сила бг магазин
сила бг медия
»
»
Най-новите тенденции за мускулна маса

Най-новите тенденции за мускулна маса

В бизнеса с хранителни добавки непрекъснато се появяват нови и нови продукт, като много малко от тях са наистина ефективни. Малко по-запознатите от вас са наясно, че за да се изгради сериозна и отличаваща се мускулатура, по един или друг начин трябва да се повлияе на най-важните хормони в организма – тестостерон, растежен хормон, естроген, инсулино-растежен фактор (IGF-1).

               Когато се стимулира собственото производство на тестостерон, два други хормона в организма – дихидротестостерон и естроген също завишават своите нива. Много често чисто мускулните ефекти на тестостерона остават на заден план за сметка на андрогенните ефекти от дихидротестостерона – окосмяване по лицето и тялото, акне, уголемяване на простатата. За всичко това е отговорен ензима 5-alpha reductase, който превръща циркулиращия тестостерон в DHT.

Methyl ArymaTestПри новия продукт на MuscleMeds – Methyl Arimatest този процес вече е контролиран. Проучванията показват, че блокирайки този ензим, се намалява значително преобразуването на тестостерон в DHT, което съдейства за по-голямо количество тестостерон в кръвта, а оттук и повече мускулна маса. Сходно е действието на METHYL ARIMATEST и върху друг хормон в организма – естроген.

Посредством правилното му регулиране, се намалява значително преобразуването на тестостерон в естроген, а оттук отново използването на най-анаболния хормон в организма само и единствено за мускулна маса.

 

               Инсулино-растежния фактор (IGF-1) и неговият ефект за мускулна маса са много добре познати в медицинската литература от години. Едва в последно време обаче се заговори за масовата му употреба при професионалните спортисти и появата на някои хранителни добавки, които по един или друг начин стимулират секрецията на този важен хормон. Продуктът Hexaghen съдържа уникален стимулатор на Инсулино-Растежния фактор, наречен GHRP-2 Hexapeptide Acetate.

HexaghenМускулната клетка има изобилие от IGF-1 рецептори. Когато този хормон се свърже със съответните рецептори по мускулната клетка, се стимулират някои от най-анаболните процеси в организма, включително увеличаване размера и броя на мускулните клетки: стимулиране синтеза на белтъчини, подобрено възстановяване, намаляване на подкожните мазнини, подобрена задръжка на азот, по-добро навлизане на аминокиселини в мускулната клетка и др.

Като цяло тенденцията такъв тип продукти да набират популярност се засилва с всеки изминал ден поради една-единствена причина – ефективността на тези добавки!

Препоръчани продукти от СИЛА БГ
Ако тази статия ви е харесала, моля гласувайте за нея
Коментари
2010-10-17 | 01:01:01
strahil
moje li tezi produkti da se izpolzvat ot lica pod 18 godini i biha li imali efekt pri tqh ako naprimer imat po visoki niva na estrogen ili ne6to podobno ???
ДОБАВИ КОМЕНТАР
Име/Прякор *
Твоят E-Mail *
Коментар *
Реклама
Последни коментари
Не напразно Amix Nutrition ми е, любимата марка ! Просто The Best
Уникални както винаги
Чудесно! Вие сте най-силните в БГ !
Интересно

"Жизнени и чевръсти, хората с кръвна група B обикновено успяват да устоят на много от най-сериозните заболявания, характерни за модерния живот, като заболявания на сърцето и рак."

Реклама
Copyright © 2007 - 2020 silabg.com