сила бг магазин
сила бг медия
»
»
Първи подробности за новите продукти на Muscletech

Първи подробности за новите продукти на Muscletech

След като благодарение на stack3d.com разкрихме кои са четирите нови суплемента на Muscletech, сега ще направим кратък обзор на всеки един от тях. Както разбрахте, новите продукти са Phase 8, Anabolic Halo, Amino Build и Push 10. Phase 8 е бавноусвоим протеин, действащ в продължение на 8 часа. Anabolic Halo е преработена версия на познатия продукт за възстановяване. Amino Build е аминокиселинен комплекс, "построен" в отговор на тласъка от страна на Gaspari с Aminolast и BSN с AminoX. Накрая, Push 10 е "stim-free" предтренировъчен продукт.

Ето и малко повече подробности за всеки от четирите суплемента:
 
Muscletech Phase 8

 
Phase 8 е казеинов протеин, на който очевидно ще можете да се доверите. Един сървинг съдържа 25 грама протеин от 6 различни източника, 5.5 грама BCAA и 2.21 грама глутамин. Числото 8 в името му символизира периода на отделяне на аминокиселини - 8 часа.
 
Muscletech Anabolic Halo (v2)

 
Предишната версия на Anabolic Halo съдържаше солидно количество BCAA, протеин и разнообразие от съставки за оптимизиране на възстановяването. Всеки сървинг от преработената версия съдържа 3 грама BCAA, 2.5 грама глутамин, 2.5 грама креатин, 20 грама протеин. Имайте предвид, че са ви нужни поне 5 грама креатин, за да го усетите, което означава, че ще поемате двойна доза от Anabolic Halo.
 
Muscletech Amino Build

 
Дали Amino Build ще може да се съревновава достойно при аминокиселините? Сървингът съдържа 7 грама BCAA в съотношение 2:1:1, което звучи добре. След като удариха на камък с Nitro Amino FX, завръщането на Muscletech в категорията на аминокиселините изглежда достатъчно обещаващо, особено на фона на успеха на Aminolast и AminoX.
 
Muscletech Push 10

 
Определено това е най-любопитният суплемент от четирите. Push 10 ще съдържа Gakic - формула от глицин и л-аргинин, чиято ефикасност за възстановяването и развиването на мускулатурата е клинично доказана в изследвания с хора, проведени от Университета на Флорида. Съдържанието му е 11.2 грама. При наличието на други добре подбрани съставки Push 10 може да се окаже първият високоефективен предтренировъчен стимулант "без стимуланти".
 
Очаквайте новите продукти на Muscletech в Сила БГ!
 
Сила БГ Тийм
Снимки: stack3d.com
Топ продукти на Muscletech
Ако тази статия ви е харесала, моля гласувайте за нея
Коментари
ДОБАВИ КОМЕНТАР
Име/Прякор *
Твоят E-Mail *
Коментар *
Реклама
Последни коментари
Не напразно Amix Nutrition ми е, любимата марка ! Просто The Best
Уникални както винаги
Чудесно! Вие сте най-силните в БГ !
Интересно

"Според фитнес специалистът Алън Арагон, най-доброто време за чийт меню е след тренировка. Така ще увеличите вероятността въглехидратите и другите му хранителни стойности да бъдат усвоени от мускулите, вместо да се складират като мазнини. "

Реклама
Copyright © 2007 - 2020 silabg.com