сила бг магазин
сила бг медия
»
»
GPN премахват пластмасовото фолио на своите продукти!

GPN премахват пластмасовото фолио на своите продукти!

Новини от последния час:

GPN (Glanbia Performance Nutrition), компанията-собственик на добре познатите марки в света на хранителните добавки Optimum Nutrition, BSN, Nutramino и др., споделя:

От този момент нататък, продуктите, предназначени за дистрибуция и продажба на територията на Обединеното кралство и ЕС, които компанията произвежда, ще бъдат без пластмасово фолио около капачката.

Това решение бе взето вследствие на желанието на GPN да спазва своите цели по отношение на устойчивост. Тъй като сегашните фолиа, които биват използвани, не могат да бъдат рециклирани, компанията избира да преустанови тяхната употреба.

GPN очаква, че вследствие на тази промяна, изхвърлянето на 4 тона пластмаса ще бъде предотвратено.

Компанията уверява своите клиенти, че въпреки премахването на фолиото, целостта, качеството и безопасността на продуктите се запазват на 100%. Това е така, благодарение на индукционните уплътнения, които се използват във всяка една опаковка на продукти от горепосочените марки.

Сила БГ, официален дистрибутор и представител на марките за България, уверява своите клиенти, че промяната в политиката на GPN няма да навреди по никакъв начин на качеството на продаваните продукти.

Дори вярваме, че залагането на устойчиви практики е неизменна част от бъдещето на сферата на хранителните добавки!


Сила БГ Тийм!
 
 

Ако тази статия ви е харесала, моля гласувайте за нея
Коментари
ДОБАВИ КОМЕНТАР
Име/Прякор *
Твоят E-Mail *
Коментар *
Реклама
Последни коментари
Не че съм заклет фитнес маниак, основно тренирам други спортове, но не ра ...
Не напразно Amix Nutrition ми е, любимата марка ! Просто The Best
Уникални както винаги
Интересно

"Бицепсът е един от най-лесните за увеличаване мускули, защото е голям и функционален, както и лесен за специфично трениране."

Реклама
Copyright © 2007 - 2024 silabg.com