сила бг магазин
сила бг медия
»
»
MAX FIGHT 53: Калоян Колев се завръща на ринга!

MAX FIGHT 53: Калоян Колев се завръща на ринга!

Едно от имената във fight картата на MAX FIGHT 53, изписани със златни букви е това на Калоян Колев – горд носител на шампионския пояс на най-големия шампионат по бойни спортове на Балканите.

Колев е възпитаник на НСА и притежател на колана в стил MMA, в категория до 93 кг. До момента, 30-годишният Колев все още няма загуба на българска територия.

Той е и многократен шампион по свободна борба, като активът му наброява 11 победи и 1 загуба на професионалния ринг. Освен това, Колев е и участник в световноизвестните серии на Дейна Уайт, Contender.

Опонентът на Колев все още се пази в тайна, но слуховете са, че мачът ще бъде епичен! Не го изпускайте!

Билети за 53-тото издание на MAX FIGHT можете да закупите в мрежата на IPASS, на касата на Арена Армеец, или на всички каси на EasyPay в страната. 


Сила БГ Тийм!
Ако тази статия ви е харесала, моля гласувайте за нея
Коментари
ДОБАВИ КОМЕНТАР
Име/Прякор *
Твоят E-Mail *
Коментар *
Реклама
Последни коментари
Не че съм заклет фитнес маниак, основно тренирам други спортове, но не ра ...
Не напразно Amix Nutrition ми е, любимата марка ! Просто The Best
Уникални както винаги
Интересно

"Много спортисти подценяват важността на витаминно-минералните комплекси. Те смятат, че тъй като не може да нараснат ръцете с 10 см, то е безполезно да ги вземат. Но тук има нещо много важно - ако тялото ви е с дефицит на само един от основните витамини и минерали, хиляди ензимни процеси във вашето тяло могат да бъдат нарушени. Всеки витамин и минерал отговаря за много биохимични реакции, включително образуването на хормоните. В крайна сметка? Ако не използвате добра формула мултивитамини и минерали вие никога няма да постигнете най-голямият си потенциал."

Реклама
Copyright © 2007 - 2023 silabg.com