сила бг магазин
сила бг медия
»
»
Видео ревю на AMIX KetoLean®

Видео ревю на AMIX KetoLean®

Amix Nutrition винаги са били революционери в света на хранителните добавки и новата им линия продукти потвърждава това. Запознай се с AMIX KetoLean®- спортни суплементи, специално създадени за да задоволят нуждата на всички атлети, които спазват Кето режим на хранене.

Тази серия от продукти ще подпомогне здравословното изгаряне на мазнини, без да засяга мускулите, като същевременно ти набавя всички необходими хранителни вещества, за да достигнеш по-бързо до състояние на Кетоза.

Това е възможно, благодарение на патентованата съставка goBHB®, която съдържа формула, изцяло съобразена с нуждите на Кето атлетите. Специално за теб подготвихме видео, в което подробно можеш да се запознаеш със цялата гама продукти AMIX KetoLean®, които са част от каталога на SILABG.COM.


 
СИЛА БГ Тийм!
Ако тази статия ви е харесала, моля гласувайте за нея
Коментари
ДОБАВИ КОМЕНТАР
Име/Прякор *
Твоят E-Mail *
Коментар *
Реклама
Последни коментари
Не че съм заклет фитнес маниак, основно тренирам други спортове, но не ра ...
Не напразно Amix Nutrition ми е, любимата марка ! Просто The Best
Уникални както винаги
Интересно

"Енергийните напитки са неалкохолни течности, за които производителите им твърдят, че действат тонизиращо благодарение на комбинация от определени видове витамини и стимуланти. Най-често срещаните са витамини Б-2 и Б-12, гуарана, жен-шен, таурин, гинко билоба, други екстракти и специфични за фитнеса суплементи като креатин и карнитин. На тях ще обърнем специално внимание по-нататък. Никой производител обаче не рекламира истината за продукта си. А тя е, че основният търсен ефект - освобождаването на енергия, се дължи на високото съдържание на кофеин и захар ..."

Реклама
Copyright © 2007 - 2021 silabg.com