сила бг магазин
сила бг медия
»
»
MAX FIGHT 52: Трайчо Боксьора излиза на ринга срещу полицая Димитър Димитров

MAX FIGHT 52: Трайчо Боксьора излиза на ринга срещу полицая Димитър Димитров

Гръмкият дебют на Трайчо бе в Джеда, Саудитска Арабия, където като част от подгряващите мачове преди сблъсъка на титаните Антъни Джошуа и Александър Усик през 2022 г., Трайчо Георгив победи богаташкото синче, Рашид Беласа.

За дебюта на Беласа специално бил потърсен изключително слаб боксьор, който да загуби мигновено. Така люлинското боксьорче Георгиев внезапно се оказва в Дубай.

Именно там, пред очите на световния боксов елит, Трайчо излиза победител в срещата и грабва сърцата на всички зрители. От този момент насам, боксовите мечти на Георгиев, които дотогава са били почти мъртви, пулсират в кръвта му с пълна сила.

Той мечтае да се изправи срещу легендите в спорта и да покорява нови, международни рингове.

Преди това обаче ще трябва да се изправи срещу жандармериста Димитър Димитров, чийто опит от участия в аматьорски боксови турнири и полицейски състезания не е за подценяване!

Мачът ще се състои от 6 рунда, всеки по 3 минути и ще бъде проведен по правилата на професионалния бокс, в полусредна категория.
Ако тази статия ви е харесала, моля гласувайте за нея
Коментари
ДОБАВИ КОМЕНТАР
Име/Прякор *
Твоят E-Mail *
Коментар *
Реклама
Последни коментари
Не че съм заклет фитнес маниак, основно тренирам други спортове, но не ра ...
Не напразно Amix Nutrition ми е, любимата марка ! Просто The Best
Уникални както винаги
Интересно

"Тенденцията при най-новите хардкор продукти е максимално да се активират андрогенните рецептори по мускулните клетки – процес, който несъмнено води до увеличаване на обемите и чистата мускулна маса. Именно тук идва сериозната разлика между добавките и стероидите. Стероидите активират тези рецептори, засилват белтъчния синтез, а оттук и по-голямото усвояване на протеини от организма и по-бърз и видим растеж. За съжаление стероидите си имат своите неприятни странични ефекти."

Реклама
Copyright © 2007 - 2023 silabg.com