сила бг магазин
сила бг медия
»
»
Тежката артилерия на Muscle Warfare вече е ТУК!!!

Тежката артилерия на Muscle Warfare вече е ТУК!!!

Нашата мисия е просто това. да се осигури подобряване на производителността чрез нашите продукти. Едно от доказателствата за това е нарастващия списък на шампионите на нашият екип по бойни изкуства.

Muscle Warfare се стреми да осигури най-подходящите рентабилни формули и стратегии за създаване на невероятни резултати.

Продуктите са лабораторно тествани и прилагани на едни от най-успешните бойци и силови атлети.

Muscle Warfare се намира в Wellington Florida.
Притежават собствена площ от 2286 кв.м., където е разположен Warfare Training Center –  тренировъчен център за провеждане на тестове върху самите атлети и то в най-сурови условия.

По този начин формират тези иновативни формули и изпробват тяхната ефективност.
NUKE
Внимание!!!Екстремно потентна формула!!!
Употребявайте внимателно!!!

Предизвиква екстремно увеличаване на мускулния обем, растеж, възстановяване и анаболизъм при усилени тренировки с тежести! Да се използва само от сериозни спортисти!

·  Съдържа незаменими аминокиселини в свободна форма!
·  Съдържа ултра-концентрирани аминокиселини с разклонена верига (ВСАА) в съотношение 8:1:1!
·  Без креатин!

NUKE® е предназначен да удовлетвори нуждите на Вашите мускули с най-ефективните НЕЗАМЕНИМИ АМИНОКИСЕЛИНИ В СВОБОДНА ФОРМА, включително множество синергични ко-фактори. Прецизно дозирани в правилната комбинация, за постигане на максимален ефект. Добавени са условно незаменимите аминокиселини аргинин и глутамин за максимална синергия.
Освен това съдържа трикомпонентна въглехидратна матрица, наречена Glycero-Load, която оптимизира клетъчната хидратация, възстановяването на мускулния гликоген и транспорта на аминокиселини към мускулната тъкан.

Формулата на NUKE® не съдържа кофеин и представлява перфектното допълнение на Napalm®, тя е идеална и за онези, които искат да избегнат стимулантите като цяло.

NUKE® съдържа и мощни стимулатори на HSP (Heat shock proteins), които действат синергично с незаменимите аминокиселини и ензимните системи. Митохондриалните биогенни агенти стимулират клетъчните „енергийни генератори” в мускулните клетки - така увеличават производството на енергия и броя на митохондриалните енергийни центрове.

•    Екстремно напомпване
•    Пълно и бързо възстановяване
•    Мускулен растеж
•    БЕЗ СТИМУЛАНТИ


Ясно е, че една хубава пържола или протеинов шейк представляват качествен източник на аминокиселини, но дали е практично да ги консумирате по време на тренировката или непосредствено след нея?
Организмът не може да ги усвои толкова бързо, колкото е необходимо в такъв момент.

По време на тренировка и в момента на приключването й Вашите мускули се стремят да възстановят дефицитите и пораженията, възникнали при натоварването по най-бързия възможен начин. Точно по тази причина аминокиселините в свободни форми са за предпочитане – моментална абсорбция, бърз трансфер към клетките и бърза стимулация на анаболните и възстановителните процеси. Освен това аминокиселините в свободна форма могат да предизвикат несравнимо по-мощен анаболен отговор в мускулната тъкан.

Повече информация за продукта може да откриете тук
 
Може да го комбинирате с NAPALM и MOAB за по-голяма взривна сила и напомпване.


NMDA

ВНИМАНИЕ!!! Екстремно потентна формула, предназначена за спортисти, търсещи огромно увеличение на нивата на анаболните хормони, силата, фокуса, издържливостта и възстановяването.
Употребявайте внимателно!•    Максимално стимулиране на хормона на растежа!
•    Максимално стимулиране на тестостерона!
•    100 пъти по-потентна от D-Aspartic Acid!
•    Без прохормони!
•    Не съдържа забранени субстанции!

Най-добрата суплементация за увеличаване на ендогенния тестостерон, хормона на растежа и продуциране на IGF-1, която е създавана някога!·        Как работи NMDA™?
 
D-Aspartic Acid е аминокиселина, която естествено се съдържа в големи количества в репродуктивните органи, хипоталамуса и хипофизата. Чрез SAMe (S-аденозилметионин) зависим метил-трансферазен ензим, наречен NMDA™ синтетаза, D-Aspartic Acidсе превръща в N-Methyl-D-Aspartate. Този процес е мощен стимулатор на рецепторния път на N-Methyl-D-Aspartate. В периода на усилено физическо и сексуално съзряване D-Aspartic Acidсе намира в екстремно големи количества в хипоталамуса, хипофизата и тестисите.
 
Изследователсият екип на Muscle Warfare посочва тази аминокиселина като главен хормонален регулатор, който при орално приемане увеличава нивата на хормона на растежа, соматотропин-освобождаващия фактор, тестостерона, лутеинизиращ хормон-освобождаващия фактор, IGF-1 и IGF-2.

