сила бг магазин
сила бг медия
»
»
Exit Extreme Film Fest този път с участието и на Сила БГ

Exit Extreme Film Fest този път с участието и на Сила БГ    На 10-и септември тази година край аквапарка в Казичене за 6-и пореден път се проведе Exit Extreme Film Fest. Фестивалът има за цел да популяризира екстремните спортове сред българите, както и да даде възможност на много от тях да демонстрират уменията си в по-голямата част от класическите екстремни спортове, така и в някои модерни спортни активности сред младежта.    Екстремните спортове отдавна не са само спортно занимание, а начин на живот. Повече от половината младежи между 16 и 25 години симпатизират на модела наложен от професионалистите в този клас спортове и биха участвали пряко или косвено в това вече модно течение. Всяка година фестивала им дава тази възможност, като събира на едно място и сближава професионалисти, любители, фенове и производители на професионална екипировка.

    Освен прожекции на филми с изпълнения на най-добрите екстремни спортисти от цял свят, по време на фестивала имаше демонстрации по фрийрън, уейкборд, джет ски, ски, сноуборд и скейтборд, BMX скокове, мотоциклетизъм и трикове с мотоциклети, дрифт и бърнаут, танцуване с огньове, брейкденс и още много.

    Участието на Сила БГ не остана незабелязано, благодарение на нашите красиви момичета, които създаваха настроение и забавляваха участници и гости. Някои от тях дори взеха активно участие в част от номерата и каскадите и с това предизвикаха много усмивки сред посетителите и си заслужиха признание и симпатия от страна на участниците.

ТОП ПРОДУКТИ НА СИЛА БГ
Ако тази статия ви е харесала, моля гласувайте за нея
Коментари
2011-09-20 | 01:01:01
dzver
Като гледам снимките добре сте си прекарали, особено мъжката аудитория :)
ДОБАВИ КОМЕНТАР
Име/Прякор *
Твоят E-Mail *
Коментар *
Реклама
Последни коментари
Не че съм заклет фитнес маниак, основно тренирам други спортове, но не ра ...
Не напразно Amix Nutrition ми е, любимата марка ! Просто The Best
Уникални както винаги
Интересно

"Възможните симптоми на синдрома на пропускливите черва са хроничен запек или диария, които са знак за възпаление на чревните стени. Обривите по кожата са в резултат от опитите на организма да изхвърли токсините през порите на кожата ви. Главоболие, мозъчна "мъгла", загуба на памет и преумора съпътстват тези симптоми. Възможно е да се натрупат и гъбички кандида, които причиняват желание за захар и въглехидрати, газове, подуване. "

Реклама
Copyright © 2007 - 2022 silabg.com