сила бг магазин
сила бг медия
»
»
Horny Goat Weed – Разгонен Козел

Horny Goat Weed – Разгонен Козел

Всеки от нас е чувал за тестостерона, за това колко важен е той за трениращите, как помага за нарастването на мускулната маса и понижаването на нивото на подкожните мазнини. Но какво всъщност е тестостеронът – „това, което прави мъжът – мъж“.

Тестостеронът е стероиден хормон от групата на андрогените (от латински - andro - мъж). Наред със сексуалната активност, включваща регулиране на плодовитостта, либидото и мускулната маса, тестостеронът спомага и за увеличаване на енергията, повишеното производство на еритроцити и защита от остеопороза.

Как да повишим нивото на тестостерона, за да получим положителните ефекти от него?
Много са растенията и билките, които повишават или спомагат естественото повишение в нивата на мъжкият полов хормон, като например – Трибулус Терестрис, Фенугрийк, Уртика Диоика  и много, много други. Но на фона на всички останали един от тях се откроява с атрактивното си име и доказан с годините ефект. Става дума за едно многогодишно растение характерно за южната част на Китай, някои части на Европа и Азия, а именно – Епимедиум, по-известен, като Разгонен козел.Епимедиумът се използва в практиката в продължение на повече от 2000 години, расте по високите планински месности и съдържа богато разнообразие на флавониди, полизахариди, стероли и алкалоид наречен – магнафлорин. Според легендата положителните ефекти на „Разгонения Козел” били открити, когато Китайски пастир забелязал повишено сексуално желание в стадото след като животните се хранели с листата на Епимедиум. На какво се дължи повишаването на това желание!? Отговорът е икариин. Вещество, изолирано в епимедиум, което действа като потиска определен ензим (фосфодиестраза-5), отговорен за контрола върху кръвотока към пениса. На същия принцип се основава действието на популярни лекарствени препарати срещу еректилна дисфункция, които обаче инхибират не само ензима ФДЕ-5, но и други ензими от този тип. Тези ензими отговарят за нормалната сърдечна и зрителна функция, поради което водят и до често срещани странични ефекти, свързани със нарушена сърдечна дейност, влошено зрение, инфаркти и т. н.Зад забавното име на „Разгонения Козел” стои един доказал се във времето афродизиак известен с това, че подобрява еректиалната функция у мъжете. Епимедиум за първи път е упоменат в древните китайски медицински текстове. Днес той заема важно място в традиционната китайска медицина и набира все по голяма популярност по цял свят.

Как работи?
„Разгоненият Козел” е много ефективна добавка за всеки, който иска да повиши нивата на тестостерон безопасно и естествено. Той има репутация на растение което дава тласък на муслулния растеж, подобрява сексуалното влечение и агресия и подобрява представянето на мъжете в спалнята.

Кой може да го използва?
Епимедиум е подходящ за всеки, който търси бързо нарастване в размера на мускулите, сила и мощ. За тези от вас, който имат занижено либидо и се нуждаят от повече увереност в леглото.Проучванията при животни показват, че Епимедиум действа, като адаптоген чрез повишаване на нивата на на адреналин, серотонин, и допамин, когато те са ниски (ефект на насърчаване на енергия), и намаляване на нивата на кортизола, когато те са повишени (анти-стрес ефект).
Също така има доказателства, че Разгонения Козел  може да въстанови занижените нива на тестостерон и хормоните на щитовидната жлеза.

Как да го използвам?
Вземете 500-750 милиграма всеки ден в рамките на 2-3 отделни дози.
Най-добрите продукти са тези, които стандартизиран флавоноид наречен -
Icariin (10%)

Какви са очакваните резултати?
Появата на резултатите обикновенно отнема 3-5 дни суплементиране с „Разгонен Козел преди за дапочнете да усещате завишена агресия и сексуален нагон. За да видите и усетите повишаване на мускилната сила и размер е необходимо повече време, обикновенно в рамките на 11-15 дни.

С какво може да се комбинира за максимализиране на резултатите?
Бабини Зъби (Трибулус Терестрис) е изключително ефективна добавка, когато се приема самостоятелно за насърчаване на мускулния растеж, сила, либидо и агресия. Въпреки това много хора вярват, че тя действа добре при насърчаване на мускулния растж комбинирана с някои от по-новите анаболни съединения, като например Бета Екдисерон.

Поради важната роля, изпълнявана от минералите в повишаване нивата на тестостерона, Трибулус Терестрис може да бъде комбиниран с цинк и магнезий (за предпочитане под формата на ЗМА). Мъжете, който търсят истински тласък в повишаване на либидото могад да направят следната комбинация – Бабини Зъби, Разгонен Козел, ЗМА и Бета Екдистерон. Тези съставки, приети заедно, представляват един своеобразен изцяло натурален тестостеронов стимулатор, от който всеки може да се възползва.

Внимание!
Трябва да знаете че подобна комбинация може да ви доведе до някои неудобни ситуации свързани с повишената сексуална активност за това ви съветваме да започнете с по-малки дози, за да определите вашата индивидуална толерантност. Едно от най-големите предимства на Разгонения Козел е неговата универсална приложимост, както при мъже, така и при жени, като спомага за увеличаване на производството на сперматозоиди, елеминира умората и енергизира цялото тяло.

Също така има сведения, че се бори с кортизола, стимулира производството на естроген при жените, като по този начин спомага и дори премахва дискомфорта, причинен от менопаузата. И накрая, но не  на последно място, Разгонения Козел  е вероятно най-добрият начин да повишите либидото си до небето и да върнете удоволствието обратно в спалнята си по безопасен и природосъобразен начин.


Сила БГ Тийм
Естествени тестостеронови буустъри
Ако тази статия ви е харесала, моля гласувайте за нея
Коментари
2011-12-09 | 18:41:18
Н.Станков
От магазините на SILABG или направете своята поръчка през сайта http://www.silabg.com/bg/list?bid=0&cid=0&search_btn=&search_what=horny+goat+weed
2011-10-05 | 01:01:01
Георги
Пробвал съм растението "Бабини зъби" и наистина мога да кажа, че има ефект.

Интересувам се за "Разгонен козел" от къде може да бъде закупена.
ДОБАВИ КОМЕНТАР
Име/Прякор *
Твоят E-Mail *
Коментар *
Реклама
Последни коментари
Не напразно Amix Nutrition ми е, любимата марка ! Просто The Best
Уникални както винаги
Чудесно! Вие сте най-силните в БГ !
Интересно

"Лабораториите на Muscletech тестваха няколко предтренировъчни формули, за да установят коя ще ви даде най-много. Някои компании са твърде оскъдни със съставките. Ингридиентите във формулата на Neurocore са ясно посочени и разработени специално за да направят тренировката ви едно силово изживяване."

Реклама
Copyright © 2007 - 2020 silabg.com