сила бг магазин
сила бг медия
»
»
Видео ревю на AMIX KetoLean®

Видео ревю на AMIX KetoLean®

Amix Nutrition винаги са били революционери в света на хранителните добавки и новата им линия продукти потвърждава това. Запознай се с AMIX KetoLean®- спортни суплементи, специално създадени за да задоволят нуждата на всички атлети, които спазват Кето режим на хранене.

Тази серия от продукти ще подпомогне здравословното изгаряне на мазнини, без да засяга мускулите, като същевременно ти набавя всички необходими хранителни вещества, за да достигнеш по-бързо до състояние на Кетоза.

Това е възможно, благодарение на патентованата съставка goBHB®, която съдържа формула, изцяло съобразена с нуждите на Кето атлетите. Специално за теб подготвихме видео, в което подробно можеш да се запознаеш със цялата гама продукти AMIX KetoLean®, които са част от каталога на SILABG.COM.


 
СИЛА БГ Тийм!
Ако тази статия ви е харесала, моля гласувайте за нея
Коментари
ДОБАВИ КОМЕНТАР
Име/Прякор *
Твоят E-Mail *
Коментар *
Реклама
Последни коментари
Не че съм заклет фитнес маниак, основно тренирам други спортове, но не ра ...
Не напразно Amix Nutrition ми е, любимата марка ! Просто The Best
Уникални както винаги
Интересно

"Мина време откакто Optimum Nutrition за последно пуснаха нещо коренно ново, особено в Platinum серията. Platinum Pre съдържа 7 съставки, от които най-добре познати са ви кофеин (200mg в доза), DMAE (250mg) и цитрулин (цели 2 грама). Формулата е допълнена от бета-аланин и два екстракта от грозде. Вкусът на бисквитки с крем пък абсолютно ни привлича. Продуктът изглежда обещаващо и нямаме търпение да го изпробваме!"

Реклама
Copyright © 2007 - 2021 silabg.com