сила бг магазин
сила бг медия
»
»
Три уникални продукта от Allmax в SilaBG.com

Три уникални продукта от Allmax в SilaBG.com

Cremagnavol

Пили сте различни креатинови продукти, но искате да опитате нещо ново и иновативно като комбинация? Креатиновият хелат в комбинация с бета-аланин е продуктът за вас.Мощен, моментален положителен ефект за първи път и всеки път. Ето това Ви осигурява тази невероятна хранителна добавка.

Можете ли да си осигурите 30 дни, изпълнени със сила, мощ и по-голям размер при тренировка? CreMAGnaVol 3MPD ™ има силата да Ви достави главозамайващи резултати.
Никога в историята на добавките 3MPD ™ фармацевтичната технология не е била съчетавана с креатин-Магнезиев хелат (Creatine MagnaPower ®). 3MPD ™ има силата да промени всичко, което си мислите, че е знаете за хранителните добавки.
CreMAGnaVol Ви предоставя пълен 30 дневен цикъл на екстремен трислоен креатин хелат състоящ се от мощна формула, защитена с множество патенти, проектирана да достави поразителна допълнителна мощ, сила и размер и то бързо!

CreMAGnaVol Ви осигурява 5 грама от най-висок клас мултипатентован креатин-хелат.
Резултатът от приемът на тази хранителна добавка е впечатляващ – Вие сте по-мускулест и добавяте все повече сила и мощ при всяка тренировка.

AllMax Nutrition е пионер в развитието и освобождаването на тази уникална и високо ефективна система за доставка на сила и мощ. Всяка фаза на 3MPD ™ CapTAB е създадена в съвсем отделен процес. Всеки компонент е проектиран със специфични, с индивидуално освобождаване характеристики. След като всяка фаза е самостоятелно завършена, всички те се обединяват заедно, за да се постигне фармацевтично вдъхновена система за доставка на енергия.
Резултатът е постигане на поразителна сила, мощ и размер.

CreMAGnaVol драстично увеличава размера, силата и мощта. Компанията AllMax Nutrition прибавя пълноправна 3MPD ™ CapTABS система във всяка кутия CreMAGnaVol.  Това ще Ви помогне само за 30 дни да изпитате драстични подобрения по отношение на мускулната сила, размера и зашеметяващ ръст в обема на мускулите.


Какво ще получите, приемайки тази хранителна добавка:
• 185% увеличение на мускулната сила
• 1600 мг BETASYNTH Бета-Аланин (на ден)

Креатинът MagnaPower ® (Магнезий креатин хелат) – Според изследователи от Западния Вашингтонски университет, допълнението с магнезиев креатин хелат подобрява не само анаеробната продукция, също както и другите форми на креатин, но и аеробното изразходване. Преведено, това означава, че издръжливостта на всеки атлет или културист може значително да се подобри, а също и ефективността си , а така по-бързо да постигне желания ефект от тренировката чрез използване на магнезиев креатин хелат.

Формирането на хелатор на креатина с магнезий, използвайки патентована технология, може да предпази креатина от унищожаване в храносмилателния тракт и да достави по-големи количества от физиологично активната му форма до мускулните клетки.
Като лесно усвоим източник на креатин и магнезий, CreMAGnaVol помага да се подобри усвояването му.

Нито глюкозата, нито декстрозата са необходими, за да се повлияе на абсорбацията на креатина с CreMAGnaVol, тъй като инсулиновата импулсния не участва в неговото усвояване. Без въвеждането на глюкоза, за да се предизвика скок на инсулина, тялото може да остане в глюкагонов зависим режим по време на интензивните тренировки. Вие добивате повече енергия, като същевременно увеличавате общата мускулна маса на тялото. Резултатът – мощен Креатинов хелат в рамките на мощна система за доставка на 3MPD ™, която Ви дава абсолютно несравними резултати, които никога не сте имали преди.AllMax Nutrition изследователите не спират дотук. Те винаги са настоявали да създават най-ефективните и мощни добавки за подобряване на производителността. Именно затова AllMax Nutrition изследват най-мощната комбинация за подобряване на ко-факторите, предназначени за подобряване на нивото на бионаличността на всяка една от основните съставки CreMAGnaVol.

