сила бг магазин
сила бг медия
»
»
PhD - Марката, която се наложи

PhD - Марката, която се наложи

PhD е британска марка, наложила се на българския пазар още със самото си стъпване. Висококачествените продукти, формули и богатата гама, определиха водещите позиции на марката.

PhD Nutrition са много повече от доставчик на висококачествени хранителни добавки. Те признават, че силата им е в екипa и в колективните познания за хранителните добавки и изискванията на всички спортисти.

Експертите на PhD, отговарящи за разработката на продуктите, правят необходимите проучвания и създават най-иновативните продукти в момента.
Фабриката за производство на хранителни добавки PhD, е носител на наградата BRC Global standard food manifacturing (награда за световен стандарт в производството на храни), официално призната от CMI.

Всичко това има смисъл, тъй като компанията произвежда висококачествени хранителни добавки, които са в топ листата на продуктите от тази област, и ще продължава да ги произвежда, имайки предвид с какъв екип разполага. Жизненоважно е всяка съставка, която преминава през тяхното тяло, да е толкова чиста, колкото съставките, преминаващи през вашето тяло. Поради тази причина PhD Nutrition работят в тясно сътрудничество с MHRA (Агенцията по регулиране на медикаменти и здравословни продукти), за да са сигурни, че всички съставки са безопасни за употреба.Тъй като самият екип на компанията е съставен от спортисти, те определено добре разбират от какво се нуждаете, за да може да вървите напред и гарантират, че ви предоставят едно цялостно решение. Една наистина сериозна марка хранителни добавки не може да бъде завършена без свой поддържащ екип от експерти, които да са на разположение ежедневно, за да подкрепят продуктовата линия на PhD.
Цялата продуктова гама може да видите тук.PhD Pharma Whey HT

Eдин превъзходен суроватъчен протеин.
Чрез био-инженерния си профил, той осигурява мигновен приток на аминокиселини до мускулите, и то благодарение на добавения Hydro Tech (хидролизиран суроватъчен протеин изолат).
Напоследък в най-популярните протеини в световен мащаб все по-често започва да присъства суроватъчният протеин хидролизат като основен източник на белтъчини. Това е най-високото качество протеин, отличаващ се с много бързо усвояване, подходящ за употреба непосредствено след тренировка.

PhD Pharma Whey HT има обогатен аминокиселинен профил, с добавените BCAA (разклонена верига аминокиселини) и L-Glutamin (глутамин) те предразполагат мускулите към растеж.
Този протеин впечатлява особено много с хранителния си профил (80% чист протеин, с преобладаващ изолат), разнообразието от вкусове (шоколадови бисквитки, ванилия, банан, ягода, шоколад и мента), прекрасната разтворимост.

•         Добавени пробиотици за подобрено състояние на червата
•         Добавени храносмилателни ензими за по-добро усвояване
•         Понижено съдържание на мазнини (само 1.5 гр)
•         Повишено съдържание на БЦАА и Глутамин
PhD Pharma Gain

ГЕЙНЪРИТЕ са едни от най-разпространените и редовно употребявани суплементи за целта. Точното съотношение между белтъчини и въглехидрати наложило, вече като мярка за качествен продукт променя представите коренно за добър гейнър в последно време. Именно за това PhD ви представят продукт, който нещата са точно така правилно балансирани - PHARMA GAIN!!! За разлика от масовите гейнъри, които са "тъпкани" с въглехидрати и съдържат минимални количества протеин в доза (обикновено не повече от 17-20 грама на 100 грама пудра), PHARMA GAIN ви набавя цели 40 грама протеин в 100 грама пудра!!! Нито един гейнър на пазара не може да ви предложи такова количество! Добавени са също така Глутамин и БЦАА. Именно голямото количество протеин, качествените въглехидрати, балансираната дозировка между тях са предпоставка за покачване на чиста мускулна маса. Добавени са също така 8 грама фибри, които да улеснят усвояването на продукта. Съотношението белтъчини-въглехидрати в този продукт е 50:50, което го прави оптимален вариант както за гейнър, така и за източник на необходимите ви допълнителни „чисти” калории през деня.

