сила бг магазин
сила бг медия
»
»
Втора обявена среща на MAX FIGHT 46

Втора обявена среща на MAX FIGHT 46

Колкото повече наближава датата на MAX FIGHT CHAMPIONSHIP 46, толкова повече страстите се нажежават. Време е да разберем и официално, кои са поредните двама бойци, които ще излязат един срещу друг в амфитеатъра на Марина Диневи. Не пропускай най-голямото спортно събитие в Свети Влас, което ще се проведе на 02.08.2021 от 20.30ч

Деян Топалски

Деян Топалски е може би един от най-разпознаваемите и известни български бойци. Опитът му включва редица срещи на професионалния ринг и многократни шампионски титли в K1.Освен това има 7 шампионски титли от национални шампионати по аматьорски кикбокс. Това обаче не е всичко. Деян Топалски е и носител на шампионски пояс на ММА организацията в категория до 84кг. Този път той ще се изправи срещу молдовец, като очакванията на феновете са за зрелищен двубой и тежки удари.

Максим Заплитний

Срещу Деян Топалски, на ринга ще се изправи Европейският шампион и шампион на Молдова за 2017 и 2019г, Максим Заплитний. Това е изключително важна среща за него, тъй като евентуална победа, би имала изключително голям тласък върху развитието на професионалната му кариера. 26-годишният молдовец е популярен в родината си с прозвището Madmax, което до някаква степен показва и стила му на игра в ринга. Той стана известен на българските фенове, най-вече след участието си на MAX FIGHT CHAMPIONSHIP 45 в к.к. Слънчев Бряг, където максимално успя да затрудни опонента си и да се раздаде максимално.

Двамата ще се изправят един срещу друг по правилата на max1, които включват включва кикбокс удари с ММА ръкавици, позволяващи захващане и хвърляне, без право за бой на земя.
 
СИЛА БГ Тийм!
Препоръчани продукти:
58
.
00
лв.
52
.
00
лв.
25
.
00
лв.
Ако тази статия ви е харесала, моля гласувайте за нея
Коментари
ДОБАВИ КОМЕНТАР
Име/Прякор *
Твоят E-Mail *
Коментар *
Реклама
Последни коментари
Не че съм заклет фитнес маниак, основно тренирам други спортове, но не ра ...
Не напразно Amix Nutrition ми е, любимата марка ! Просто The Best
Уникални както винаги
Интересно

"Винаги, когато тренирате, тялото ви изгаря калории. Това обаче не означава непременно, че тези калории идват от мазнини."

Реклама
Copyright © 2007 - 2022 silabg.com