сила бг магазин
сила бг медия
»
»
Най-яката добавка!

Най-яката добавка!

Безспорно употребата на хранителни добавки се е превърнала в мания при всички занимаващи се активно с фитнес и бодибилдинг. Без значение от възрастта, всеки търси онзи магически продукт, който ще даде видима разлика във физиката за кратък период от време. Възможно ли е това без употребата на забранените и вредни анаболни стероиди?


 
По-запознатите са наясно, че сериозните резултатите идват след употребата на продукти, които по един или друг начин, директно или индиректно, оказват влияние върху някои от хормоните в организма – тестостерон, растежен хормон, инсулино-растежен фактор, естроген, дихидротестостерон, нандролон. Идеята при употребата на подобни хард продукти е хем да се постигне ефект, сходен с този на стероидите, хем да не се оказва негативно влияние върху собственото производство на тези хормони от организма.

Науката за хранителните добавки се развива много стремглаво и вече на пазара има продукти, които максимално се доближават като ефект до стероидите, като същевременно са изчистени от каквито и да било възможности за странични ефекти. Основният акцент при тях е заложен най-вече върху плавното покачване на чиста и твърда мускулатура, която е много лесна за поддържане (за разлика от стероидите, където главният резултат е върху екстремното покачване на килограми, съпроводено със задръжка на вода и подпухнал вид).
 


Има и още един фактор, оказващ съществено значение. Употребата на такива хардкор продукти винаги трябва да бъде съпроводена и с приемането на традиционните добавки – протеин, креатин, глутамин, аминокиселини. Те осигуряват материала за растеж на организма, а хормоналните продукти вече се грижат за максималната чувствително на рецепторите и правилното навлизане на хранителните вещества в мускулните клетки за максимален растеж.


 

СИЛА БГ ТИЙМ
Хранителни добавки за покачване на маса
Ако тази статия ви е харесала, моля гласувайте за нея
Коментари
ДОБАВИ КОМЕНТАР
Име/Прякор *
Твоят E-Mail *
Коментар *
Реклама
Последни коментари
Не напразно Amix Nutrition ми е, любимата марка ! Просто The Best
Уникални както винаги
Чудесно! Вие сте най-силните в БГ !
Интересно

"Л-карнитинът е най-популярният суплемент за изгаряне на мазнините, особено когато е съчетан с нисък прием на въглехидрати. Той е съществен за пренасяне на мазнините в митохондрията на клетката, където те се изгарят за енергия. "

Реклама
Copyright © 2007 - 2019 silabg.com