сила бг магазин
сила бг медия
»
»
Последните оцелели!

Последните оцелели!

Сериозно отдадените на фитнеса и бодибилдинга сигурно си спомнят вече спряните от производство SUPERDROL, HALODROL, DI-STIANOZOL и най-силният прохормонален продукт SUSTADROL. Те направиха революция при хранителните добавки и нищо не можеше да се мери с тях като ефект. След изчезването им от пазара, останаха много малко други подобни като ефект добавки. Естествено, те също са на фирмата FAST ACTION PHARMA. Оцелелите до последно REVIVE T, ALPHA TEST, 11-TEST спокойно могат да бъдат считани за най-силните като ефект суплементи на пазара.

11-TEST на практика представлява адреностерон. Произвеждан от надбъбречната жлеза, той притежава много от свойствата на тестостерона. Главното му действие се свързва най-вече с модулиране нивата на кортизол в организма ( който е главният виновник за изгаряне на мускулната маса и натрупване на мазнини ).  Чрез правилното контролиране нивата на кортизола, изграждането на плътна и чиста мускулатура става много лесна задача.ALPHA TEST е мощен стимулатор на собственото производство на тестостерон (посредством комбинацията от ZMA и трибулус), а също така съдържа в себе си и така популярната съставка 6-OXO.  Тя действа посредством инхибиране действието на ензима ароматаза, отговорен за превръщането на тестостерон в естроген. Колкото по-ниски са нивата на естроген, толкова по-високи са тези на тестостерон, а това означава само едно – повече и повече мускулна маса и увеличаване на силата.REVIVE T също съдържа ароматазен инхибитор в себе си, който допълнително съдейства за още по-качественото регулиране нивата на естрогена и стимулиране собственото производство на тестостерон.

Комбинацията от трите продукта ще даде резултати, сравними само и единствено с мек стероиден цикъл, без КАКВИТО И ДА БИЛО СТРАНИЧНИ ЕФЕКТИ! Ще се чувствате по-силни, по-твърди, по-обемни, а сексуалната мощ няма да може да бъде удържана. Именно това ги прави и много подходящи за употреба дори и след стероидни цикли за запазване на резултатите и нормализиране на хормоналния баланс.                                                                                                                           

СИЛА БГ ТИЙМ
Ако тази статия ви е харесала, моля гласувайте за нея
Коментари
ДОБАВИ КОМЕНТАР
Име/Прякор *
Твоят E-Mail *
Коментар *
Реклама
Последни коментари
Не напразно Amix Nutrition ми е, любимата марка ! Просто The Best
Уникални както винаги
Чудесно! Вие сте най-силните в БГ !
Интересно

""И не забравяйте - вие сте не това което ядете, а това което успеете да усвоите!” - Фил Ларни"

Реклама
Copyright © 2007 - 2020 silabg.com