Някои казват, че бета-аланинът е съперник на креатина. В действителност обаче, те работят заедно в синхрон, за да постигнат още по-големи резултати. Бета-Аланинът засяга не само силата на Вашите мускулни контракции, но той също така намалява скоростта, с която мускулите реагират по време на интензивните тренировки. Резултатът – невероятна продължителност и изпълнение! Стимулирате Вашите мускули по-дълбоко, отколкото някога сте предполагали.
Бетаинът е включен за по-нататъшно повишаване на силата и изходната мощност не в малка доза – а в 400 мг на ден! Той доказано подобрява производителността на упражненията. Участниците всъщност подобряват мускулната си издръжливост и производителността си. Тези статистически значими резултати са постигнати само за 2 седмици!
OctaCosanol (C28H58OH) е много мощен ускорител на тъканната оксигенация.
Намаляването на умората и подобрената производителност са от решаващо значение във фитнеса.

Никоя друга добавка на пазара не е създадена и специално предназначена, за да подобри способността Ви при използването на кислорода и да подобри ефективността Ви във фитнеса.
Този резултат се постига единствено чрез смесването на най-добрите по рода си, подкрепени от редица изследвания съставки, които увеличават ефективността Ви многократно повече и по-бързо. Увеличете силата и постигнете мускулен растеж надминаващ всиките Ви мечти.


Krush LoadedУбийствено добра следтренировъчна мускулна терапия – Този продукт е оптималното следтренировъчно решение!

• драматично повишава усвояването на креатин
• 5 грама PHARMA-FUSE™ Ултра силен с високо фармацефтично качество креатин
• Патентована технология за невероятно бърза доставка и отлично усвояване на креатина
• Постепенно поетапно освобождаване
• 2500 мг L-глутамин, 250 мг рибоза, 100 мг C-O-P (Creatinol-0-phosphate)
• Незабавен следтренировъчен анаболен ефект


Опитайте този продукт, специално създаден за бързото увеличаване на мускулната сила, размерите и мощността! Никой друг продукт не се доближава дори до Krush Loaded !

Krush ™ LOADED е продукт, предначначен за обща мускулна терапия след всяка тренировка. Krush Loaded съдържа наполовина по-малко захар в сравнение с останалите поостарели формули, а и Ви предлага цели 5 грама от най-съвременният PharmaFuse ™ Креатин. Ако търсите продукт, който да Ви помогне да изградите много по-бързо мускули, то Krush Loaded е хранителната добавка, създадена специално за Вас.

Това, което всеки културист, знае е, че по време на интензивните силови тренировки се предизвиква освобождаването на катаболни хормони, което води до намаляване на гликогеновите запаси. Ако не подсилите мускулите си с въглехидрати веднага след тренировката, Вие ще пропуснете възможността да постигнете по-голям растеж и пълно възстановяване за следващата тренировъчна сесия.

Веднага след фитнес тренировка тялото Ви е настроено оптимално да приеме и да преработи въглехидратите в мускулен гликоген.

Krush Loaded скоростно попълва и възстановява мускулната Ви енергия. Не се подвеждайте и не следвайте разпространяващите се грешни съвети, гласящи “без въглехидрати”. Ако ги послушате те сериозно ще компрометират не само Вашата печалба, но също така и способността Ви да се възстановите напълно до следващата си ударна тренировка. Дори по-лошо, ако се опитвате да се възстановите без да приемате въглехидрати, това ще Ви постави в катаболно състояние, а това от своя страна най-вероятно ще доведе до разпадане и деградация на мускулите.

Редица изследвания потвърждават, че ако не се възползвате пълноценно от този критичен 30-минутен период след тренировка и не си набавите бързо въглехидрати, това силно ще увреди способността Ви да се възстановите напълно. Незнанието на всичко това ще Ви струва мускули! Вие ще си предизвикате състояние, наречено глюконеогенезата, където тялото ви буквално краде протеин от мускулната тъкан, за да си набави въглехидратите, които не сте консумирали – това е научен факт.