-         40гр. протеин в 100гр пудра
-         По-голямата част от въглехидратите са под формата на овес
-         Добавени са BCAA и L-Glutaminе
-         Съдържа ленено семе и MCTOil (средноверижни триглицериди)PhD Synergy-ISO-7™

Специално създаден за всички, които търсят една цялостна хранителна синергия. Колко често сте си задавали въпроса: „Дали този месец да си купя суроватъчен протеин, креатин, Л-глутамин или тестостеронен бустер?”

Вие много добре знаете, че всички те работят заедно и са ви необходими, за да достигнете оптимални резултати, но често не сте сигурни каква е точната дозировка или просто неможете да си ги позволите. Ние от PhD Nutrition сложихме край на проблемите ви. Synergy-ISO-7™ съдържа всички ваши любими добавки и наистина работи!

Synergy-ISO-7™ е уинкален продукт създаден специално, за да максимизира различните нужди на съвременните атлети. Със Synergy-ISO-7™ съчетава всичко, от което се нуждаете в една напитка със страхотен вкус.

- Увеличава силата и мощта
- Оптимизира естественото анаболно хормонално производство за изграждане на чист мускул
- Възстановява след тежки тренировки
- Осигурява необходимата енергия в краткосрочен и дългосрочн план
- Осигурява здравословно и жизнено спортно дълголетие


PhD Pharma HMB

Beta-hydroxy beta-methyl tyrate или HMB (хидроксиметил-
бутират) е матаболит на аминокиселината Л-Левцин, която се синтезира в човешкото тяло.
Той е част от протеиновия синтез и е отркит от научните изследвания на Др. Стив Нисен, който стига до заключението, че HMB повишава мускулната маса и намалява разпада на мускулна тъкан.
Публикуваните научни изследвания във вестника Приложна Физиология и други научни медии сочат, че HMB повишава масата и силата. 3 гр. HMB на ден спомагат за намаляване разпада на мускулна тъкан, подмомагат възстановяването, повишават издръжливостта и намаляват телесните мазнини.

-Повишава силата
-Подпомага мускулния растеж
-Подпомага възстановяването
- Повишава издръжливостта
- Намалява разпада на мускулна тъкан след инзтензивно натоварване
- Намлява телесните мазнини


PhD Methoxy-7-Test

Нов номер едно анаболен комплекс във Великобритания!

Той е наистина уникален, действа в 4 отделни пътеки за да покрие вашите цели.

Methoxy -7-Test ™ обхваща всички сектори, които са необходими за един спортист да увеличи максимално силата и мускулната маса.

При проектирането на Methoxy-7-Test ™, PhD очертават четири ключови области;

* Потентен и работещ продукт
* Доставяне на сериозни резултати
* Синергичен и високо ефективен
* Изграждане на чиста мускулна маса

БЕЗ ПРО-ХОРМОНИ !!!
- Methoxy -7-Test ™ стъпка 1; Двойно анаболно действие възпроизведено от Про-тестостеронова формула
- Methoxy -7-Test ™ стъпка 2; Анаболна минерална основа
- Methoxy -7-Test ™ стъпка 3; Антиоксидантна защита
- Methoxy -7-Test ™ стъпка 4; Създава неприкосновена връзка мозък/мускул – за внушаващи резултати


PhD Lean Degree

Lean Degree™ е продукта, който всички очакваха с нетърпение. Той в никакъв случай не е магическа причица, но работи!

Lean Degree™ комбинира най-силните, иновативни и ефективни съставки в бранша и е абсолютно безвреден.

Това е една формула, която работи и ще продължава да работи докато вие сте подготвени за това. В процеса на създаване на Lean Degree™, специалистите от PhD Nutrition тряваше да вземат много решения.

Като една нова и иновативна компания ние си поставихме следните цели:

- Да направим формула с термогенни свойства
- Да добавим съставки, които да балансират нивата на кръвната захар.
- Да създадем формолировка, която дава възможност на тялото да се справи с допълнителния стрес от малкото калории и режима на отслабване.
- Да произведем формула, която работи успоредно с ефективен хранителен режим и тренировъчна програма.

PhD Nutrition заложиха най-много на тези съставки:
- Кофеин - Също така използван и в претренировъчния продукт PhD Wired™, известен с своето въздействие върху намаляване на теглото и своите термогенни характеристики.

- Екстракт от зелен чай – Един известен, мултифункционален антиоксидант.

- Фосфатидилсерин – Изключително важна довавка в Lean Degree™, която намалява психическия и физическия стрес и репективно не позволява намаляването на мускулната маса.

