сила бг магазин
сила бг медия
»
»
Най-яката добавка!

Най-яката добавка!

Безспорно употребата на хранителни добавки се е превърнала в мания при всички занимаващи се активно с фитнес и бодибилдинг. Без значение от възрастта, всеки търси онзи магически продукт, който ще даде видима разлика във физиката за кратък период от време. Възможно ли е това без употребата на забранените и вредни анаболни стероиди?

По-запознатите са наясно, че сериозните резултатите идват след употребата на продукти, които по един или друг начин, директно или индиректно, оказват влияние върху някои от хормоните в организма – тестостерон, растежен хормон, инсулино-растежен фактор, естроген, дихидротестостерон, нандролон. Идеята при употребата на подобни хард продукти е хем да се постигне ефект, сходен с този на стероидите, хем да не се оказва негативно влияние върху собственото производство на тези хормони от организма.

Науката за хранителните добавки се развива много стремглаво и вече на пазара има продукти, които максимално се доближават като ефект до стероидите, като същевременно са изчистени от каквито и да било възможности за странични ефекти. Основният акцент при тях е заложен най-вече върху плавното покачване на чиста и твърда мускулатура, която е много лесна за поддържане (за разлика от стероидите, където главният резултат е върху екстремното покачване на килограми, съпроводено със задръжка на вода и подпухнал вид).

Има и още един фактор, оказващ съществено значение. Употребата на такива хардкор продукти винаги трябва да бъде съпроводена и с приемането на традиционните добавки – протеин, креатин, глутамин, аминокиселини. Те осигуряват материала за растеж на организма, а хормоналните продукти вече се грижат за максималната чувствително на рецепторите и правилното навлизане на хранителните вещества в мускулните клетки за максимален растеж.

 

СИЛА БГ ТИЙМ
Хранителни добавки за покачване на маса
Ако тази статия ви е харесала, моля гласувайте за нея
Коментари
ДОБАВИ КОМЕНТАР
Име/Прякор *
Твоят E-Mail *
Коментар *
Реклама
Последни коментари
Не че съм заклет фитнес маниак, основно тренирам други спортове, но не ра ...
Не напразно Amix Nutrition ми е, любимата марка ! Просто The Best
Уникални както винаги
Интересно

"Ездата изглежда лесна само на киноекрана. В действителност съвсем не е шега работа. Един час яздене ще натовари физиката ви колкото игра на тенис за същото време! Мускулните групи, използвани по време на езда, не са същите, които обичайно се засягат от повечето други спортове. "

Реклама
Copyright © 2007 - 2023 silabg.com