Много хора разсъждават така: ”Ако ям въглехидрати, то ще натрупам мазнини”. Такова мислене е смешно и напълно погрешно. Ако нямате никакво движение и си похапвате Twinkies, например, да, ще натрупате мазнини. Но, ако тренирате усилено, това няма да се случи.
Krush Loaded съдържа множество източници на въглехидрати, доказани чрез редица научни изследвания, че по-ефективно попълват изчерпаната мускулна енергия. Нещо повече, ALLMAX разработи технологията за поетапните 5 източника на въглехидрати, които бързо увеличават синтеза на гликоген.Krush Loaded осигурява критичните компоненти, които са от съществено значение за постигдане на бърз растеж и възстановяване. Той съдържа 35 г Въглехидрати и само 19 грама захари.

Krush Loaded съдържа и креатин монохидрат с фармацевтично качество (CrH2O). Това означава, че е напълно стабилен. PharmaFuse креатинът е тестван и отново се тества, за да сме сигурни, че е 100% стабилен и сигурен. Вие може да сте сигурни, че закупувайки си този продукт, Вие получавате ултра стабилен, ултра чист и с висока биологична стойност креатин.

Редица изследвания потвърждават ролята на креатина за увеличаване способността на мускулите да поемат глюкоза, което е от съществено значение за провеждането на мощна и интензивна тренировка.
Твърде много добри културисти са станали жертва на една идея, която е лансирана на пазара, че Creatine Monohydrate е някак си по-нискокачествен от другите форми на креатина. Ще Ви кажа само, че НЯМА изследване, което да доказва, че някаква друга форма на креатина действа по-добре от креатин монохидрат! Освен това, данните за стабилността на PharmaFuse креатина са силно впечатляващи. Противно на това, което широко се разпространява, PharmaFuse е много стабилен във висококиселинна среда в продължение на 20 часа! Имайте предвид, че той ще остане в стомаха Ви най-много 4 часа!

Krush Loaded се възползва в пълна степен от максималната асимилация на креатин в тялото Ви, точно когато мускулните Ви клетки са с максимална възприемчивост – веднага след Вашата тренировка.

Какво представляват Insulin Mimickers и с какво те помагат?
Това са субстрати, които са инсулиноподобни по отношение на тяхното въздействие и изпълняват същата задача като инсулина по-лесно без да се изисква допълнителна кръвна захар. Insulin Mimickers намалят количеството на кръвната захар, за да активирате инсулиновите рецептори. Веднъж активирани, мускулите Ви могат по-лесно да усвояват хранителнита вещества като Creatine. Krush Loaded съдържа някои от най-изучаваните, високо уважавани и дори патентовани съставки, които ускоряват усвояването на хранителните вещества, като в същото време стабилизират кръвната захар.

Съществува проблем, че когато кръвната захар се покачва и бързо слиза, може да се постигне хипогликемично състояние с много ниска кръвна захар. Тук Krush Loaded идва на помощ! Чрез него Вие ще избегнето това, понеже той е със сравнително ниско съдържание на захар, а Insulin Mimickers ще съдействат за активизиране на рецепторите.
Инсулиновите рецептори буквално са “портиерите” на мускулните клетки. Без активиране, инсулиновите рецептори няма да позволят на креатина да проникне в мускулната тъкан.

GLUTASURE Pure L- Glutamine (2500 мг)
Глутаминът е най-богата аминокиселина в мускулната тъкан. Освен чрез добре познатата си способност да спомага за възстановяването при упражненията и за подобряване на имунната функция, Глутаминът помага за създаване на нова мускулна тъкан чрез увеличаване на HSPs.

Перфектния следтренировъчен продукт. Ще възстанови мускулатурата и ще повлияе на мускулния разпад, който е неизбежен след тренировка независимо, колко добра е тя.


Allmax Isoflex
Мислите си, че на пазара не съществува едновременно вкусен и мощен суроватъчен протеин изолат. Е, това вече не е така – ISOFLEX е създаден по последна дума на технологията за производство на хранителни добавки. Този протеин няма заместители.

IsoFLEX съдържа 27 грама суроватъчен протеин изолат във всяка лъжица.
Със 7 критични кофактора в 4 патентовани комплекса, ISOFLEX не само осигурява ултра чист, с висока биологична стойност суроватъчен протеин изолат, но също е и мощна система за доставка, осигуряваща отлична хранителна асимилация, която можете да почувствате.

