сила бг магазин
сила бг медия
»
»
Зимата - сезонът на мускулната маса

Зимата - сезонът на мускулната маса

Това е периодът, в който фитнес маниаците се стремят да покачат колкото може повече мускулна маса. За целта са нужни по-къси, но по-интензивни тренировки, правилно хранене, което включва увеличен белтъчен и въглехидратен прием и не на последно място - правилната комбинация от хранителни добавки. Резултатите се крият в правилното комбиниране на продуктите и точното време на прием. В тази статия ще стане въпрос за приема на суплементи преди, по време и след тренировка.

Важен момент в цялата стратегия за изграждане на мускулна маса е с какво ще заредим организма преди тежката тренировка. Нужен ни е добър азотен бустер - основната му функция е посредством аминокиселината аргинин да разшири кръвоносните съдове и впоследсвие повече хранителни съставки да се усвоят от мускулите. Енергитиците от рода на кофеин, които се съдържат в бустера допълнително стимулират организма преди натоварването. Креатиновата матрица ще повиши силата.

2гр трибулус приети 30 минути преди тренировката ще повдигнат хормоналното ниво. Вече сме готови за тежки натоварвания.

crack

Продуктът на Gaspari Nutrition Size On е предназначен за прием по време на тренировката. С 5те грама leucine,к реатиновата матрица, хидролизираният протеин - той е перфектният избор за търсещите сериозен мускулен разстеж.

ma

След края на тренировката - това е времето, в което се отваря така нареченият ’’анаболен прозорец”. Това е най-важният прием на хранителни добавки през деня и колкото повече съставки  подадем на мускулите, толкова повече ще се усвоят. Доза суроватъчен протеин изолат плюс 50-80гр бързо усвояващи се  въглехидрати предназначени да запълнят изразходваният гликоген в мускулите и черният дроб (Carb Slam na Prima Force). Към това може да се добави 1 пакет Cell Mass nt на bsn-Креатин, Глутамин и БЦАА аминокиселини в перфектен баланс помежду си.

carbslam_normal

 

Комбинацията от тези продукти, съчетани с правилен хранителен режим и тренировки ще доведе до бързо покачване на мускулната маса.

Препоръчани продукти от СИЛА БГ
Ако тази статия ви е харесала, моля гласувайте за нея
Коментари
ДОБАВИ КОМЕНТАР
Име/Прякор *
Твоят E-Mail *
Коментар *
Реклама
Последни коментари
Не напразно Amix Nutrition ми е, любимата марка ! Просто The Best
Уникални както винаги
Чудесно! Вие сте най-силните в БГ !
Интересно

"Важно е също така да не забравяте хидратацията след всяка слънчева баня. Поддържайки кожата хидратирана ще я защитите допълнително от вредните фактори."

Реклама
Copyright © 2007 - 2019 silabg.com