сила бг магазин
сила бг медия
»
»
Джинджифилът - естествен тестостеронов бустър!

Джинджифилът - естествен тестостеронов бустър!

Един въпрос винаги е вълнувал билдърите и всеки спортист стремящ се да покачи мускулна маса,а именно - по какъв начин да повиши нивото си на тестостерон.
Анаболните хормони в тялото на човек са няколко, ала именно нивата на тестостерона са онези, които правят момчетата в алфа мъжки. Безспорно е, че той е главния „виновник“ ,отговарящ за изграждането на мускулатурата.

Освен добре познатия и използван от всички трибулус (tribulus terrestris), който според нас по-скоро се свързва с доброто либидо, джинджифилът също има участие в повишаване нивата на тестостерона по естествен начин.В университета в Тикрит е проведено изследване върху хора, за да се установи хормоналния ефект на джинджифила върху тестостерона. В него са участвали 75 женени мъже с репродуктивни проблеми на възраст между 19 и 45 години. След няколко седмичен курс с високи дози достигащи до 2-3 грама екстракт от джинджифил, на мъжете са направени контролни изследвания,а резултатите са следните:

-повишаване на тестостерона със 17.7%;
-повишаване лутеинизиращия хормон с близо 43,2%;
-положителна промяна в количеството и качеството на семенната течност;


Заключението е повече от ясно - екстрактът от джинджифил действително повишава нивата на тестостерон в тялото!

Освен, че помага при лошо храносмилане,има противовъзпалителен ефект, антиоксидантна защита, засилва имунната и сърдечно -съдовата систeма, към този списък спокойно може да причислим и повишаване нивото на тестостерона!
На пазара вече има доста марки предлагащи екстракт от джинджифил,така че ние ви съветваме да не го подценявате и смело да го включите в режима си.
Ниските нива на който и да е хормон можем да свържем само с негативи, а когато един такъв растителен екстракт предлага толкова позитиви, то няма как да не го препоръчаме за ежедневна суплементация или при терапии за балансиране на хормоните в човешкото тяло.

Може да експериментирате и да внедрите джинджифила във вашето ежедневие не само, като суплемент, ами и като подправка и чай.

СИЛА БГ Тийм!
Препоръчани продукти от СИЛА БГ
Ако тази статия ви е харесала, моля гласувайте за нея
Коментари
2016-01-31 | 12:34:53
Петър Костадинов
Много интересно изследване. Трябва да си направим експеримент.
2016-01-29 | 10:20:58
Цветан
Сега разбирам, защо като го приемах си покачих и работните тежести.Явно си действа доста яко и върху тестостерона.
2016-01-28 | 13:11:46
Никола Велчев
Определено ще се изпробва.
2016-01-28 | 13:11:05
марин
Супер продукт e това, а цената е повече от добра.
ДОБАВИ КОМЕНТАР
Име/Прякор *
Твоят E-Mail *
Коментар *
Реклама
Споменати продукти
Последни коментари
Не че съм заклет фитнес маниак, основно тренирам други спортове, но не ра ...
Не напразно Amix Nutrition ми е, любимата марка ! Просто The Best
Уникални както винаги
Интересно

"В тялото ви има блиpо 30 000 различни вида протеин, всеки от които има собствена аминокиселинова нишка. Без аминокиселините протеинът не може да съществува. Протеините изпълняват функциите на хормони, ензими, транспортери, регулатори, формират кожата, мускулите и органите. Организмът ви поддържа собствена резерва аминокиселини, от която извлича клетки, за да възстанови тялото и да осигури растежа му. "

Реклама
Copyright © 2007 - 2024 silabg.com