сила бг магазин
сила бг медия
»
»
MAX FIGHT 54: Теодор Христов се завръща на ринга!

MAX FIGHT 54: Теодор Христов се завръща на ринга!

Затягайте ръкавиците и стягайте юмруци, защото отново е време за MAX FIGHT! 54-ото издание на престижния шампионат ще се проведе на 02.06.2023 г., в спортен комплекс „С.И.²Л.А.“, гр. Пловдив.

Любимият на всички варненец, 22-годишният Теодор Христов, с повторно излизане на ринга – само на 54-тото издание на MAX FIGHT. Този път, неговият опонент е 21-годишен румънец – Некулай Босня.

Битката ще се проведе според правилата на К1, в категория до 77 кг.

В аматьорската си кариера, Христов е успял да запише поредица от републикански титли, при това в различни стилове. Освен това, варненецът е носител на множество медали от международни турнири, както и Европейски и световни шампионати.

Теодор Христов е горд възпитаник на клуб „Уориър“, а неговият звезден треньор е Делян Славов. На 45-ото издание на MAX FIGHT, Христов спечели наградата за „най-добър нокаут“. Миналата година, пък, успя да се добере до участие в престижната серия от мачове ENFUSION.

Ще успее ли да Христов да надвие Некулай Босня, или ще бъде напълно засрамен пред родна публика? Предстои да разберем!

Запазете своите билети още сега, от мрежата на Евентим.

MAX FIGHT 54 се излъчва с медийното съдействие на Сила БГ!


Сила БГ Тийм!
Ако тази статия ви е харесала, моля гласувайте за нея
Коментари
ДОБАВИ КОМЕНТАР
Име/Прякор *
Твоят E-Mail *
Коментар *
Реклама
Последни коментари
Не че съм заклет фитнес маниак, основно тренирам други спортове, но не ра ...
Не напразно Amix Nutrition ми е, любимата марка ! Просто The Best
Уникални както винаги
Интересно

"Разликата между анорексията и орторексията е, че анорексиците са обзети от желанието да загубят тегло, а орторексиците - от стремежа към перфектна форма и здраве. Анорексикът би избягвал калорични храни като огън, за да не наддаде килограми, докато орторексикът би хапвал бадеми и фъстъци в съвършени пропорции, за да си набави "полезни мазнини". При тях страхът е нарушение в съвършено измислената диета. "

Реклама
Copyright © 2007 - 2024 silabg.com