сила бг магазин
сила бг медия
»
»
Мечтите се превръщат в реалност!

Мечтите се превръщат в реалност!

Здравейте, аз съм Радо и съм консултант в магазина на СИЛА БГ във Варна.

На 3.10.2015 година, в София се проведе Trec Cup- състезание по културизъм и бодибилдинг. Искам да Ви споделя моите впечатления и да Ви разкажа как мечтите могат да се превърнат в реалност.

Малко за турнира:

Организацията беше на ниво, имаше много състезатели във всички категории. В моята категория имаше цели 15 участника!Тъй като това е моето първо състезание, то беше споходено от куп комични ситуации. Имах проблем с боята. Разрешаването му изяде времето за подготовката зад сцена. В момента, в който комендантът обяви как трябва да се подредим, осъзнах, че съм си забравил номера. Оттам последва 100 метра спринт тип Юсеин Болт, взех номера и се върнах. Не ми остана време за друго и направих 30 лицеви опори. По пътя към сцената разбрах, че нещо не е наред- поглеждам към земята, а на краката ми-маратонки. Свалих ги мигновено и се качих на сцената, редом до другите участници.Започна позинга. Позирахме по ред на номерата, по петици. Изредихме се всички състезатели, а след това дойде ред на сравнителното позиране, по желание на съдиите. Нито един път не си чух номера и бях твърдо убеден, че не съм сред първите шест. Слизайки от сцената директно отидох да изям няколко вафли, а другите момчета продължиха с упражненията.Дойде време за награждаване. Съдийският състав съобщи, че ще изкарат само финалната шестица на сцената, а аз бях сигурен, че няма да съм сред тях. За моя изненада си чух номера четвърти. Тук вече бях доволен от постигнатото, без значение дали ще съм първи или шести.

В крайна сметка, завоювах третото място, на първото си състезание! Радвам се, че беше съпроводено от куп грешки, именно така се учи човек.Подготовката ми продължи повече от година. Първите девет месеца покачвах маса. През този период качих близо 20 килограма. Последва и пет месеченпериод на орелефяване, като през четири от тях нямах почивен ден и тренирах двуразово.
Неразделна част от подготовката са хранителните добавки.

През периода на покачване на мускулна маса използвах следните:


  • Whey Build от Everbuild - приемах го сутрин, между храненията и след тренировка.
  • Whey Pure Fusion от AMIX – приемах го сутрин, между храненията и след тренировка.
  • CellEx от AMIX – приемах го около тренировка.
  • Glutamax от MEX – приемах го около тренировка и преди сън.
  • Speed X3 от Lecheek Nutrition – приемах го преди тренировка, защото ми даваше енергия и сила.

Докато свалях мазнините и се орелефявах използвах:
Всичко започна така.

Като дете бях доста активен. Тренирах всякакви спортове, но най-вече футбол- цели три години! Имаше период в детството, когато тренирах три спорта едновременно!

В седми клас, при преглед се установи, че имам леки кардиологични проблеми, които били наследствени. Резултатът беше, че ми забраниха всякаква физическа активност. Това беше доста тежко за мен, тъй като спорта ми доставяше удоволствие.Въпреки забраната, започнах да се занимавам с фитнес, в 12ти клас и си казах, че за бала ще успея да изкарам пресата.

Успях да постигна първоначалното желание, но бях изгубил доста мускулна маса, тъй като спазвах безумни диети и нямаше кой да ми каже какво да правя. И като всеки начинаещ прочетох оттук, оттам и си измислих тренировки и режим.Когато понатрупах малко мускули започнах да гледам по друг начин на нещата и си казах, че един ден ще участвам на състезание по културизъм, независимо дали ще е след година или след пет. Отначало бях далеч от тази визия и моята мечта се струваше налудничева на другите. Но точно затова мечтата е мечта, за да може да бъде преследвана.

Намерих си треньор, който ми изготви хранителен и тренировъчен режим. Волята и желанието ме водеха напред и не ми беше трудно да спазвам диетата и да тренирам тежко.

Дойде време и на първото състезание, на което присъствах- турнир „Мечката” в гр. Бургас. Годината беше 2014, а месецът септември. Не ми трябваше много, за да се мотивирам. Казах на моя треньор, че догодина, по същото време искам да участвам.
Така се и случи.

Сега ми предстои участие на турнира „Августа Траяна” в Стара Загора на 10.10.2015, а  след това Републиканското първенство в София, 17-18.10.2015.


Моят съвет към Вас е: Следвайте мечтите си! Независимо колко "налудничеви" изглеждат те!СИЛА БГ Тийм!
Продуктите, които използвах, за да се подготвя!
242
.
00
лв.
45
.
00
лв.
Ако тази статия ви е харесала, моля гласувайте за нея
Коментари
2015-10-08 | 11:21:50
ВикторПетров
Напълно заслужена награда, за положения труд. :)
2015-10-08 | 11:20:46
Svetlio
Евала!
2015-10-07 | 15:04:56
Ваня
Доста добра промяна. Следствие на много тренировки, лишения и най-вече воля. Продължавай в същия дух :)
2015-10-07 | 15:04:45
Ваня
Доста добра промяна. Следствие на много тренировки, лишения и най-вече воля. Продължавай в същия дух :)
2015-10-07 | 14:59:40
Ники Петров
Изключително постижение! Браво!!!
2015-10-07 | 14:58:31
Петър Костадинов
Силата на човешката воля!!!
2015-10-07 | 14:45:02
Васил
Оргомна промяна.Супер си, продължавай все така.
2015-10-07 | 14:43:42
свилен
Много добра работа.Браво.
2015-10-07 | 14:42:58
reny
Евала за постигнатото.
ДОБАВИ КОМЕНТАР
Име/Прякор *
Твоят E-Mail *
Коментар *
Реклама
Споменати продукти
45
.
00
лв.
Последни коментари
Не че съм заклет фитнес маниак, основно тренирам други спортове, но не ра ...
Не напразно Amix Nutrition ми е, любимата марка ! Просто The Best
Уникални както винаги
Интересно

"Възможните симптоми на синдрома на пропускливите черва са хроничен запек или диария, които са знак за възпаление на чревните стени. Обривите по кожата са в резултат от опитите на организма да изхвърли токсините през порите на кожата ви. Главоболие, мозъчна "мъгла", загуба на памет и преумора съпътстват тези симптоми. Възможно е да се натрупат и гъбички кандида, които причиняват желание за захар и въглехидрати, газове, подуване. "

Реклама
Copyright © 2007 - 2024 silabg.com