сила бг магазин
сила бг медия
»
»
PharmaFreak взаимстват от Animal Pak?

PharmaFreak взаимстват от Animal Pak?

Преди няколко месеца научихме, че PharmaFreak ще пуснат на пазара свой витаминов суплемент VitaFreak. Той скоро ще е налице в Сила БГ и идва с гръмко представяне като “най-висококачественият и пълноценен мултивитаминов пак, създаван някога”. Продуктът е опакован в характерния за Animal Pak и продуктите на Universal Animal метален контейнер, “пребоядисан” в жълтозелено.

Компанията не споделя каква е формулата на суплемента, но показа как изглеждат пакетчетата с таблетки, а ние разполагаме и с данните от етикета, които можете да проверите на страницата на продукта в магазина. Съдържанието им наброява 8 “хапа” – 4 капсули и 4 таблетки. 

 
Сила БГ Тийм
Ако тази статия ви е харесала, моля гласувайте за нея
Коментари
ДОБАВИ КОМЕНТАР
Име/Прякор *
Твоят E-Mail *
Коментар *
Реклама
Последни коментари
Не напразно Amix Nutrition ми е, любимата марка ! Просто The Best
Уникални както винаги
Чудесно! Вие сте най-силните в БГ !
Интересно

"Една от заблудите за медитацията е, че не бива изобщо да мислите за каквото и да било, което е невъзможно. Това, което не бива да правите, е да си взаимодействате с мисълта си и да не й се поддавате. Не се вслушвайте във вътрешните си гласове, които ви карат да прекъснете медитацията поради някаква тривиална причина. Просто се отпуснете. И не забравяйте да медитирайте всеки ден."

Реклама
Copyright © 2007 - 2019 silabg.com