сила бг магазин
сила бг медия
»
»
MAX FIGHT 52: Трайчо Боксьора излиза на ринга срещу полицая Димитър Димитров

MAX FIGHT 52: Трайчо Боксьора излиза на ринга срещу полицая Димитър Димитров

Гръмкият дебют на Трайчо бе в Джеда, Саудитска Арабия, където като част от подгряващите мачове преди сблъсъка на титаните Антъни Джошуа и Александър Усик през 2022 г., Трайчо Георгив победи богаташкото синче, Рашид Беласа.

За дебюта на Беласа специално бил потърсен изключително слаб боксьор, който да загуби мигновено. Така люлинското боксьорче Георгиев внезапно се оказва в Дубай.

Именно там, пред очите на световния боксов елит, Трайчо излиза победител в срещата и грабва сърцата на всички зрители. От този момент насам, боксовите мечти на Георгиев, които дотогава са били почти мъртви, пулсират в кръвта му с пълна сила.

Той мечтае да се изправи срещу легендите в спорта и да покорява нови, международни рингове.

Преди това обаче ще трябва да се изправи срещу жандармериста Димитър Димитров, чийто опит от участия в аматьорски боксови турнири и полицейски състезания не е за подценяване!

Мачът ще се състои от 6 рунда, всеки по 3 минути и ще бъде проведен по правилата на професионалния бокс, в полусредна категория.
Ако тази статия ви е харесала, моля гласувайте за нея
Коментари
ДОБАВИ КОМЕНТАР
Име/Прякор *
Твоят E-Mail *
Коментар *
Реклама
Последни коментари
Не че съм заклет фитнес маниак, основно тренирам други спортове, но не ра ...
Не напразно Amix Nutrition ми е, любимата марка ! Просто The Best
Уникални както винаги
Интересно

"Опитът ни сочи, че след два поредни тренировъчни дни в залата човек има нужда от 1-2 дни почивка. Когато непрофесионалист тренира 3 или 4 дни подред, имунната му система отслабва и той е предрзположен към болести или травмиране. За да имате сила и издръжливост, спазвайте това правило. Запомнете - не растем в залата, а докато почиваме."

Реклама
Copyright © 2007 - 2024 silabg.com