сила бг магазин
сила бг медия
»
»
По-големи ръце за лятото от Ерик Фанкхаузер

По-големи ръце за лятото от Ерик Фанкхаузер

Всеки иска да има големи ръце и често дори има правилната програма. Въпросът е как да се раздели тя – да се тренират бицепсите и трицепсите поотделно или заедно.

„Преди опитах бицепсите с гърба и трицепсите с гърдите, но поне при мен този сплит не работи. Усещам, че просто не правя добра тренировка, защото тя става твърде дълга. Затова сега ще ви предложа моето решение: тренирам ги заедно в един ден по три различни начина, които сменям всяка седмица според това как ги усещам. Любимата ми програма е бицепсите да са първи, а трицепсите втори - така наблягам на бицепса. Втората тренировка е обратна - първо трицепсите, после бицепсите и ако трицепсите ви изостават, наблегнете на нея повече. В третата програма редувам упражнение за бицепс с упражнение за трицепс. Тя също много ми харесва, тъй като тук помпането в ръцете е най-добро.“


Топ продукти за мощна тренировка
92
.
00
лв.
59
.
00
лв.
Ако тази статия ви е харесала, моля гласувайте за нея
Коментари
2011-03-19 | 01:01:01
Anarxiq
Нали знаете, че не във фитнеса се правят мусколите, а извън него ;)
ДОБАВИ КОМЕНТАР
Име/Прякор *
Твоят E-Mail *
Коментар *
Реклама
Последни коментари
Не напразно Amix Nutrition ми е, любимата марка ! Просто The Best
Уникални както винаги
Чудесно! Вие сте най-силните в БГ !
Интересно

"От гинко билоба могат да се извлекат над 40 съставки, но само две от тях имат полезен ефект върху хората - флавоноиди (като куерценин и рутин) и терпеноиди, със силни антиооксидантни свойства, неутрализиращи вредното действие на свободните радикали. Първите предпазват нервите, сърдечните мускули и кръвоносните съдове, а вторите разширяват кръвоносните съдове и така подобряват кръвообръщението."

Реклама
Copyright © 2007 - 2020 silabg.com