сила бг магазин
сила бг медия
»
»
M Double You засилва присъствието си в Сила БГ!

M Double You засилва присъствието си в Сила БГ!    M Double You (MDY) е една от първите компании за хранителни добавки в Европа. Вече 25 години базираният в Холандия производител предлага продукти на световно ниво, и блогадарение на това е спечелил много клиенти в цяла Европа. Това, че качеството на готовата продукция е първи приоритет на компанията се доказва от използваните сурови материали от всепризнати производители, като Clarinol, Lonza, Volactive.

MDY залага на Системата за Сигурност на Хранителните Добавки (NZVT), разработена от Холандския Олимпийски Комитет, за да гарантира на клиентите си 100% чист, легален продукт преминаващ всеки допинг контрол. Компанията е основана през 1986г. от  Марко Верхоек и бързо заема челно място сред Европейските производители в този клас. Този успех се дължи основно на високото Европейско качество гарантирано от системите за контрол ISO, GMP, BVQI и HCAAP. Използване на основни съставки само от световни лидери като VolactiveTM , CreaPureTM , LonzaTM , KYOWATM и др. Широка продуктова гама. Висока естетика заложена в опаковките на продуктите. Иновативност (от 6 до 10 нови продукти годишно).

Продуктова гама за вашите цели:
Изграждане на мускулатура:
Ако тренирате с тежести, възстановяването на мускулатурата след всяка тежка тренировка е от изключително значение. Ако извършвате тези процеси правилно, то вие ще бъдете в суперкомпенсация. Всяка комбинация с качествен протеин ще ви доведе до суперкомпенсация. Протеиновата пудра е нещо наложително в диетата на спортуващия индивид, тъй като за да растете вие имате нужда от 1 до 3 гр протеин на килограм активно тегло (тегло без мазнини).Бързо възстановяване:
Първите 30 минути след вашата тренировка са най-важни. Рецепторите ви са отворени и се нуждаят от бърза доза аминокиселини, за да възстановят мускулите. Най-добрият начин да направите това е да си доставите доза глутамин и BCAA.

Покачване на силата:
Мускулната сила е нещо абсолютно необходимо за прогреса на всеки спортист. Тя е неизменна част от тренировъчния процес и неговото качество а зависимо от нея. Креатинът е наричан “повелител на силата“. 95% от съдържанието му в човешкото тяло е концентрирано в мускулите. Креатинът хидратира мускулната клетка, което увеличава силата, обема, издръжливостта и потока на хранителни вещества в нея. Намалява умората, ускорява възстановяването и подобрява резултатите ви. Креатинът е най-доказалата се хранителна добавка в бодибилдинга през последните 30 години.

Мускулна дефиниция:
Мускулът е най красив, не когато е просто голям и силен, а когато има изчистен лишен от мазнини вид. Всичко зависи от начина ви на хранене, метаболизма и интензивността на тренировките. Продуктовата гама на MDY предлага фат бърнъри, гуарана и азотни бустери, които могат значително да оптимизират тези процеси.
Ако тази статия ви е харесала, моля гласувайте за нея
Коментари
ДОБАВИ КОМЕНТАР
Име/Прякор *
Твоят E-Mail *
Коментар *
Реклама
Последни коментари
Не напразно Amix Nutrition ми е, любимата марка ! Просто The Best
Уникални както винаги
Чудесно! Вие сте най-силните в БГ !
Интересно

"За разлика от Defy, BCAA Drive няма да се предлага като пудра – всяка опаковка съдържа 200 таблетки, равняващи се на 40 сървинга."

Реклама
Copyright © 2007 - 2020 silabg.com