сила бг магазин
сила бг медия
»
»
3 задължителни съставки за ударна тренировка с тежести

3 задължителни съставки за ударна тренировка с тежести

За повечето фитнес ентусиасти, които тренират с тежести, изборът на правилните хранителни добавки е от рещаващо значение за постигане на високи резултати. Включвайки правилната комбинация от добавки към твоя хранителен режим, ще имаш възможност да вдигаш по-големи тежести и да постигаш все по-големи успехи в залата. Днес ти предлагаме списък с трите задължителните съставки за ударна тренировка с тежести.
 
Креатин 
 
Започваме с креатин, т.к. това е първият продукт в списъка на повечето лифтъри, когато става въпрос за естествено изграждане на мускулна маса, сила, производителност и мускулната издръжливост. Креатинът играе ключова роля в преноса на енергия към мускулите, като се превръща във фоспокреатин. Този процес позволява на тялото да произвежда повече АТФ, която осигурява кратък прилив на енергия към мускулите по време на тренировка с тежести. Казано по-просто, креатин е задължителна съставка за всеки, който иска да изгради чиста мускулна маса! Като допълнителен бонус, многобройни проучвания върху креатин показват, че той е токова безопасен и ефективен, колкото всеки натурален продукт на пазара. Когато става въпрос за висококачествен креатини, ние ти предлагаме BULK POWDERS Creatine HCL или MEX Pure Creatine Monohydrate.


 
 
Протеин на прах 
 
Когато става дума за изграждане на нова мускулна тъкан, протеините на прах са най-доброто решение за постигане на по-бързи резултати. Тези добавки предлагат евтин и удобен начин за набавяне на допълнителни калории и протеини към диетата. Най-популярната форма днес е суроватъчен протеин, извлечен от мляко. Той е богат източник на късо-верижни аминокиселини и се отличава с бързо и лесно разграждане и усвояване. При този вид протеин, съотношението на аминокислеини е близо до идеалното за подпомагане на растежа на мускулите. Популярното мнение е, че суроватъчните протеини обикновено имат по-добър вкус, отколкото повечето други форми на протеин. Нашето предложение за суроватъчен протеин изолат за максимален мускулен растеж е MEX Flex Wheeler’s Isolate Pro или AMIX Whey Pure Fusion.


  
 
 
Подкрепа за ставите 
 
След сериозна силова тренировка с тежести, много вероятно е да усетиш последиците от тежките изпитания, на които подлагаш тялото си. Повечето от вас вероятно са наясно, че вдигането на големи тежести може да окаже брутално влияние върху състоянието на ставите. Редовната употреба на качествени добавки за съвместна подкрепа от съществено значение за намаляване и предовратяване на възпалението в ставите. Тези продукти ще облекчат болката и ще намалят шансовете за нараняване и травми. Повечето формули за подкрепа на ставите обикновено включват комбинация от желатин, колаген, глюкозамин и хондроитин. Само след две седмици прием, ще забележиш значително намаляване на болките и възпаленията в ставите. Две отлични хранителни добавки за укрепване на ставите и съединителната тъкан са HAYA LABS Glucosamine Chondroitin & MSM Complex и AMIX Osteo Ultra GelDrink 
 
Топ продукти за тренировка с тежести
Ако тази статия ви е харесала, моля гласувайте за нея
Коментари
ДОБАВИ КОМЕНТАР
Име/Прякор *
Твоят E-Mail *
Коментар *
Реклама
Споменати продукти
Последни коментари
Не че съм заклет фитнес маниак, основно тренирам други спортове, но не ра ...
Не напразно Amix Nutrition ми е, любимата марка ! Просто The Best
Уникални както винаги
Интересно

"Хормона на растежа (growth hormone) е протеин, който се произвежда от хипофизната жлеза. "

Реклама
Copyright © 2007 - 2024 silabg.com