сила бг магазин
сила бг медия
»
»
PRIMAFORCE попълва линията си

PRIMAFORCE попълва линията си

Още със самата си поява на българския пазар през 2008 година PRIMAFORCE спечели много фенове с високото си качество, широката гама от продукти и достъпните цени. От СИЛА БГ следим за появата на нови добавки от фирмата и сега специално за голямата зимна промоция сме ви подготвили 5 изненади от PRIMAFORCE.

На първо място идва добилата широка популярност Д-Аспартова киселина (D-Aspaeric Acid). Най-новият и ефективен стимулатор на тестостерона за мускулна маса идва в удобна опаковка от 100 грама, изчислена да се разпределя в научно доказаната доза от 3 грама дневно. Напълно достатъчна за сериозни мускулни резултати.

image003_15122010

Ацетил л-карнитинът на PRIMAFORCE от доста време е цар по продажби в тази категория. Сега от фирмата идва и прахообразната версия на продукта – ALCAR, в 250-грамова опаковка, което го прави още по-изгоден избор.

image005_15122010

Много често са ни задавили въпроса за добавка за концентрация, успокояване на съзнанието, повишен тонус, засилване на мисловната дейност. Именно тук е ролята на другите 2 нови продукта – CHOLINE CITRATE и PEA (PHENYLETHYLAMINE).

image007_15122010

image009_15122010

И за феновете на екстремното напомпване, най-често използваната съставка в така популярните предтренировъчни „пъмп”-продукти – Аргинин Алфа-Кетоглутарат, идва в опаковка от 250 грама за максимално точна дозировка (изследванията сочат за дневна доза около 3-6 грама).

image011_15122010

Да не забравяме да споменем и за завръщането на един много популярен продукт на PRIMAFORCE  - CEE (креатин етил-естер на прах в опаковка от 500 грама).

 
 Сила БГ Тийм
Препоръчани продукти от СИЛА БГ
Ако тази статия ви е харесала, моля гласувайте за нея
Коментари
ДОБАВИ КОМЕНТАР
Име/Прякор *
Твоят E-Mail *
Коментар *
Реклама
Последни коментари
Не напразно Amix Nutrition ми е, любимата марка ! Просто The Best
Уникални както винаги
Чудесно! Вие сте най-силните в БГ !
Интересно

"Колкото и прецизно изработена да е вашата програма, ако не сте яли правилно преди да тренирате и не хапнете както трябва след тренировката, всичките ви усилия ще бъдат напразни и никой суплемент не може да замести добрата храна. Няма да се чувствате във форма – ще бъдете муден, разконцентриран, ще ви липсва сила и не е изключено дори да припаднете. "

Реклама
Copyright © 2007 - 2020 silabg.com