сила бг магазин
сила бг медия
»
»
НАЙ-ДОБРИ СЕГА – ОЩЕ ПО-ДОБРИ В БЪДЕЩЕ

НАЙ-ДОБРИ СЕГА – ОЩЕ ПО-ДОБРИ В БЪДЕЩЕНаскоро решихме да се допитаме до вашето мнение, за да запретнем ръкави и да станем още по-добри с ваша помощ. СИЛА БГ ви благодари за участието в анкетата! Най-внимателно разгледахме всичките ви препоръки и забележки и сега ви представяме отговорите си на най-често повдиганите от вас въпроси.

 

Наличност на продуктите


 СИЛА БГ работи с различни доставчици и понякога наличността не зависи от нас, а от вноса в България. Консултантите ни винаги ви информират, когато има проблем и ви предлагат най-добрия заместител на търсения продукт.

 

Предлагани марки


  СИЛА БГ има дългогодишен опит и над 300 000 осъществени поръчки. Стремим се да ви предложим най-качествените и реномирани продукти, като се фокусираме върху най-добрите производители и най-ефикасните суплементи. Съобразяваме се и с търсенето от ваша страна.

 

Продукти на мода зад океана


  Винаги се стремим да предложим най-новото от света на хранителните добавки. СИЛА БГ стриктно спазва българското и европейското законодателство по отношение на състава и качеството на продуктите.

Има продукти, които не са разрешени за внос и употреба в ЕС, това е и причината и ние да не ги предлагаме.

 

Описания на продуктите в www.silabg.com


  СИЛА БГ предлага 13 000 различни продукта, от които едва по-малко от 7% нямат описание в сайта. Планираме до края на годината покритието на описанията да е 100%! При въпроси обърнете се към нашите консултанти на i[email protected] и ние се ангажираме да ви отговорим до 24 часа.

 

Индивидуални суплементарни планове


  Очаквайте скоро новия ни продукт – индивидуални суплементарни планове!

 

Програма „Лоялен клиент“ – във физическите магазини


  Очаквайте програмата да стане достъпна и във физическите ни магазини през второто тримесечие на 2015 г.

 

Подаръци от СИЛА БГ


  СИЛА БГ има уникална програма за безплатни подаръци на 11 бонус нива – при поръчки на стойност 50, 100, 150, 200, 250, 300, 350, 400, 600, 800 и 1000 лв.Ето и отговорите ни на някои по-конкретни запитвания от ваша страна:

 

Бонус кредит


  При изтичане на давността на бонус кредита ви това вече ще бъде отразявано в профила ви.

Промо точки не се начисляват на поръчки, направени по програма "Гарантирано най-добра цена" (Pricematch) и закупуване на продукти чрез "Бонус кредит".


 

Отстъпки със Златна карта


  За промо стаковете не се ползват допълнителни отстъпки, тъй като те вече са промоционално намалени продукти.


Доставка


  Доставката
на фитнес уреди, тежести и боксови чували се поема изцяло от клиента и зависи от размерите и теглото на пратката.

 

Връщане на продукти


  Продукти, закупени от физическите ни магазини, могат да бъдат върнати само в тях. Продукти, закупени от онлайн магазина, могат да бъдат върнати само на него. В сила са сроковете и условията, валидни в българското законодателство.

 

Налични вкусове


  Разработваме проект за показване само на наличните в сайта ни вкусове на продуктите. Очакваме да е готов до месец май 2015 г.

 

Отразяване на коментар във Facebook


  Ако не желаете, коментарът ви към продукт да бъде публикуван във Facebook страницата ви, премахнете отметката, както е показано по-долу.СИЛА БГ Тийм!

Ако тази статия ви е харесала, моля гласувайте за нея
Коментари
ДОБАВИ КОМЕНТАР
Име/Прякор *
Твоят E-Mail *
Коментар *
Реклама
Последни коментари
Не напразно Amix Nutrition ми е, любимата марка ! Просто The Best
Уникални както винаги
Чудесно! Вие сте най-силните в БГ !
Интересно

"Ягодите съдържат друг ценен тип фибри, наречени пектин /както и грейпфрутите, прасковите, ябълките и портокалите/. В изследване на Американския Колеж по храните се сравняват приеми на нормален портокалов сок и такъв, примесен с пектин. Хората, които са пили сока с пектин са се чувствали сити по дълго от другите. Тази разлика продължила цели четири часа."

Реклама
Copyright © 2007 - 2020 silabg.com