сила бг магазин
сила бг медия
»
»
Новата Athlete Competitive Series на MRI

Новата Athlete Competitive Series на MRI

 
Преди броени дни MRI Performance изкараха на светло състава на мултивитаминния комплекс Athlete Multi Tri-System от новата серия Athlete Competitive Series. Новината предизвика истински фурор по време на Olympia Expo 2013. Athlete Competitive Series включва общо шест продукта: Surge, Co-H20, Beta Charge, Recovery & Repair, Immune Fit и  Multi Tri-System. 

 
Мултивитаминният комплекс е истинска иновация на пазара, т.к. се различава от всичко, което сме виждали до този момент. За разлика от подобни формули, които осигуряват ценната доза витамини и минерали под формата на касули и таблетки,  Multi Tri-System оправдава името си и се отличава с три отделни компонента в три обособени секции. Всяка кутия Multi Tri-System съдържа три бутилки - Start, Sustain и Finish, като всяка от тях доставка различен набор от съставки, подходящ за определен час от деня. Целият етикет и съдържание можеш да видиш тук: 

      
 
 
 

 


Следвеащият продукт в светлината на прожекторите е комплексът за ефективно възстановяване Recover & Repair. Както ни подсказва и самото име,  добавката е създадена с цел възстановяване на организма и за разлика от повечето подобни формули, продуктът R&R се работи и през нощта, докато спиш. За да гарантират спокойния сън, MRI добавят към формулата 1.5 мг мелатонин. R&R съдържа още 500 мг осемкомпонентна патентована смес с активни съставки като карнитин, валериан и глутамин. Всички тези компоненти са обединени в една гел капсула, препоръчителната дневна доза, която трябва да приемеш около 15 до 30 минути преди лягане. Очаква се Recover & Repair да бъде пуснат на пазара съвсем скоро заедно с другите продукти от серията Athlete Competitive Series. До тогава, предварително можем да се запознаем с етикета на новата формула:
 

 

Последният продукт от серията Athlete Competitive Series , за който разполагаме с актуална информация, е пред-тренировъчната формула Surge. Очаква се новата енергийна формула на MRI да се появи на пазара в три вкуса - диня, горски плодове и лимонада, като за сега разфасовката е само една – 240 гр, достатъчни за 20 дози. Що се отнася до съдържанието, Surge е готов да се съревновава с изключително тежката пред-тренировъчна конкуренция. Добавката включва три патентовани смеси с акцент върху CarnoSyn, патентования комплекс ACTINOS, цитрулин и класическия кофеин. Ето и етикета с подробно съдържание на формулата: 
Ако тази статия ви е харесала, моля гласувайте за нея
Коментари
ДОБАВИ КОМЕНТАР
Име/Прякор *
Твоят E-Mail *
Коментар *
Реклама
Последни коментари
Не напразно Amix Nutrition ми е, любимата марка ! Просто The Best
Уникални както винаги
Чудесно! Вие сте най-силните в БГ !
Интересно

"Ако се чудите как момчетата в порноклипчетата не “омекват” толкова дълго време, не си правете илюзии – там могъщо играе “синьото хапче”. Не ни питайте откъде знаем – просто това е същото, като да си правите илюзии, че Фил Хийт и Джей Кътлър са постигнали размерите си без стероиди."

Реклама
Copyright © 2007 - 2020 silabg.com