сила бг магазин
сила бг медия
»
»
ПРОТЕИНЪТ - НАЙ-АНАБОЛНАТА ЗАКУСКА

ПРОТЕИНЪТ - НАЙ-АНАБОЛНАТА ЗАКУСКА

Според изследване, проведено в Университета в Ерланген, Германия, употребата на чист протеин като закуска рано сутрин, стимулира много повече отделянето на анаболни хормони като инсулин и растежен хормон, отколко една смесена закуска с въглехидрати ,белтъчини и мазнини. Още повече, високопротеиновата закуска занижава и високите нива на кортизол.

               Изследваните трениращи били разделени в 2 групи по 6 човека, на възраст между 18 и 40 години, като едната група получавала за закуска 24 грама протеинов микс всяка сутрин в 8 часа, а другата група най-обикновено обезмаслено мляко или закуска по техен избор. В края на едномесечното изследване резултатите са показали по-високи нива на инсулин и растежен хормон при употребяващите чист протеин като закуска и първо хранене за деня.

СИЛА БГ ТИЙМ


protein_shake


Ако тази статия ви е харесала, моля гласувайте за нея
Коментари
ДОБАВИ КОМЕНТАР
Име/Прякор *
Твоят E-Mail *
Коментар *
Реклама
Последни коментари
Не че съм заклет фитнес маниак, основно тренирам други спортове, но не ра ...
Не напразно Amix Nutrition ми е, любимата марка ! Просто The Best
Уникални както винаги
Интересно

"Дървото гинко билоба е растяло на планетата, още когато динозаврите са управлявали Земята. Също като динозаврите, всички роднини на гинко билобата, загинали преди милион години. Така че, гинко билоба е като една жива вкаменелост, и то все още съществува защото дървото произвежда специални съставки, които го защитават от болести и насекоми, и които не могат да се намерят в никои други растения."

Реклама
Copyright © 2007 - 2022 silabg.com