- L-тирозин – Аминокиселина използвана в различни нервно-фокусиращи формули и много популярна между атлети търсещи загуба на килограми. Често се изпозва в комбинация с кофеин за отимални резултати.

- Диметиламиноетанол - Супер ефикасна форма на холина, прекурсор на ацетилхолина.

- Корен от глухарче - Известна натурална добавка, кояо ви помага да не задържате излишна вода.


PhD Wired

Има много преди тренировъчни напитки,както и преди тренировъчни формули на капсули,но нито една от тях не е толкова добра като PHD WIRED.

Продуктът се стреми да се справи със следните проблеми:

- Липса на пред тренировъчна мотивация.
- Липса на фокус и концентрация.
- Липса на способност да се натоварите максимално във фитнеса.
- Липса на издръжливост и сила.

СИЛА И ИЗДРЪЖЛИВОСТ:
Групата от съставки във WIRED, наименувана NEURO – VOL- 6, съдържа 6 енергетици, които помагат да се повиши силата и издръжливостта и
предоставят краткотрайна експлозия от енергия.

АЗОТНО-ОКСИДЕН СИНТЕЗ:
Азотно-оксидният бустер се съдържа във WIRED заедно с аргинин. Азотният оксид е натурална субстанция,която се произвежда в човешкото тяло.
В нуждата си да произведе достатъчно азотен оксид, заедно с други съставки се намесва и аминокиселината аргинин. Азотният оксид и аргининът помагат мускулът да се захрани с нужните хранителни вещества и кръв.

ФОКУС И КОНЦЕНТРАЦИЯ:
WIRED съдържа двойно активна невро бленда от съставки осигуряващи максимално добро представяне.

СТИМУЛАЦИЯ И ИНТЕНЗИТЕТ:
WIRED съдържа енергетици като Кофеин, Л-Тирозин, DМАЕ и др., за максимална стимулация на интензивни тренировки.

АНТИКАТАБОЛНА СИСТЕМА:
WIRED съдържа ВСАА и Л-Глутамин спомагащи за антикатаболния ефект.


PhD Recovery 2:1:1

За всички спортисти и атлети, които иска максимално бързо да се възстановяват, както и да си подсигурят запасите от гликоген напитка след тренировка е може би най-важното хране в тренировъчният ден.
Това "хранене" осигурява също така и аминокиселини за физическото развитие, със специално внимание към двете най-важни цели - добър естетически вид и отлично спортно представяне.
Тежките тренировки с тежести или участието във физически спорт в продължение на 45-90 мин. e изключително тежко и стресиращо събитие, за да направите това и да не се заредите напълно след това е с нужните хранителни вещества е може би най-голямата грешка, която можете да направите.

PHD RECOVERY 2:1 съдържа прецизно 2:1 рационално бързо и бавно действащи въглехидрати, възможно най-висок клас протеинови източници, за да се получи перфектната след тренировъчна напитка.

PHD ВИСОКОСКОРОСТНА ПРОТЕИНОВА СИНТЕТИЧНА МАТРИЦА:

- Whey Protein Isolate: Най-чистият протеин и най-бързият начин да се увеличи протеиновият синтез.
- Микронизиран L-glutamine: За пълно след тренировъчно възстановяване.
- Микронизиран Creatine Monohydrate : За максималнo вътрешно-мускулно балансиране и натрупване на маса.
- Пептидно свързан L-glutamine : За да осигури максимално асимилиране на глутамина.
- Антиоксиданти и ВСАА аминокиселини : За мускулно възстановяване и захранване на имунната система.

PHD използват в продукта скорбяла от ечемик, която е в центъра на двойно активната система за гликогенен запас,осигуряваща бързо и бавно възстановяване на въглехидратите.
Когато използвате в съчетание със здравословна диета и активен начин на живот,RECOVERY 2:1 помага за:

  - Оптимално възстановяване от активна тренировка .
  - Повишава издържливоста и силата.
  - Постоянен запас от енергия.
  - Продължително освобождаване на енергия.
  - Отличен протеинов синтез.


PhD Pharma Blend 6HR

Над 6-часов приток на протеин
 
Английската фирма PHD набира все по-голяма популярност със своите продукти. В стремежа си да се придържа към най—новите и актуални тенденции при хранителните добавки, тя представя своя нов продукт – PHARMA BLEND!

