сила бг магазин
сила бг медия
»
»
PRIMAFORCE И ANABOLIC XTREME НАЙ-ТЪРСЕНИ ПРЕЗ ПРОМОЦИЯТА

PRIMAFORCE И ANABOLIC XTREME НАЙ-ТЪРСЕНИ ПРЕЗ ПРОМОЦИЯТА

В разгара на месец април и Великденската промоция продажбите на СИЛА БГ определено очертаха някои ясни фаворити сред предпочитаните добавки. Ние взехме това в предвид и запълнихме някои поизчерпали се продукти с нови бройки. Най-търсеният  аргининов продукт  - PRIMAFORCE  AAKG на прах, достатъчен за цели 50 дни отново се завръща след известно отсъствие.
PRIMAFORCE ZMA определено е фаворитът в тази категория продукти, достатъчен за цели 2 месеца употреба и с доказан ефект.
Най-популярният енергетик и оптимизатор на метаболизма – 1,3 DIMETHYLAMYLAMINE (който неизменно присъства в топ продуктите да намаляване на тегло) отново може да бъде закупен от СИЛА БГ.
За краткото време откакто е на пазара ALCAR (ацетил л-карнитин) се превърна в най-предпочитаният такъв тип продукт  - най-вече с атрактивната и без аналог цена за 250 грама разфасовка.Глутамините на PRIMAFORCE  от 400 грама и 1 кг отдавна са най-купуваните глутаминови продукти. Заслужава да се спомене също така и завръщането на други любими продукти та PRIMAFORCE  - BCAA, L-LEUCINE, IDEBENONE, 5-HTP, ELASTAMINE. Когато говорим за хардкор, без значение дали става въпрос за видимо увеличаване на чистата мускулна маса или екстремно изгаряне на подкожните мазнини, една марка е фаворит – ANABOLIC XTREME. Нейните MASS FX и HARD FX са най-силните хранителни добавки, доближаващи се като ефект до стероидите, без каквито и да било странични ефекти.
STIMULANT X – този продукт определено изпреварва в пъти като продажби всички други добавки от каталога на СИЛА БГ за месец април. Новата формула 1-METIQ  безспорно го превърна в най-ефективният помощник в борбата с излишните килограми, а цената без аналог от 63.75 лв., както и времевия интервал на ползване ( 42 дни ) определено го фаворизира при избора на клиентите.

                                                                                                                           СИЛА БГ ТИЙМ
Ако тази статия ви е харесала, моля гласувайте за нея
Коментари
ДОБАВИ КОМЕНТАР
Име/Прякор *
Твоят E-Mail *
Коментар *
Реклама
Последни коментари
Не напразно Amix Nutrition ми е, любимата марка ! Просто The Best
Уникални както винаги
Чудесно! Вие сте най-силните в БГ !
Интересно

"Някои изследвания предполагат, че страничните ефекти от третиранията с човешки хормон на растежа могат да се проявят по-скоро при по-възрастните, отколкото при по-младите. Тъй като изследванията на здрави възрастни, приемащи човешкия хормон на растежа са били краткосрочни, не е ясно дали страничните ефекти биха могли вероятно да се разсеят или да станат по-зле."

Реклама
Copyright © 2007 - 2020 silabg.com