сила бг магазин
сила бг медия
»
»
Очаквайте скоро от Primaforce!

Очаквайте скоро от Primaforce!

Марката PRIMAFORCE се утвърди в последните години на българския пазар като основно мерило за качество на добавките. Чистотата на нейните продукти и ефективността са затвърдени от многобройните положителни ревюта на ползващите ги. BCAA, GLUTAFORM, ALCALEAN,BETA ALANINE безспорно са фаворитите в своите категории продукти. Новите D-ASPARTIC ACID, ARGININE AKG POWDER, ALCAR също моментално се превърнаха в любими на всички използващи ги.
За да ви държим винаги в приятно очакване, ви споменаваме за още 3 нови продукта от каталога на СИЛА БГ, които се очакват съвсем скоро.

CITRULLINE MALATE отдавна се е превърнал в неизменна частот всеки предтренировъчен напомпващ суплемент.

Свойствата му за увеличаване на силата и чистата мускулна маса, притока на кръв и аминокиселини към мускулите, стимулиране синтеза на белтъчини (мускулен растеж), перфектното взаимодействие с креатин и това, че е естествен прекурсор на аргинин допълнително допринасят за това.
 

PRIMAFORCE CITRULLINE MALATE


CISSUS е най-актуалната в момента съставка (Cissus quadrangularis) в бодибилдинг средите за подпомагане здравината на ставите и сухожилията.  Наред с тези му функции оказва положителен ефект върху възстановяването, поддържане на здравословно тегло, предотвратяване на възпалителни процеси в организма, действа и като мощен антиоксидант.
 

PRIMAFORCE CISSUS
 

GLYCINE PROPIONYL-L-CARNITINE е научно-доказан продукт, който е в пъти по ефективен от всяка една друга съставка за напомпване и твърдост на мускулите. Подобрява чувствително възстановяването.
 

PRIMAFORCE GPLC
 

PRIMAFORCE е марка, която непрекъснато се развива и нейните нови добавки са подробно тествани от елитни атлети за ефективност преди да пуснат в търговските мрежи.
 

СИЛА БГ ТИЙМ

Най-доброто от PRIMAFORCE
Ако тази статия ви е харесала, моля гласувайте за нея
Коментари
ДОБАВИ КОМЕНТАР
Име/Прякор *
Твоят E-Mail *
Коментар *
Реклама
Последни коментари
Не напразно Amix Nutrition ми е, любимата марка ! Просто The Best
Уникални както винаги
Чудесно! Вие сте най-силните в БГ !
Интересно

"Малко повече от седмица преди Олимпия вече имаме подробности за No Bull на MuscleMeds. Обещават ни го на по-атрактивна цена от Code Red и със същата корава формула. Контейнерът от 214 грама съдържа 40 сървинга (с 10 повече от Code-а). Максималната доза е две лъжички. "

Реклама
Copyright © 2007 - 2019 silabg.com