ISOFLEX комбинира четири собствени системи за доставка. Съставките във всяка една система работят в синхрон, за да осигурят висококачествен и много вкусен протеин на прах, който е проектиран специално, за да Ви помогне да постигнете целите си.

ISOFLEX протеин на прах е с отличен хранителен профил:
• 27 грама активен суроватъчен протеин изолат
• Висока концентрация на BCAA’s и глутамин
• Бързо усвояване благодарение на 4-те модерни системи за доставка
• микрофилтрация, осъществена чрез нискотемпературен процес
• 6 вкусни вкуса
• 0 грама мазнини
• Само 1 грам въглехидрати
• Само 1 грам захар
• Над 98% без лактоза
• 7 критични кофактори
• Изцяло без аспартам

Изключителен суроватъчен протеин изолат, който се смесва лесно и е невероятно вкусен!
По отношение на различните вкусове, това, което наистина прави ISOFLEX уникален и го откроява от останалите протеини са истинските парченца шоколад ( във вкус шоколад) и истински парчета ягоди (във вкус ягода).

Какво друго отличава IsoFLEX суроватъчен протеин изолат?
Какво е суроватката и защо е толкова ценен основен фундамент на всяка сериозна хранителна програма? Суроватъчният протеин е един от двата протеина, които се съдържат в прясното мляко. Казеинът е около 80% от млечния протеин, а суроватъчният останалите 20%.За да се направи суроватъчен протеин на прах, той трябва първо да бъде извлечен от млякото. Начинът на добиване и на отделяне на суроватката от млякото е това, което наистина определя качеството на суроватъчния протеин. Това е точно този процес, който разграничава протеинът ISOFLEX на прах от останалите протеини на пазара.

Какво е IsoFLEX?
ISOFLEX се извлича чрез микрофилтрация CTP ™ (Нискотемпературен процес). Това е микрофилтрация при кръстосан поток (CFM) – Този така наречен метод на филтрация на обърнатия поток улеснява произвеждането на изолати. Изолатът съдържа 90 % протеин в най-чистата му форма и по този начин съдържанието му е забележително по-високо от това в обикновените концентрати.

CFM е един от най-добрите методи за извличане на протеин на пазара днес.
Целият процес се извършва при ниска температура – 4 градуса по Целзий, или 39 градуса по Фаренхайт и оставя почти 100% от протеинът и пептидите непокътнати.

Този суроватъчен протеин изолат е произведен при ниска температура чрез процеса на микрофилтрация и изсушен при непряка топлина.

Чрез използването на този сложен процес, ALLMAX Nutrition произвежда ISOFLEX, по-добрият ултра чист протеин, който поддържа оптимално съотношение на макронутриенти, снабдява Ви с общо 27 грама протеин, 1 грам въглехидрати и 0 грама мазнини.
IsoFLEX съдържа 90% чист суроватъчен протеин. Е, не смятате ли,че това е изумително?

Другите технологии за обработка на суроватъчния протеин използват по-високи температури, които причиняват необратимо разграждане на протеиновите фракции, което може драстично да намали биологичната активност на протеина. Денатурираният протеин вече не показва никаква биологична активност.

Малко любопитна информация : Тези момчета, често тестват суплементи на различни марки популярни в Щатите. Нещата, които казват за IsoFlex на Allmax са положителни. Спомнават за студената филтрация, която го прави с аминопрофил на концентрат, но с бързото усвояване на протеин изолат.Как се произвежда суроватъчния протеин изолат?

За да произвеждат суроватъчен протеин изолат се преминава през следните стъпки:

1. Прясното мляко е тествано от експерти за гарантиране на неговото качество.
2. Суроватъчният протеин се произвежда от млечната суроватката, която се получава в процеса на производство на сирене..
3. Воднистата течност се филтрира чрез процес на микрофилтрация за премахване на лактозата и всички останали примеси.
4. Концентрираната течност преминава през процес на CFM, който елиминира необходимостта от използването на разяждащи химикали, за разлика от другите подобни процеси.
5. Водата се отстранява и се изсушава суроватката.
6. Резултатът е ултра чист суроватъчен протеин изолат, пакетиран от компанията ALLMAX специално за Вас – нашите клиенти.

