сила бг магазин
сила бг медия
»
»
MAX FIGHT 52: Антон Петров срещу Дима Глевка в мач за трофея

MAX FIGHT 52: Антон Петров срещу Дима Глевка в мач за трофея

В нощта на 16-и декември ще се разиграе и един от най-очакваните двубои - носителят на шампионския пояс на MAXFIGHT, във формат муай-тай, до 70 кг., Антон Петров ще се бори за опазване на своя трофей от опитния европейски шампион на ISKA, украинеца Дима Глевка!

Мачът ще бъде диктуван от правилник, който позволява клинчове, удари с лакти и удари с колене. Поради тежкото естество на двубоя, а именно – муай-тай в категория до 70 кг., участниците ще бъдат екипирани с MMAръкавици.

Украинецът Дима Глевка има дългогодишен опит както в муай-тай, така и в К-1. Глевка, който живее на Пиренейския полуостров, биейки се от името на Португалия, е европейски шампион и носител на шампионския пояс на престижната организация ISKA, в категория муай-тай до 70 кг. От общо 26-те мача в професионалната му визитка, 19 завършват с победа за Глевка.

Любимецът на българската публика, Антон Петров, е световен шампион и двукратен европейски шампион на IFMA. През 2014 г. Петров печели турнира на Elite Boxing за професионалисти, а през 2015 г. става световен шампион на WMC I-1 за професионалисти. 
Ако тази статия ви е харесала, моля гласувайте за нея
Коментари
ДОБАВИ КОМЕНТАР
Име/Прякор *
Твоят E-Mail *
Коментар *
Реклама
Последни коментари
Не че съм заклет фитнес маниак, основно тренирам други спортове, но не ра ...
Не напразно Amix Nutrition ми е, любимата марка ! Просто The Best
Уникални както винаги
Интересно

"Допълнителните килограми, недостатъчния сън и новите изисквания за времето и вниманието ви може да са непреодолими за една майка."

Реклама
Copyright © 2007 - 2023 silabg.com