сила бг магазин
сила бг медия
»
»
Коя е най-ефективната съставка на фет бърнърите?

Коя е най-ефективната съставка на фет бърнърите?

Ако разгледате внимателно етикетите на повечето популярни добавки за редуциране на излишното тегло почти сигурно е, че сред активните съставки в блендата ще намерите екстракт от плода Гарциния Камбоджия. И той не е там случайно - именно това е най-ефективното вещество във фет бърнърите. Стипчивия плод на гарцинията се е използвал от векове в югоизточната част на Азия за да увеличи ситостта при храненето. С помощта на модерните технологии в днешно време е доказано, че екстрактът от гарциния може да подтисне натрупването на телесни мазнини. Това се дължи на факта, че е богат на хидроксицитринова киселина, винена киселина, фосфорна киселина камбоджинол и камбоджин.
 


Определено потискането на апетита е сред най-важните свойства на гарцинията, когато се спазва строг хранителен режим за понижаване на теглото. Но освен това, екстрактът от гарциния има и способността да предотвратява отлагането на мазнини в тялото, приети с храната.

Тук идва на помощ и хром пиколинатът, който подпомага регулирането на кръвната захар. Едно от необходимите условия за да се горят мазнини е нивата на кръвна захар да се поддържат умерени до ниски. Хромът играе важна роля в увеличаване ефективността на инсулин и активацията на различни ензими за производство на енергия. Богати на хром са пълнозърнестия хляб, житните култури, месото, сирената и някои подправки като черния пипер и мащерката. За съжаление тези храни не са сред най-подходящите, които можете да включите в своята диета, затова се препоръчва хромът да се приема като добавка.
 


В комбинация, Garcinia Cambogia и Chromium Picolinate осигуряват неизменна подкрепа в регулирането на теглото и поддържането на оптимално здраве:
 
  • Потискат апетита
  • Намаляват холестерола
  • Регулират кръвната захар
  • Стимулират изгарянето на мазнини
  • Изцялос натурални съставки
 
Освен регулацията на кръвната захар и инсулина, съществен елемент за поддържането на силен метаболизъм и особено за обмяната на мазнините са и тироидните хормони Т3 и Т4. Те се произвеждат от щитовидната жлеза, чиито функции могат да бъдат подпомогнат с необходимото ѝ количество от минерала йод. Добър източник на йод може да бъде калиевият йодид.
 


Малиновите кетони са друга, често срещана съставка във фет бърнърите. Те се срещат естествено в малините, като са отговорни за техния характерно сладък аромат. Те действат подобно на гарцинията, но също така и стимулират метаболизма чрез повишаване на термогенезата. Това леко повишение на телесната температура се осъществава с помощта на енергия, осигурявана от мастните депа. Съдържайки нор-адреналин в състава си, малиновите кетони съдействат за превръщането на мазнините в енергия.
 


Енергийните свойства на зеления чай са познати още в древността, когато източните култури са го използвали като мощен тонизатор. Днес са известни всички негови полезни ефекти върху организма. Освен честимулира мисловните процеси, като подобрява концентрацията и фокуса,той също регулира термогенезата и да подпомогне изгарянето на мазнините, особено когато е комбиниран с л-карнитин.
 


Екстрактът от зелено кафе е друга срещана съставка в качествените фет бърнъри на пазара. То е много по-богато на хлорогенни киселини (като 5-CQA) отколкото обикновеното кафе, при изпичането на което 90% от тях се губят. Техният механизъм на действие е директно да инхибират глюкозо-6-фосфатазата с цел разграждане на натрупаната мастна тъкан.
 
Вече знаете как да избирате своя фет бърнър, но не забравяйте да се храните умерено и правилно, както и да тренирате редовно. Успех в битката срещу излишните килограми!
 
СИЛА БГ Тийм!
 
Препоръчани продукти от СИЛА БГ
Ако тази статия ви е харесала, моля гласувайте за нея
Коментари
2015-01-23 | 11:25:04
Rimini
За мъже става ли ?
ДОБАВИ КОМЕНТАР
Име/Прякор *
Твоят E-Mail *
Коментар *
Реклама
Последни коментари
Не че съм заклет фитнес маниак, основно тренирам други спортове, но не ра ...
Не напразно Amix Nutrition ми е, любимата марка ! Просто The Best
Уникални както винаги
Интересно

"Рецептата за мускулна хипетрофия е добре известна - правилна диета, суплементиране и здрави тренировки. Аминокиселините са начинът да увеличите анаболния ефект на тренировката. Най-голяма роля за това има левцинът. Левцинът има директно участие в стимулирането на синтеза на мускулния протеин - без него той отслабва."

Реклама
Copyright © 2007 - 2024 silabg.com