сила бг магазин
сила бг медия
»
»
Диета според кръвната група - част 3

Диета според кръвната група - част 3

За хората с тази кръвна група е благоприятна вегетарианската диета. Те са предразположени към заболявания на сърцето, рак и диабет. За по-чувствителните представители на тази кръвна група е особено важно да приемат храните във възможно най-естествен вид: пресни, чисти и органични. Когато започнете диета за кръвна група A ще отслабнете по естествен начин. Ако сте свикнали да ядете месо, ще отслабнете доста бързо в началото като премахнете токсичните храни от диетата си. А когато следвате диетата можете да заредите имунната си система и е възможно да попречите на развитието на животозастрашаващи заболявания.

Когато консумират месо, изпитват ленивост. Имат ниска киселинност на стомашното съдържание, затова трудно смилат месото. Тъй като ядат малко животински протеини, ядките и семената са важен източник на протеини. Също така са полезни протеините в зеленчуци като фасул и бобови храни, освен онези, които са включени в списъка "Избягвайте". Тези бобови храни могат да предизвикат намаляване на отделянето на инсулин, което може да доведе до наднормено тегло и диабет. Тофу следва да е основна част от диетата.

Млечните продукти също са трудно смилаеми и могат да предизвикат забавяне на метаболизма. Могат да консумират малки количества ферментирали млечни продукти като йогурт, кефир, обезмаслена сметана и култивирани млечни продукти.

Зеленчуците са от изключително значение за диетата, защото осигуряват минерали, ензими и антиоксиданти. Хората от тази кръвна група са много чувствителни към лектините в картофите, сладките картофи, ямс, зелето, доматите и чушките. Те влияят зле на чувствителния им стомах. Трябва да ядат повече алкални плодове, да избягват мангото, папаята и портокалите, защото те не се отразяват добре на храносмилателния тракт.Препоръчани продукти от СИЛА БГ
Ако тази статия ви е харесала, моля гласувайте за нея
Коментари
ДОБАВИ КОМЕНТАР
Име/Прякор *
Твоят E-Mail *
Коментар *
Реклама
Последни коментари
Не че съм заклет фитнес маниак, основно тренирам други спортове, но не ра ...
Не напразно Amix Nutrition ми е, любимата марка ! Просто The Best
Уникални както винаги
Интересно

"Акнето най-често започва през пубертета, когато се повишава рязко отделянето на андрогени (мъжки полови хормони). Те стимулират производството на кератин (вид белтък) и себум (секрет от мастните жлези). Ако себумът се отделя по-бурзо, отколкото може да премине през порите, появява се пъпка. Излишната мазнина прави порите лепкави и създава предпоставки за задържането на бактерии в тях. Образуват се черни точки, в които себумът се свързва с кожните пигменти и запушва порите."

Реклама
Copyright © 2007 - 2022 silabg.com