По какво се различава от другите продукти съдържащи D-Aspartic Acid???
Счита се, че N-Methyl-D-Aspartate е 100 пъти по-потентен от D-Aspartic Acid .
Допълнителните ко-фактори са добавени в този продукт за да подобрят превръщането на D-Aspartic Acid в N-Methyl-D-Aspartate и допълнително да увеличат стимулиращите хормоните свойства. Това са триметилглицин и SAMe – донори на метилови групи.Открихме, че 100-кратно по-ниска доза N-Methyl-D-Aspartate е достатъчна, за да бъде постигнат ефектът върху тестостерона, хормона на растежа и лутеинизиращия хормон, които има чистата D-Aspartic Acid. Казано с други думи 30 mg N-Methyl-D-Aspartate водят до същото увеличение на изброените хормони, както 3 g D-Aspartic Acid. И двете вещества работят, само потентните им дози са различни.
 
Билковият комплекс е предназначен да индуцира мощно увеличаване на анаболните хормони (тестостерон и хормон на растежа), а също така да подтиска влиянието на кортизола и пролактина. И в заключение – Myobolic SERM 1 & 2 са предназначени да намалят нивото на естрадиол, да увеличат производството на тестостерон и да предизвикат растежни процеси в организма.

Повече за продукта може да видите тук
 
За по-голям мускулен обем и приток на хранителни вещества към мускулите го комбинирайте с NAPALM. А за по изчистен вид Thermofuse.


Thermofuse

Непрестанен поток от добро настроение, енергичност придружени с унищожителна за мазнините термогенеза!
 
·        Ултра-концентриран термогенен продукт!
·         Максимално дневно количество – една доза!
·         45 дози в опаковка!Muscle Warfare предлага нов и крайно вълнуващ подход във войната с нежеланите мазнини! Бъдете готови да забравите старите технологии и да се запознаете с новите. Сега, след като имате малко повече информация относно категорията добавки, целящи контрол върху телесното тегло, можем да Ви представим последните високотехнологични оръжия в сферата на хранителните добавки, а след това ще обясним защо са толкова екстремно мощни и уникални! Термогенеза (ново поколение комбинация от типа ‘ефедрин – кофеин – аспирин’)

Thermofuse е последната новост от Muscle Warfare и съчетава няколко механизма на действие с екстремна потентност, които работят синергично за да постигнете зашеметяващи резултати! Първо – термогенният ефект и подобрението на настроението, които ще ви даде Thermofuse, са БЕЗ АНАЛОГ в тази индустрия.

Съставките, които сме използвали, са кофеин, 1,3-диметиламиламин хидрохлорид, бета-фенилтиламин хидрохлорид и няколко потентни синергисти, които МОЩНО конкурират стимулиращия и бронходилататорния ефект на бившия крал ‘ефедрин – кофеин - аспирин’. Всъщност, ако трябва да бъдем съвсем точни, Thermofuse просто смазва конкуренцията на тази тройна комбинация.Ние съвсем сериозно гарантираме, че ще усетите по-добре и по-силно уникалната комбинация от съставки на Thermofuse, а също прецизното им съотношение и дозиране, които сме постигнали в този продукт, в сравнение с всички други подобни суплементи, които сте опитвали някога.

 Вашата физическа и психическа енергия, яснотата на съзнанието и вътрешната топлинна мощност (метаболитен тласък) ще бъдат възпламенени като в огнена пещ, но изключително чисто и отлично поносимо. ще се влюбите в усещането и определено ще почувствате изгарянето.

Термогенните компоненти на Thermofuse са достатъчно мощни, за да Ви дадат целия изгарящ мазнините ефект, който искате. но както казахме в началото – Thermofuse е ТЕРМОГЕННА АНИХИЛАЦИЯ! По тази причина тези съставки съвсем не са достатъчни, за да бъде този продукт наистина завършен...

·        Изгаря мазнините с мощна горелка!
·        Стимулира програмирано саморазрушаване на Вашите мастни клетки!
·        Усилва метаболизма

Нека обобщим – цялостното действие на Thermofuse е насочено към незабавно отстраняване на мазнините и подпомагане на тялото синергично да ги атакува чрез термогенеза и увеличена интензивност на метаболизма, за да постигнете възможно най-изчистената физика.

За повече подробности относно продукта вижте тук !!!
Може да го комбинирате с NUKE за пълно възстановяване и с NMDA за стимулиране нивата на тестостерона.


MOAB

Muscle Warfare MOAB® - Внимание! Екстремно потентна формула!
Предизвиква екстремно мускулно напомпване, увеличение на силата и издържливостта по време на усилени тренировки с тежести. Да се използва само от сериозни спортисти. Употребявайте внимателно!•    Стимулира азотния оксид!
•    Стимулация на ЕПО (еритропоетин)!
•    Пълен спектър витамини от групата В!
•    Подсилен с витамин D3!

Eкстремен стимулатор на ЕПО и азотния оксид в комбинация с витамини В-комплекс и D3 за необикновена издържливост и впечатляващо напомпване!

Това е МОАВ®!

