сила бг магазин
сила бг медия
»
»
MAX FIGHT 52: Здравко Попов срещу Евгени Борисов

MAX FIGHT 52: Здравко Попов срещу Евгени Борисов

В навечерието на 16-и декември, рингът на зала „Христо Ботев“ в град София ще затрепери под бързите крака на Здравко Попов и Евгени Борисов – Роки!

Коравият боксьор от Велико Търново, Здравко Попов ще се изправи срещу опитния Евгени Борисов, познат ни още като Роки, в мач по правилата на професионалния бокс. Изключително удоволствие за нас е, че и двамата са част от файткартата на 52-рото издание на българската професионална лига MAX FIGHT.

Търновският майстор на ринга няма нито една загуба в своята професионална кариера! Той се слави с 10 победи, 7 от които с нокаут. Ще може ли Попов да остане непобеден и този път?

Освен това, Здравко е и носител на сребърен медал от Европейско първенство за младежи, както и притежател на шампионските титли на България във всички категории.

От своя страна, Евгени Борисов има значителен и внушителен опит - над 300 изиграни мача в аматьорския бокс, бронзов медал от Европейско първенство и две квалификации за олимпийски игри. 
Ако тази статия ви е харесала, моля гласувайте за нея
Коментари
ДОБАВИ КОМЕНТАР
Име/Прякор *
Твоят E-Mail *
Коментар *
Реклама
Последни коментари
Не че съм заклет фитнес маниак, основно тренирам други спортове, но не ра ...
Не напразно Amix Nutrition ми е, любимата марка ! Просто The Best
Уникални както винаги
Интересно

"Може би най-важните витамини за един човек са витамин C и Витамин D. Защо ? Човек днес лесно може да получи дефицит на един от тях. Как? Стреса, това какво, как и кога ядете, и физическата ви активност може би са едни от най-важните фактори за нивата на тези витамини в тялото ви. В днешния забързан ритъм на живот независимо къде сте – на работа, на училище или вкъщи – много от нас често пренебрегват здравето си и хапват всякакви полуфабрикати, и рафинирани храни с изключително бедни хранителни стойности."

Реклама
Copyright © 2007 - 2024 silabg.com