сила бг магазин
сила бг медия
»
»
Джинджифилът - естествен тестостеронов бустър!

Джинджифилът - естествен тестостеронов бустър!

Един въпрос винаги е вълнувал билдърите и всеки спортист стремящ се да покачи мускулна маса,а именно- по какъв начин да повиши нивото си на тестостерон.
Анаболните хормони в тялото на човек са няколко, ала именно нивата на тестостерона са онези, които правят момчетата в алфа мъжки. Безспорно е, че той е главния „виновник“ ,отговарящ за изграждането на мускулатурата.

Освен добре познатия и използван от всички трибулус(tribulus terrestris), който според нас по-скоро се свързва с доброто либидо, джинджифилът също има участие в повишаване нивата на тестостерона по естествен начин.В университета в Тикрит е проведено изследване върху хора, за да се установи хормоналния ефект на джинджифила върху тестостерона. В него са участвали 75 женени мъже с репродуктивни проблеми на възраст между 19 и 45 години. След няколко седмичен курс с високи дози достигащи до 2-3 грама екстракт от джинджифил, на мъжете са направени контролни изследвания,а резултатите са следните:

-повишаване на тестостерона със 17.7%;
-повишаване лутеинизиращия хормон с близо 43,2%;
-положителна промяна в количеството и качеството на семенната течност;
Заключението е повече от ясно - екстрактът от джинджифил действително повишава нивата на тестостерон в тялото!

Освен, че помага при лошо храносмилане,има противовъзпалителен ефект, антиоксидантна защита, засилва имунната и сърдечно -съдовата систeма, към този списък спокойно може да причислим и повишаване нивото на тестостерона!
На пазара вече има доста марки предлагащи екстракт от джинджифил,така че ние ви съветваме да не го подценявате и смело да го включите в режима си.
Ниските нива на който и да е хормон можем да свържем само с негативи, а когато един такъв растителен екстракт предлага толкова позитиви, то няма как да не го препоръчаме за ежедневна суплементация или при терапии за балансиране на хормоните в човешкото тяло.

Може да експериментирате и да внедрите джинджифила във вашето ежедневие не само, като суплемент, ами и като подправка и чай.

СИЛА БГ Тийм!
Препоръчани продукти от СИЛА БГ
Ако тази статия ви е харесала, моля гласувайте за нея
Коментари
2016-01-31 | 12:34:53
Петър Костадинов
Много интересно изследване. Трябва да си направим експеримент.
2016-01-29 | 10:20:58
Цветан
Сега разбирам, защо като го приемах си покачих и работните тежести.Явно си действа доста яко и върху тестостерона.
2016-01-28 | 13:11:46
Никола Велчев
Определено ще се изпробва.
2016-01-28 | 13:11:05
марин
Супер продукт e това, а цената е повече от добра.
ДОБАВИ КОМЕНТАР
Име/Прякор *
Твоят E-Mail *
Коментар *
Реклама
Споменати продукти
Последни коментари
Не напразно Amix Nutrition ми е, любимата марка ! Просто The Best
Уникални както винаги
Чудесно! Вие сте най-силните в БГ !
Интересно

"Папаин Подобен на химотрипсина в действия и приложения, папаина принципно разпада протеин, но част от компонентите на ензима разграждат мазнини и въглехидрати. Може да е особено полезен при високобелтъчни хранения и храни. Един от най-мощните ензими, извлича се от латексовото мляко на папаята. Папаина основно се приема орално."

Реклама
Copyright © 2007 - 2020 silabg.com