сила бг магазин
сила бг медия
»
»
MUTANT линията на PVL с много изненади!

MUTANT линията на PVL с много изненади!

В последните 3 години PVL и нейните водещи продукти – MUTANT MASS, ISO-GOLD, WHEY MAXX и др. се превърнаха в предпочитан избор на българския пазар. Впечатляват с отличен хранителен профил, перфектна разтворимост и бързи резултати. Да не забравяме и един от най-вкусните протеинови барове – 2 GOOD BAR, който според мнозина може да бъде считан за перфектният заместител на хранене.

Съвсем “пресни” са и няколко продукта на PVL. MUTANT WHEY е традиционният суроватъчен протеин, с 22 гр, белтъчини в доза, обилно количество БЦАА, като е наблегнато на изолата като основен източникMUTANT PRO е многокомпонентна протеинова матрица с 10 източника на белтъчини, добавени MCT и CLA, фибри за по-добро усвояване. Несравнимият вкус е уникалната черта на всички прахообразни продукти на PVL, които я отличават от останалите марки.
Новият MUTANT RAGE впечатлява със sвоя профил и двете най-доказали се предтренировъчни напомпващи съставки – ARGININE HCL и CITRULLINE MALATE. Допълнително усилващи ефекта на продукта са нано-микронизираният креатин, бета-аланин и мощем енерго-стимулиращ комплекс.
За хардкор феновете има MUTANT TEST – мощен продукт, който по максимално ефективен начин ще използва собствения потенциал на анболните хормони в организма за изграждането на чиста и плътна мускулатура.
Идва и нов протеинов бар – MUTANT PRO, с цели 25 грама протеин и наситен шоколадов вкус!!!
СИЛА БГ ТИЙМ
Най-доброто от PVL Mutant
104
.
50
лв.
60
.
20
лв.
125
.
00
лв.
Ако тази статия ви е харесала, моля гласувайте за нея
Коментари
ДОБАВИ КОМЕНТАР
Име/Прякор *
Твоят E-Mail *
Коментар *
Реклама
Последни коментари
Не напразно Amix Nutrition ми е, любимата марка ! Просто The Best
Уникални както винаги
Чудесно! Вие сте най-силните в БГ !
Интересно

"С наближаването на празниците Коледната треска ескалира всеки иска да направи най-хубавия подарък на своите близки. За други новата година е време за промяна. Повечето от нас си дават обещания да променят външния си вид, да започнат да спортуват и да живеят здравословно. За празниците СилаБГ ви подарява възможността да направите най-добрия избор за оригинален подарък с чиято помощ да направите първата крачка, към здравословния начин на живот."

Реклама
Copyright © 2007 - 2019 silabg.com