сила бг магазин
сила бг медия
»
»
Exit Extreme Film Fest този път с участието и на Сила БГ

Exit Extreme Film Fest този път с участието и на Сила БГ    На 10-и септември тази година край аквапарка в Казичене за 6-и пореден път се проведе Exit Extreme Film Fest. Фестивалът има за цел да популяризира екстремните спортове сред българите, както и да даде възможност на много от тях да демонстрират уменията си в по-голямата част от класическите екстремни спортове, така и в някои модерни спортни активности сред младежта.    Екстремните спортове отдавна не са само спортно занимание, а начин на живот. Повече от половината младежи между 16 и 25 години симпатизират на модела наложен от професионалистите в този клас спортове и биха участвали пряко или косвено в това вече модно течение. Всяка година фестивала им дава тази възможност, като събира на едно място и сближава професионалисти, любители, фенове и производители на професионална екипировка.

    Освен прожекции на филми с изпълнения на най-добрите екстремни спортисти от цял свят, по време на фестивала имаше демонстрации по фрийрън, уейкборд, джет ски, ски, сноуборд и скейтборд, BMX скокове, мотоциклетизъм и трикове с мотоциклети, дрифт и бърнаут, танцуване с огньове, брейкденс и още много.

    Участието на Сила БГ не остана незабелязано, благодарение на нашите красиви момичета, които създаваха настроение и забавляваха участници и гости. Някои от тях дори взеха активно участие в част от номерата и каскадите и с това предизвикаха много усмивки сред посетителите и си заслужиха признание и симпатия от страна на участниците.

ТОП ПРОДУКТИ НА СИЛА БГ
Ако тази статия ви е харесала, моля гласувайте за нея
Коментари
2011-09-20 | 01:01:01
dzver
Като гледам снимките добре сте си прекарали, особено мъжката аудитория :)
ДОБАВИ КОМЕНТАР
Име/Прякор *
Твоят E-Mail *
Коментар *
Реклама
Последни коментари
Не напразно Amix Nutrition ми е, любимата марка ! Просто The Best
Уникални както винаги
Чудесно! Вие сте най-силните в БГ !
Интересно

"Shake 4 fit and slim от AMIX, Amino Matrix от 4D Nutrition, AMIX String Bag и новите барове на Everbuild Nutrition!"

Реклама
Copyright © 2007 - 2020 silabg.com