сила бг магазин
сила бг медия
»
»
MAX FIGHT 53: Пьотр Корнел – колосът, срещу който ще се изправи Калоян Колев

MAX FIGHT 53: Пьотр Корнел – колосът, срещу който ще се изправи Калоян Колев

В навечерието на 6-и април, столичната зала Арена Армеец ще се превърне в гладиаторски ринг. Един срещу друг ще се изправят редица бойци, чиято цел е пределно ясна – победа.

53-тото издание на MAX FIGHT ще бъде домакин на поредица от мачове, един от които между легендарния Калоян Колев и неговия не по-малко опитен съперник – Пьотр Корнел.

Корнел идва от северозападния полски град Кошалин. Той е известен със своята експлозивна сила и ловка техника. Приликата между него и Колев е видима – и двамата имат подобен стил на игра, като и при двамата се наблюдават един и същи особености.

Мачът между Корнел и Колев ще бъде проведен в стил ММА, в категория до 93 кг. Рундовете ще бъдат 5.

Калоян е многократен шампион по свободна борба, а що се отнася до ММА – той притежава 11 победи и 1 загуба на професионалния ринг.

От своя страна, Пьотр Корнел е носител на редица златни медали от национални, Европейски и Световни турнири по бразилско джиу-джицу. Макар и да изглежда внушително, неговата техника не е за подценяване – той е изключително ловък и бърз.

Българската гордост Колев неведнъж е казвал, че този тип мачове го мотивират. Мачове срещу опоненти, които ще го предизвикат и ще го накарат да даде абсолютния си максимум. Подобни двубои не само вдигат адреналина, но и могат да донесат купища слава на победителя!

Билети за 53-тото издание на MAX FIGHT можете да закупите в мрежата на IPASS, на касата на Арена Армеец, или на всички каси на EasyPay в страната.


Сила БГ Тийм!
Ако тази статия ви е харесала, моля гласувайте за нея
Коментари
ДОБАВИ КОМЕНТАР
Име/Прякор *
Твоят E-Mail *
Коментар *
Реклама
Последни коментари
Не че съм заклет фитнес маниак, основно тренирам други спортове, но не ра ...
Не напразно Amix Nutrition ми е, любимата марка ! Просто The Best
Уникални както винаги
Интересно

"В последната една година се наблюдава истински бум в закупуването на витамин D, чиито основен източник е светлината. Ето защо в райони със студена и дълга зима като нашите балкански ширини, суплементацията с него е задължително. Малко хора са запознати, че витамин D се класифицира като стероиден хормон, с много разнообразни функции в организма, свързани с анаболизма."

Реклама
Copyright © 2007 - 2024 silabg.com