сила бг магазин
сила бг медия
»
»
ANABOLIC XTREME с международно признание

ANABOLIC XTREME с международно признание

ANABOLIC XTREME винаги е синоним на нещо хард. Нещо тотално различно от другите добавки, а резултатите, постигани с тези продукти са несравними. Много често употребяващите биват запитвани дали в момента не са на стероиди. Толкова близки като ефект с анаболните стероиди са тези продукти, и то без нито един от нежеланите странични ефекти. Неслучайно към тях прибягват професионални атлети от най-различни видове спорт.Да си признаем истината – в съвременния спорт е невъзможно да се постигнат каквито и да било сериозни постижения без употребата на хормонални продукти (стероиди). Много често дори и в различни хранителни добавки се крият забранени съставки, причината за редица положителни допинг-тестове.


MASS FXСветовната федерация по натурален бодибилдинг (WNBF) от скоро е разработила нова програма, при която всеки един производител на хранителни добавки може да предостави своите продукти за изследване, според което те да бъдат одобрени за използване в международни състезания. Всеки един продукт не бива да съдържа каквато и да било съставка от дългия списък със забранени субстанции (а повярвайте, той е адски огромен). Като лидер в индустрията ANABOLIC XTREME са първите, предоставили своите продукти за изследване, а ето и кои от тях са официално одобрени за употреба и категоризирани като НАТУРАЛНИ:


HARD FX
CARNOBOLIC
MASSFX POWER PACK
HARD FX POWER PACK
STIMULANT X
AXCELL
Вече няма какво да ви притесняват въпроси от типа „какви стероиди ползвате”. ANABOLIC XTREME  е новият синоним на световно-признато качество.


                                                                                                                        СИЛА БГ ТИЙМ
Ако тази статия ви е харесала, моля гласувайте за нея
Коментари
2011-03-17 | 01:01:01
Кристиян Димитров
Много сериозно съм се замислил да си ВЗЕМА -> ХАРД ЕФ ЕКС
ДОБАВИ КОМЕНТАР
Име/Прякор *
Твоят E-Mail *
Коментар *
Реклама
Последни коментари
Не напразно Amix Nutrition ми е, любимата марка ! Просто The Best
Уникални както винаги
Чудесно! Вие сте най-силните в БГ !
Интересно

"Правете упражнения за коремната преса два-три пъти седмично, които са насочени към всеки мускул поотделно. Използвайте фитнес топка, за да засилите интензивността на тренировката."

Реклама
Copyright © 2007 - 2019 silabg.com