сила бг магазин
сила бг медия
»
»
Резултати от Mr.Olympia 2013

Резултати от Mr.Olympia 2013

През изминалия уикенд се проведе тазгодишното издание на емблематичния конкурс Mr.Olympia. Събитието в Лас Вегас събра над 10 000 почитатели на бодибилдинга, а залата беше препълнена с добре оформени мускулести тела. Конкуренцията беше жестока, а съдите оценяваха всички кандидати доста стриктно, но в крайна сметка станаха ясни и окончателните „Топ 3“ за тази година – Фил Хийт (MuscleTech), Кай Грийн (MuscleMeds) и добре познатия ни Денис Улф (AMIX)!

Хийт доказа на всички, че е в отлична форма и заслужи титлата си. 33-годишния бодибилдър заяви мотивацията си да затвърди първото място и през следващата година, за да последва стъпките на друг от участниците – Джей Кътлър, който 5 поредни години печели приза на Mr.Universe (2006-210).Междувременно, Кай Грийн отбелязва своето развитие на Mr.Olympia, след като спечели трето място през 2011 и второ през миналата година. 38-годишния Грийн имаше реалнин шансове да спечели конкурса, но дори фактът, че е в Топ 3 е достатчъно признание за възможностите му.Денис Улф
е третият мъж във финалната тройка, който определено показа най-силна мотивация за победа в сравнение с останалите участници.

Той е част от екипа на Amix Nutritions, които оказаха сериозна подкрепа за развитието на бодибилдъра и определено му помогнаха да подобри резултатите си. На 34 години, Денис вече няколко пъти е бил в Топ 5 на престижния конкурс Mr.Olympia, а тази година успя да се издигне на още по-високо стъпало. Това е негово лично постижение, но и сериозна заявка за бъдещето му в бодибилдинга. Денис Уулф е в страхотна форма и смята директно да атакува първото място през следващата година.


 

 

 

Продукти за интензивен мускулен растеж
Ако тази статия ви е харесала, моля гласувайте за нея
Коментари
ДОБАВИ КОМЕНТАР
Име/Прякор *
Твоят E-Mail *
Коментар *
Реклама
Последни коментари
Не напразно Amix Nutrition ми е, любимата марка ! Просто The Best
Уникални както винаги
Чудесно! Вие сте най-силните в БГ !
Интересно

"Колкото и прецизно изработена да е вашата програма, ако не сте яли правилно преди да тренирате и не хапнете както трябва след тренировката, всичките ви усилия ще бъдат напразни и никой суплемент не може да замести добрата храна. Няма да се чувствате във форма – ще бъдете муден, разконцентриран, ще ви липсва сила и не е изключено дори да припаднете. "

Реклама
Copyright © 2007 - 2019 silabg.com