Пригответе се за краля на ВСИЧКИ напомпващи продукти! МОАВ® е основен стимулатор на азотния оксид и напомпването, той ще отведе тялото Ви до друго ниво на мускулната маса и обем.Впечатляващата издръжливост е следствие от увеличения приток на кръв към мускулите (вазодилатация) и увеличеното количество червени кръвни клетки (еритропоеза), транспортиращи кислород към тях. МОАВ® максимизира тези два процеса, за да достигнете върха! И така – никога повече кръвен допинг или ЕПО-инжекции! Само истински резултати от иновациите в света на хранителните добавки!

Това ще Ви позволи да тренирате значително по-тежко и интензивно, ще Ви даде много издържливост и мощно напомпване. Най-голямото предимство на тази технология е това, че колкото по-натоварващи са тренировките Ви, толкова по-силна е хипоксията (недостатъчно снабдяване на тъканите с кислород) в организма. Това, обаче, представлява стартиращ механизъм за нашите ЕПО-ко-фактори, които съответно увеличават значително производството на червени кръвни клетки (т.е. по-силната хипоксия предизвиква по-силен отговор на ЕПО-ко-факторите).·        Мускулно напомпване
·        Кореспондира специфично с хормона на растежа, тестостерона и освобождаването на IGF-1, IGF-2, чрез  N-Methyl-D-Aspartate
·        Увеличава производството на червени кръвни телца
·        Чиста мускулна маса
 
Научно доказано е, че това ще Ви предостави мощен ефект, който Вашите интензивни тренировки допълнително усилват! Myobolic SERMS 1 & 2 ускоряват метаболизма, за да можете да натрупате чиста, твърда и качествена мускулна маса.
Повече за продукта можете да видите тук !
 
За по-бързирезултати може да го комбинирате с NUKE, а за по изчистен вид без мазнини с Thermofuse.


NAPALM

Внимание! Екстремно потентна формула! Този продукт предизвиква интензивно усещане за преливащи сила и енергия, а също така отлични фокус, мотивация и острота на съзнанието. Резултатът от употребата му е значително увеличаване на силата, скоростта и издържливостта. Употребявайте внимателно!•    3 пъти по-потентен!
•    Ултра-концентриран – само 1 лъжичка за 1 тренировка!
•    Без креатин!
•    45 дози в опаковка!

Най-силно взривяващият мускулатурата тренировъчен суплемент за изгаряща интензивност, дива енергия, мощно напомпване, фантастичен фокус и анаболно стимулиране, който някога сте докосвали!

Съвсем скоро Вие също ще „обикнете миризмата на Napalm® рано сутрин!”. Това е ултра-хардкор формула и само една лъжичка от нея дава много повече сила, от колкото повечето спортуващи могат да овладеят.
Разтворете, изпийте и. се пригответе за война!Napalm® е разработен чрез многобройни съвременни технологии за постигане на масивни резултати! В действителност ние гарантираме, че Вие не сте опитвали предтренировъчен продукт, зареден с толкова много груба сила! Как работи Napalm®?

След като Napalm® попадне в организма, почти веднага ще усетите мощен енергиен прилив и увеличаване на телесната топлина. Тази допълнителна топлина оптимизира освобождаването на HSP (Heat Shock Proteins) по време на Вашата тренировка чрез нашата патентована система Thermobraic Heat Shock Protein Deployment System (Myobolic-SERMS/1&2). Никой друг продукт не използва този синергичен подход – освобождаване на анаболните HSP чрез увеличаване на телесната температура по време на тренировката, както и задействане на HSP чрез мощните ксено-хорметини.

Освен това ще получите двойния втвърдяващ мускулатурата функционален ефект на нашите два HSP-активатора чрез мощна SERM активност (Selective Estrogen Receptor Modulators).·        Екстремна предтренировъчна формула
·        Стимулира интензивното умствено фокусиране, максимална енергия и ненадмината сила
·        Подобряване кръвоснабдяването на мускулните клетки
·        Анаеробния работен капацитет на мускулната тъкан
 
Повече за самият продукт може да видите тук
 
Може да се комбинира с NUKE за възстановяване което дори не е минано през вашите мисли. Също така можете да прибавите MOAB за по-голямо напомпване и по-бърз пренос на хранителни вещества към мускулите.

СИЛА БГ Тийм
Ако тази статия ви е харесала, моля гласувайте за нея
Коментари
ДОБАВИ КОМЕНТАР
Име/Прякор *
Твоят E-Mail *
Коментар *
Реклама
Последни коментари
Не напразно Amix Nutrition ми е, любимата марка ! Просто The Best
Уникални както винаги
Чудесно! Вие сте най-силните в БГ !
Интересно

"С наближаването на празниците Коледната треска ескалира всеки иска да направи най-хубавия подарък на своите близки. За други новата година е време за промяна. Повечето от нас си дават обещания да променят външния си вид, да започнат да спортуват и да живеят здравословно. За празниците СилаБГ ви подарява възможността да направите най-добрия избор за оригинален подарък с чиято помощ да направите първата крачка, към здравословния начин на живот."

Реклама
Copyright © 2007 - 2020 silabg.com