сила бг магазин
сила бг медия
»
»
Повече секс = повече... здраве!

Повече секс = повече... здраве!

Коктейлът Sex on the Beach е измислен през 80-те години на миналия век от Тед Пицио, барман във Флорида, който приема следното предизвикателство: да продаде най-много прасковен шнапс, създавайки уникален коктейл - и успява. Името на коктейла идва от двете главни причини, заради които Пицио смята, че туристите обожават Флорида – секс и плаж.

Винаги се случва така – на третия коктейл вече става време да си поговорим за секс. Едва ли има смисъл да говорим за обичайното – колко е готино, забавно, приятно, вълнуващо, страстно, страхотно, огнено, весело, отпускащо и т.н. да правиш секс. Нито пък за по-любопитната му страна – фетиши, предпочитания, опит, кинкове и т.н.

Вместо това, ще хвърлим един бърз поглед върху здравословните ползи от т. нар. „креватно джудо“ (ама наистина бърз, за да имате повече време да. си обърнете внимание – лято е, все пак).

Преди да започнем искаме да ви кажем: разходихме се из офиса и събрахме коментари от колегите! Към всяка една полза ще добавим по един от тях, за да видите за какво иде реч, когато в офиса на Сила БГ започне да се говори за секс!

#1 – Подобрява сърдечно-съдовото здравеКакто всички останали видове физическа активност, така и сексът помага за подобряването на здравето на сърцето! Забързаният сърдечен ритъм и подобреното кръвообращение въобще не са за пренебрегване!

Силен коментар: Еми да, аз друго кардио не правя...

#2 – Подсилва имунитета

Колкото повече секс, толкова по-високи нива на имуноглобулин А (IgA). Той представлява антитяло, което ни предпазва от най-често срещаните заболявания, подсилвайки имунната ни система!

Силен коментар: Зимата само секс, кисели краставички и витамин D3 – болести никакви!

#3 – Облекчава болкатаПо време на секс (а особено по време на оргазъм), организмът ни освобождава купища ендорфини. Те действат като естествено болкоуспокояващо, облекчавайки главоболието, менструалните спазми и дори болките, причинени от артрит.

Силен коментар (от копирайтъра): Дами, ако ви боли главата, току-що намерихме перфектното решение ;).

#4 – Подобрява качеството на съня

Оргазмът освобождава хормона пролактин, който е основният виновник сънливото и релаксирано състояние, което обикновено усещаме. Това обяснява и защо „той просто се обръща и заспива...“ Затова и заспиването след секс е толкова лесно, приятно и удовлетворяващо.

Силен коментар: Дами, не е заради вас, той просто си е прекарал страхотно и сега се готви за следващия път!

#5 – Понижава нивата на стресПравим ли секс, то значи ние се чувстваме спокойни. Това какво значи? Че нивата на кортизол, хормона на стреса, са ниски. Следователно, колкото повече секс, толкова по-малко стрес.

Да, понякога се случва да сте прекалено стресирани да правите секс. В тези моменти опитайте друга форма на близост и интимност с партньора ви – обещаваме ви, че ще ви стане поне една идея по-приятно!

Силен коментар: Аз затова нямам бръчки, нямам петна, нямам сенки под очите. просто винаги съм доволна.

#6 – Подобрява настроението

Сексът води до освобождаването на невротрансмитера допамин, както и на ендорфини. Това повдига настроението (което и без това вече е повдигнато), помага ви да се отпуснете, кара ви да се чувствате страхотно в кожата си и дори премахва усещането за депресия.

Силен коментар: А, бе, аз си мисля, че природата си е свършила работата (ха-ха) – дала ни е чисти антидепресанти.

#7 – Укрепва тазовите мускулиКазахме, че сексът е кардио, нали? Е, не само. Някои сексуални пози, освен удовлоствие, носят и ползи за мускулите на таза. При жените, това означава значително намален риск от изпускане (упс), а при мъжете – понижен риск от еректилна дисфункция.

Силен коментар: Чакай, чакай, измислих го – Редовна сексуална функция – никаква дисфункция!

#8 – Грижи се за простата

Чували сте го хиляди пъти, но сме длъжни да го повторим. Според многобройни проучвания, редовната еякулация намалява риска от рак на простата драстично. Независимо дали се случва соло, или с партньор!

Силен коментар: Е, с партньор си е друго...

Та така, това е от насОставяме ви с един линк, на който можете да разгледате всичките ни либидо стимулатори, в случай, че ви трябва още малко, за да минете отвъд ръба. Или отвъд ръбчето, кой както го предпочита ;).

Правете секс, хора, обичайте се – животът е кратък, а лятото още по!


Сила БГ Тийм!
Поддържай искрата с:
58
.
00
лв.
52
.
50
лв.
88
.
80
лв.
29
.
00
лв.
Ако тази статия ви е харесала, моля гласувайте за нея
Коментари
ДОБАВИ КОМЕНТАР
Име/Прякор *
Твоят E-Mail *
Коментар *
Реклама
Последни коментари
Не че съм заклет фитнес маниак, основно тренирам други спортове, но не ра ...
Не напразно Amix Nutrition ми е, любимата марка ! Просто The Best
Уникални както винаги
Интересно

"Скачането на въже увеличава скоростта, бързината, атлетизма и издръжливостта. Въжето е използвано от боксьорите още от началото на 20-ти век. Боксьори като Шугър Рей Робинсън, Мохамед Али и Мани Пакуайо са използвали скачането на въже, за да усъвършенстват своите инстинкти."

Реклама
Copyright © 2007 - 2024 silabg.com