сила бг магазин
сила бг медия
»
»
Gaspari удря конкуренцията с 3 горещи продукта!

Gaspari удря конкуренцията с 3 горещи продукта!

Когато стане дума за Gaspari Nutrition, всички моментално се сещаме за SIZE ON, Super Pump, уникално вкусния и комплексен протеин Myofusion, хардкор линията им от Halodrol и Novedex XT. Всички тези продукти са сред най-предпочитаните и продавани в световен мащаб.

Сега от марката ни изненадват с 3 нови продукта, които впечатляват със своите съставки. Подобрената версия на SUPER PUMP – SUPER PUMP MAX, обещава по-силно напомпване и повече маса. За разлика от предишната формула, тук е намалено количеството вълехидрати и са увеличени мускулно-изграждащите съставки като креатин, цитрулин малат, л-карнитин тартрат, леуцин.

Основното предимство на SUPER PUMP MAX пред другите подобни продукти е точната концентрация от съставки в научно доказана дозировка за максимален ефект. Добавени са и определени минерали, които служат като електролити и помагат на тялото за по-добро хидратиране по време на тренировка. Магнезий, калций, калий и натрий са ключови за този процес.

Използвани са най-добрите форми на определени витамини от B – групата, които са съществени за енергийния метаболизъм, производството на нови клетки като червените кръвни клетки, които транспортират кислород до мускулите.

 BCAA 6000 са разклонената верига аминикиселини  - леуцин, изолеуцин, валин, щедро дозирани в съотношение 4:1:1 в полза на леуцина. За разлика от конкуренцията, която използва по 500мг от тези 3 най-важни аминокиселини в капсула или таблетка, тук дозировката е 2 пъти повече – 1 гр. БЦАА в таблетка!

 Най-новият и все още ненапълно разкрит продукт на GASPARI се казва VIRIDEX XT. За него се знае, че ще бъде много силен тестостеронен стимулатор, като същевременно ще занижава селективно високите нива на естроген и кортизол. Именно това са главните фактори са изграждането на чиста и обемна мускулатура – правилната манипулация на анаболните хормони в организма.

 СИЛА БГ ТИЙМ

Ако тази статия ви е харесала, моля гласувайте за нея
Коментари
ДОБАВИ КОМЕНТАР
Име/Прякор *
Твоят E-Mail *
Коментар *
Реклама
Последни коментари
Не напразно Amix Nutrition ми е, любимата марка ! Просто The Best
Уникални както винаги
Чудесно! Вие сте най-силните в БГ !
Интересно

"Fierce е първият неконцентриран продукт, съдържащ далечния братовчед на DMAA – DMAE. Стимулантът ще настъпи педала на нервната ви система и с бленда от цитрулин, кофеин, тирозин и други познати и доказани вещества в мощни количества. "

Реклама
Copyright © 2007 - 2020 silabg.com