Всички тези стъпки се извършват в cGMP лицензирано производствено съоръжение, за да се гарантира качеството и целостта на процеса. Всяка съставка и всяка произведена партида е тествана в независима лаборатория, гарантираща чистота и високото качество всеки път.
Всеки един от многото протеини на компанията ALLMAX, е тестван за тежки метали. Те никога не биха били пуснати на пазара, ако не са преминали тези тестове.

Използват се 4 усъвършенствани системи за доставка на IsoFLEX

1. WPI Fortified™: (CTP ™ (нискотемпературен процес), WPI (97% суроватъчен протеин изолат). Този висококачествен комплекс от суроватъчен протеин изолат може да Ви помогне да постигнете така желаното оформяне на тялото.

2. NOS Комплекс (Ultra-Flow Delivery™): съдържа аргинин, таурин и фолиева киселина. Проектиран да  увеличи притока на кръв и увеличи азота и доставката на суроватъчен пептид. Той също може да повиши нивата на азотен оксид, като по този начин ускорява възстановяването и доставката на протеин до мускулните тъкани.

3. Glutamine Complex (GLUTASURE ™ технология): естествено срещащи се глутаминови пептиди – от 100% ферментирал източник. Проектиран за подобряване на събираемостта и да предостави имунна подкрепа.

4. IS Complex (Rapid Absorption™): Alpha Lipoic Acid (ALA), г-Pinitol и 4-Hydroxylsoleucine. Проектиран, за да увеличи усвояването на протеина и регулира инсулина.

С 90% чист протеин на лъжица, невероятен вкус и перфектно съчетание на протеин, тази хранителна добавка е просто несравнима.
Много други протеинови концентрати и смеси съдържат само 35-80% протеин, а също включват лактоза и мазнини.

ISOFLEX протеин на прах съдържа оптимални нива на ВСАА (23%) и незаменими аминокиселини (46%). ISOFLEX съдържа 19 аминокиселини, включително 8 незаменими аминокиселини и 3 аминокиселини с разклонена верига:

а) Левцин – помага при регулирането на нивата на кръвната захар и подпомага растежа на мускулната тъкан. ISOFLEX включва левцин поради способността му да ускорява синтеза на протеин и подпомагането му за ефективното възстановяване след интензивни тренировки.

б) Isoleucine – помага за по-доброто съсирване на кръвта. ISOFLEX включва изолевцин поради способността му да подобрява възстановяването на мускулите след тренировка.

в) Валин - необходим за мускулния метаболизъм, ремонта и растежа на мускулната тъкан. ISOFLEX включва валин поради способността му да ускорява възстановяването след интензивни тренировки.

Нима сте срещали някой друг протеин, който е в състояние да Ви предложи всичко това. Купувайки си ISOFLEX, Вие си гарантирате използването на първокласен, изклъчително качествен суроватъчен протеин изолат с невероятен вкус. Какво повече бихте могли да искате?

Накратко: Allmax са направили уникална гама от комплексни продукти, които са с иновативни формули и предлагат нещо по-ново и различно. В информацията на продуктите може да прочете как, по-колко и кога се приемат. Пълната гама от продуктите им може да разгледате тук.
Топ продукти на Allmax
Ако тази статия ви е харесала, моля гласувайте за нея
Коментари
ДОБАВИ КОМЕНТАР
Име/Прякор *
Твоят E-Mail *
Коментар *
Реклама
Последни коментари
Не че съм заклет фитнес маниак, основно тренирам други спортове, но не ра ...
Не напразно Amix Nutrition ми е, любимата марка ! Просто The Best
Уникални както винаги
Интересно

"Кокосово масло – лечебните му свойства са известни още от 1980 г. Мазнините му се усвояват по-различно от другите – техните молекули са по-малки и за приемането им се изразходват по-малко енергия и ензими. Стомашно-чревният тракт се натоварва много по-малко, което е много важно за страдащите от болестта на Крон, язви и други проблеми с храносмилането и метаболизма – кокосовото масло е част от тяхната диета."

Реклама
Copyright © 2007 - 2021 silabg.com