и произхода на нашите продукти са на разположение на всеки, който се поинтересува от тях.
 
За последните 9 години нашата компания е символ на почтена, прозрачна и етична политика спрямо своите потребители. Предлагаме стоки с високо качество, имаме десетки хиляди признателни клиенти и плащаме точно до стотинка всички възможни данъци и други такси към държавата. Сред нашите благодарни клиенти са стотици известни на цяла България спортисти, представители на шoу бизнеса, на медиите и на творческите среди. През следващите няколко седмици те също ще споделят своето мнение публично и откровено за ефекта от нашите висококачествени хранителни добавки, ще събеседват с другите ни клиенти и така ще подпомогнат необоснованите атаки, на които сме подложени.
 
СИЛА БГ още веднъж заявавя, че е честна и почтена компания, атакувана с непозволени средства и недоказани измислени твърдения. СИЛА БГ заявява, че незабавно ще се обърне към правораздавателните органи в Република България и ще търси правата си с всички възможни законови средства.
 
От мениджмънта на СИЛА БГ
 
 
Ако тази статия ви е харесала, моля гласувайте за нея
Коментари
2017-04-07 | 10:06:59
Светла Петрова
Сега прочетох материала. Ми може ли такова нещо да пишат такива глупости, които и да са писачите. Във вашия магазин има почти всичко с качество на ниво. Много е удобен и онлайн мазазинът за такива като мен, които живеят в провинцията. Кой електронен магазин дава такива големи отстъпки, златна карта, супер партньори, бонус точки...? Много съм доволна от Вашето обслужване, качество и цени на продуктите! Продължавайте в същия дух! Няма да вярваме на такива писания, я!!!
2016-09-24 | 18:47:42
TVD
Да сте живи и здрави всички ! Много е лошо ,когато се опитват да накърняват успехите на вашата фирма. Интересно е как жълтият сайт bli**.bg от изведнъж започнаха да бълват всяка седмица "жълти новини" с цел да Ви осквернят. Интересно е и също , как извежнъж точно този сайт започнаха да публикуват информация за вас , както и някакви си потребители , които сами са си правили проверки .. Горе главата и успехи Ви пожелавам , приятели !
ДОБАВИ КОМЕНТАР
Име/Прякор *
Твоят E-Mail *
Коментар *
Реклама
Последни коментари
Не напразно Amix Nutrition ми е, любимата марка ! Просто The Best
Уникални както винаги
Чудесно! Вие сте най-силните в БГ !
Интересно

"ProLab предлагат различни протеини. От стандартния протеинов концентрат – Pure Whey, през матрична комбинация от Концентрат и изолат – Advanced Pure Whey , до високо пречистен протеин изолат – Whey isolate с добавени ензими за оптимизиране на усвояването му и само грам грам въглехидрат в доза. Подсилен с глутаминови пептиди, таурин и с добавени аминокиселини, с които да придобие аминопрофил на концентрат и същевременно да е бързо усвояем, колкото изолат."

Реклама
Copyright © 2007 - 2019 silabg.com