сила бг магазин
сила бг медия
»
»
Опитаха да натопят Gaspari, компанията проговори

Опитаха да натопят Gaspari, компанията проговори

Напоследък положението около Gaspari е напечено, при това не само от летните жеги. Появиха се резултати от лабораторни тестове, обвиняващи компанията в грешна дозировка на протеина MyoFusion и некоректно отношение към клиентите. Дори и начинаещите бодибилдъри научават отрано за Gaspari и причината за тази популярност е именно заслужено високото реноме на техните продукти. Във връзка със ситуацията компанията публикува официално изявление. Изборът на кого да вярвате – на съмнителни тестове или на доказана марка – е изцяло ваш!
 
“На вниманието ни попаднаха зле регулирани лабораторни изследвания за MyoFusion, които се разпространяват в много форуми и социални мрежи. Gaspari Nutrition има много сериозно отношение спрямо контрола на качеството и изцяло подкрепя инициативите на своите клиенти да получат повече информация относно стандартите за качество, при които се произвеждат нашите суплементи. Надяваме се ценните за нас клиенти да разберат, че съществуват редовни процеси и процедури за установяването на валидността на тестовите методи и точността на резултатите. За това разчитаме на акредитирани външни лаборатории и вътрешни тестове за контрол на качеството.

Gaspari Nutrition е отдадена на изпълняването на всички изисквания на Щатската администрация по храните и лекарствата (FDA) и съвременните производствени практики. Клиентите ни могат да бъдат сигурни, че продуктите ни съдържат само най-висококачествени съставки и са произведени по възможно най-безопасния начин, като отговарят и на съдържанието на етикета. Моля, вижте официалните лабораторни резултати за MyoFusion Probiotic и MyoFusion Hydro, които ясно показват ПО-ВИСОКО съдържание на протеин от показаното на етикета.”

Съдържание на MyoFusion Probiotic Series: Етикет  (24гр протеин)

Факсимилета от "проблемните" тестове: 1, 2, 3, 4 (21гр протеин)

Легитимните тестове на Gaspari: MyoFusion Probiotic, MyoFusion Hydro (25гр протеин)

Какво би спечелил гигант като Gaspari, ако ви "излъже" на дребно с 3 грама протеин? Коя фирма би рискувала такова реноме за толкова елементарна измама?
Изводите си направете сами. Сила БГ има пълно доверие в Gaspari и ви предлага не един, а три промо-стака на марката на отлична цена! Можете да ги разгледате по-долу.

Сила БГ Тийм
Ако тази статия ви е харесала, моля гласувайте за нея
Коментари
2012-06-18 | 19:00:22
Виктор Филипов
Какъв е този Myofusion Hydro ?
ДОБАВИ КОМЕНТАР
Име/Прякор *
Твоят E-Mail *
Коментар *
Реклама
Последни коментари
Не напразно Amix Nutrition ми е, любимата марка ! Просто The Best
Уникални както винаги
Чудесно! Вие сте най-силните в БГ !
Интересно

"Ние от Сила БГ сме изключително доволни от ентусиазмът проявен от зрители и участници и ви обещаваме, че това няма да бъде последното събитие от този вид, в което участваме с нашите приятели от Explosive Force Crew."

Реклама
Copyright © 2007 - 2020 silabg.com