сила бг магазин
сила бг медия
»
»
По-големи ръце за лятото от Ерик Фанкхаузер

По-големи ръце за лятото от Ерик Фанкхаузер

Всеки иска да има големи ръце и често дори има правилната програма. Въпросът е как да се раздели тя – да се тренират бицепсите и трицепсите поотделно или заедно.

„Преди опитах бицепсите с гърба и трицепсите с гърдите, но поне при мен този сплит не работи. Усещам, че просто не правя добра тренировка, защото тя става твърде дълга. Затова сега ще ви предложа моето решение: тренирам ги заедно в един ден по три различни начина, които сменям всяка седмица според това как ги усещам. Любимата ми програма е бицепсите да са първи, а трицепсите втори - така наблягам на бицепса. Втората тренировка е обратна - първо трицепсите, после бицепсите и ако трицепсите ви изостават, наблегнете на нея повече. В третата програма редувам упражнение за бицепс с упражнение за трицепс. Тя също много ми харесва, тъй като тук помпането в ръцете е най-добро.“


Топ продукти за мощна тренировка
139
.
00
лв.
59
.
00
лв.
Ако тази статия ви е харесала, моля гласувайте за нея
Коментари
2011-03-19 | 01:01:01
Anarxiq
Нали знаете, че не във фитнеса се правят мусколите, а извън него ;)
ДОБАВИ КОМЕНТАР
Име/Прякор *
Твоят E-Mail *
Коментар *
Реклама
Последни коментари
Не че съм заклет фитнес маниак, основно тренирам други спортове, но не ра ...
Не напразно Amix Nutrition ми е, любимата марка ! Просто The Best
Уникални както винаги
Интересно

"Здравословна диета и редовните физически упражнения помагат да развием здравословна физика, но използването на хранителни добавки, фет бърнъри, значително увеличава шансовете да намалим телесното тегло по-бързо и по-ефективно."

Реклама
Copyright © 2007 - 2022 silabg.com