Много компонентен протеин от най-различни източници с много висока степен на усвояване и превъзходен вкус. Комбинираните протеин от различни източници набират все по-голяма скорост поради удобството на ползване ( не ви се налага непрекъснато да правите шейкове от различни протеини и), високото качество и по-добър ефект за мсукулна маса и възстановаване. Добавени са също така и ленено масло като източник на фибри, с което максимално да се улесни разграждането на протеина. Като цяло основният плюс на такъв тип протеин е много по-дългия период на захранване на организма с необходимите белтъчини.


PhD Diet Whey

-    Пълноценен заместител на хранене
-    С добавени CLA, L-Carnitine, Green Tea
-    5 превъзходни вкуса
-    Без добавени захари и малтодекстрин

DIET WHEY е перфектният заместител на хранене, подходящ за хора на нисковъглегидратна диета.  Добавени са съставки, които ще спомогнат за оптимизиране на метаболизма и изгаряне на мазнините.  Протеиновата матрица е от постепенно освобождаващи се бавни протеини, които ще ви поддържат организма захранен за дълъг период, с което ще се спрат катаболните процеси. Въглехидратите са от висококачествена скорбяла от ечемик, което съдейства за подобрено усвояване. Л-Карнитинът, Свързаната Линолова киселина и Екстрактът от Зелен Чай допълнително усилват ефекта на протеина за изгарянето на мазнини.


PhD Catalyst

Дълго и внимателно планиран, CATALYST е продукт на PhD и сега е тук на ваше разполужение. Споделете опит и впечатления придобити от този чудесен продукт.

Зареден е с полезни за всички спортисти енергетици и антиоксиданти. CATALYST е проектиран с прецизна микстура от витамини и цинк, прекрасно комбиниращи се с продукти притежаващи антикатаболен ефект, за да помага на упорито спортуващите атлети по време на тежките тренировки. Ние  включихме семена от грозде, плод от американска палма, мляко от магарешки бодил,за да работят заедно с цинка и магнезия в CATALYST и да осигурят оптимално здраве и издръжливост.
Начин на употреба: Доза - 2 капсули. Вземайте по 1 капсула сутрин и 1 след вечеря.

Продуктова характеристика:
- Голяма издръжливост с високо хранителната матрица за активен начин на живот.
- Високо ниво на полезните за спортистите антиоксиданти.
- Ценен продукт за детоксикацията и подмладяването.
- За мъже и жени.
- Система за усвояване на хранителните вещества с R-ALA и биотин.
- Мултивитамини  и голяма бленда от минерали.
Без вкусове, без захари и оцветители. Без глутен,пшеница,мая или захар.


PhD V-Max Pump

Необикновената  пред тренировъчна  напитка!

Това, което най-накрая създадохме в PhD Nutrition  активна мускулно напомпваща матрица, доставяща  усилен силов потенциал, заедно със системна енергийна реализация и  модул, осигуряващ  много мощ. Напомпванията, които ще изпитате по време на тежките си тренировки ще са много повече от достатъчни, за да ви докажат, че условията за мускулно изграждане са идеални.

V Max-Pump е пример за  технологиите за мускулен растеж на 21-ви век, които най-накрая са реализирани.

- Силен Бета-Аланин Комплекс
- Двойно по-силна Аргининова  Матрица
- Креатинови и Глутаминови модули
- ВСАА
- 40 дози
- Невероятна цена
– Невероятен вкус

Продуктите на PhD са с уникално фармацевтично качество!
Ултра филтрираният micronised creatine monohydrate ще ви спомогнете да заредите, както и да възстановите вашите енергийни нива. Съчетан с бързи въглехидрати Battery+/3 ще спомогне за пълноценното му усвояване.
 

За запълните вашият суплиментарен план, PhD Nutrition са разработили и следните продукти:

L-Glutaminе - най-често срещаната в свободна форма аминокиселина, съдържаща се в мускулната тъкан. Изпълняваща изключително важна роля в усвояването на белтъчините при възстановяване на мускулатурата в организма.

BCAA - BCAA's играят съществена роля в синтеза на белтъчини, поради факта, че черният дроб неможе да ги разгражди изцялто и по този начин те директно попадат в кръвоносната система и достигат до мускулните клетки.
 
