сила бг магазин
сила бг медия

BSN NO-Xplode 2.0

BSN NO-Xplode 2 е вече на пазара! NO-Xplode първоначално беше хранителна добавка, която се приема преди тренировка, но с течение на времето популярни продукти като Jack3d завзеха тази позиция. В отговор на това BSN създава NO-Xplode v2.0 -  но въпросът е дали отговаря на очакванията?

Идеята на компанията е профилът на тази съставка да бъде напълно нова версия на оригинала, но все пак да не изглежда като нещо прекалено ново в тази индустрия. Тъй като компанията е привърженик по-скоро на стройната фигура, тя не е голям фен на всичкия този малтодекстрин вътре - той насърчава съхранението на мазнини и предотвратява тяхното изгаряне, докато не започнете да тренирате, за да постигнете този ефект на изгаряне тогава.

Като оставим това настрана, мненията за NO-Xplode 2 досега са били невероятно позитивни (особено за неговия вкус)!  Ако сте във фазата на изграждане/поддържане и сте доволни от количеството малтодекстрин (означен на етикета като глюкозни полимери), тогава NO-Xplode 2 може да е правилният ви избор.

Тъй като се прекратява производството на NO-Xplode, по целият свят ще се използва NO-Xplode 2.0 от хиляди хора, заради неговите качества за изграждане на мускули и добиване на маса; това е най-добрият продукт, който ще ви даде нужната сила и устойчивост срещу мускулната умора. Друго предимство, което има NO-Xplode 2 пред останалите хранителни добавки на пазара е, че в нея има доста съставки, които също така ще стимулират умствената ви концентрация!Ползите от NO-Xplode 2.0
NO-Xplode 2 е уникална добавка за прием преди тренировка, която подпомага уголемяването на мускулната маса, заздравява потенциала и увеличава размера на мускулите.

Във всички ревюта за NO-Xplode 2 до момента се заявява, че тази добавка предоставя физическата и умствена концентрация от която имате нужда по време на вашата тренировка. Също така е ползотворна за производството на азотен оксид, който е необходимия компонент за увеличаване на мускулите и за тяхното напомпване. Едно много важно предимство на този продукт е, че помага за увеличаване на анаеробният работоспособен капацитет на вашите мускулни тъкани. Ако до мускулите не достига достатъчно приток на кислород по време на сериозна тренировка, те имат склонност да се изморяват. Но благодарение на този продукт, той предоставя постоянно кислород към мускулите, когато тренирате. А вкусът е невероятен!

Странични ефекти на NO Xplode 2.0
Досега, мненията за продукта предполагат, че страничните ефекти са незначителни, в сравнение с други продукти, които се предлагат на пазара. Някои хора са имали известни неразположения като газове и подуване на корема, причинени от оригиналният продукт, но според мненията, които са оставени явно този проблем вече е разрешен.

Съставките на NO-Xplode 2.0
Една кутия на продукта съдържа или 10 или 50 порции от плодов букет, с вкусове на диня и боровинка. Компанията предлага най-евтините цени, използвайки своята система за сравнение на цените. Една порция от продукта е на стойност около 22.5 грама и има следното количество съставки:

Калории 25mg
Общо въглехидрати 6g
Захар 0g
Витамин В6 (като пиродоксин HCL), 20mg(1,000%)
Фолиева киселина 300mcg
Витамин В12 (като цианокобадаламин) 120mcg
Калций 75mg
Фосфор 200mg
Магнезий 60mg
Натрий 300mg
Калий 75mg
N.O.-Xplode Патентована бленда 19.6g

Как да използвате NO Xplode 2.0?
Първата стъпка към неговата употреба е да оцените вашето ниво на толерантност. За тази цел, консумирайте 1 лъжичка от продукта и го смесете с 5-6 унции студена вода и я изпийте. След това отидете в салона и тренирайте 30.45 минути. Според едно от ревютата за NO-Xplode 2.0, най-добрите резултати се постигат, когато го приемате на гладен стомах; което означава два часа след хранене или един час след като сте изпили протеинов шейк. Това е просто препоръчително.

Ако вие имате нужда от повече енергия, тогава пробвайте с 1.5 или 2 лъжички. Но не взимайте повече от 3 лъжички на ден. В нетренировъчен ден, консумирайте само една лъжичка от продукта с 5-6 унции студена вода, на гладен стомах.Всеки мъж иска да има добре оформено тяло, заради което ние посещаваме фитнес залите, правим различни упражнения и спазваме различни хранителни режими. Това което много хора не знаят е колко важни са хранителните добавки, протеини и амино киселини, за да може да се възползваме от тях и  да достигнем пределните си възможности. Те са необходими заради това, че дават на тялото исканата форма, размер и сила, които се придобиват за по-бърз период от време. И така, компания BSN излезе на пазара с най-новия продукт, който притежава идеалното количество от необходими съставки, които да ви помогнат да увеличите размера на тялото си и да го подготвите да натрупа тегло. BSN NO-Xplode 2 e най-новата азотна хранителна добавка на BSN.
Топ продукти на BSN
70
.
20
лв.
Ако тази статия ви е харесала, моля гласувайте за нея
Коментари
ДОБАВИ КОМЕНТАР
Име/Прякор *
Твоят E-Mail *
Коментар *
Реклама
Последни коментари
Не напразно Amix Nutrition ми е, любимата марка ! Просто The Best
Уникални както винаги
Чудесно! Вие сте най-силните в БГ !
Интересно

"Вегетарианците, стремящи се към мощна мускулатура, ще открият в бобовите растения и нахута ключов източник на протеин. Тези храни, с ниско съдържание на мазнини, снабдяват организма с въглехидрати, а също така представляват отлично средство за подкрепа преди тежка тренировка."

Реклама
Copyright © 2007 - 2020 silabg.com