сила бг магазин
сила бг медия
»
»
ПРОТЕИНЪТ - НАЙ-АНАБОЛНАТА ЗАКУСКА

ПРОТЕИНЪТ - НАЙ-АНАБОЛНАТА ЗАКУСКА

Според изследване, проведено в Университета в Ерланген, Германия, употребата на чист протеин като закуска рано сутрин, стимулира много повече отделянето на анаболни хормони като инсулин и растежен хормон, отколко една смесена закуска с въглехидрати ,белтъчини и мазнини. Още повече, високопротеиновата закуска занижава и високите нива на кортизол.

               Изследваните трениращи били разделени в 2 групи по 6 човека, на възраст между 18 и 40 години, като едната група получавала за закуска 24 грама протеинов микс всяка сутрин в 8 часа, а другата група най-обикновено обезмаслено мляко или закуска по техен избор. В края на едномесечното изследване резултатите са показали по-високи нива на инсулин и растежен хормон при употребяващите чист протеин като закуска и първо хранене за деня.

СИЛА БГ ТИЙМ


protein_shake


Ако тази статия ви е харесала, моля гласувайте за нея
Коментари
ДОБАВИ КОМЕНТАР
Име/Прякор *
Твоят E-Mail *
Коментар *
Реклама
Последни коментари
Не напразно Amix Nutrition ми е, любимата марка ! Просто The Best
Уникални както винаги
Чудесно! Вие сте най-силните в БГ !
Интересно

"Милиони хора имат затруднения със заспиването поради състояние, известно като „синдром на неуморните крака”. По неизвестни причини, когато тези хора са в леглото, краката им правят резки неволеви движения и ритат. „Синдрома на неуморните крака” се свързва също с болезнени нощни мускулни конвулсии, измъчващи огромен брой хора. Той може да се дължи на недостиг на магнезий, а според някои учени е възможно анемията да играе важна роля в това неприятно оплакване."

Реклама
Copyright © 2007 - 2020 silabg.com