WaxyVol - В последните няколко години редица изследвания потвърдиха кой е най-добрият въглехидрат за покачване на мускулна маса, а именно СКОРБЯЛАТА ОТ ЕЧЕМИК!!! Именно това представлява новият продукт на PHD WAXY-VOL.

CLA
- Доказано е, че CLA пречи на мазнините да се усвоят в клетките. Освем това намалява ензимите, отговорни за увеличаването на размера на мастната клетка, подобрява профилите на липидите в кръвта, намалява високите нива на глюкоза в тялото.

CLA намалят страничните ефекти от диета с ниско съдържание на калории, като кожни обриви, раздразнителност, депресия и загуба на коса.
 
PhD Nutrition са разработили продукти с фармацевтично качество, които намират място в нашето ежедневие няма значение дали сме напреднали спортисти, любители или просто хора стремящи се да подържат здравословен начин на живот.

Цялата продуктова гама на PhD Nutrition може да намерите само ТУК

СИЛА БГ Тийм
Ако тази статия ви е харесала, моля гласувайте за нея
Коментари
2012-01-29 | 10:42:41
as a
Реално погледнато, за марка в днешно време не е нищо особено, изцяло са акцентирали на базови продукти, като creatin, glutamin и т.н. Бустера им, за аргининов бустер определено е добре дозиран и работи, един от малкото които остана на пазра, след като от Гаспари резнаха Super pump 250 и го замениха с MAX. Зеленият чай им е ОК, но относитено по скъп от масовите варианти , Methoxy-7-Test - това е един доста спорен продукт, последните няколко години го споменаваха, като най-добрата съставка за повишаване на белтъчният синтез, доста противоречиви мнения се появиха по този въпрос, но явно има нещо вярно щом водещи фирми започнаха да го вкарват в номенклатурата от продукти. Все пак ако наистина добавка за 60 лв., би могла да повиши синтеза, защо подяволите хората да продължават със стероидите, това погледнато реално е една от основните цели.

Определено съм на мнение, че PHD направиха един основен ход в правилната насока, а именно повериха най-важното да им го направят най-добрите в бранша - протеина им е 100% Glanbia, и реазултатите са налице, и то едва ли би имало друг вариант, все пак Gold Standarta e най-продаваният протеин през последните Х години. Същото е положението и с голямата им вафла, където са пипнали Glanbia си личи, разликата е грандиозна спрямо другите им 15 грамови изпълнения.

В общи линии това е, което мога да кажа, наистина всички очакваме тези англииски задръстеняци от острова, след като успяха да положат едно добро начало, да се напънат малко повече и да измислят нещо интригуващо и новаторско, примерно бърнър, все пак големият скок от базовите продукти към развитието, няма как да мине без бърнер от висок клас.
2012-01-27 | 10:07:12
Н. Станков
Няма друг такъв гейнар като Pharma Gain, в 100гр. пудра 40 гр. протеин!!! + MCT oil и другото което ми направи впечетление е източника на въглехидрати!!! А Wired ми помага да се зривя в залата... и за капак истинският ми приятел е synergy-iso-7 намира приложение при приключването на тренировката ми (няма такова възстановяване).
2012-01-27 | 08:54:10
Иван
Много съм доволен от Pharma Whey, преди 2 седмици си взех и V-max pump и бях супер очарован от напомпването и силата ,която ми даде след 2рата тренировка. Взимам 1 мерителна лъжица Vmax 30мин преди тренировка и 1 мерителна лъжица Pharma whey веднага след като ми свърши тренировката. V-maxa ми работи повече от NO xplode na BSN и ми стига за повече тренировки.
ДОБАВИ КОМЕНТАР
Име/Прякор *
Твоят E-Mail *
Коментар *
Реклама
Последни коментари
Не че съм заклет фитнес маниак, основно тренирам други спортове, но не ра ...
Не напразно Amix Nutrition ми е, любимата марка ! Просто The Best
Уникални както винаги
Интересно

"Диагнозата хистаминова непоносимост, обикновено се установява, след като пациентът се подлага на ниско-хистаминова диета за няколко седмици, и се наблюдава дали симптомите ще отшумят. Някои кръвни тестове могат да помогнат (измервайки нивата на хистамина или нивата на ензима, който обикновено разгражда хистамина), но те не са широко разпространени и рядко се използват."

Реклама
Copyright © 2007 - 2022 silabg.com