сила бг магазин
сила бг медия
»
»
Павел Владев – Върколака срещу бразилец на MAX FIGHT 50

Павел Владев – Върколака срещу бразилец на MAX FIGHT 50

Павел Владев – Върколака ще запише поредно участие на ринга на MAX FIGHT, този път срещу 30-годишния бразилец Паоло Роберто Дантас Симоес. Двамата ще се изправят един срещу друг в категория до 70кг във мач по правилата на ММА, като към този момент габровският художник и татуист се подготвя усилено в домашни условия, а бразилецът лагерува в покрайнините на португалския Гимараеш.

До момента Павел Владев е постигнал шест победи на професионалния ринг и дава заявка да запази лидерска позиция в категорията си.

Визитата в България пък е втора за Паоло, който в 49-тото издание от поредицата MAX FIGHT CHAMPIONSHIP участва и загуби от коравия Валентин Бенишев. Бразилецът, който до момента нямаше допусната загуба на професионалния ринг в ММА пожела среща с още един български боец. Паоло има внушителен опит в бразилскотото джиу джицу и граплинг.

СИЛА БГ Тийм!
Препоръчани продукти:
120
.
00
лв.
42
.
00
лв.
22
.
00
лв.
Ако тази статия ви е харесала, моля гласувайте за нея
Коментари
ДОБАВИ КОМЕНТАР
Име/Прякор *
Твоят E-Mail *
Коментар *
Реклама
Последни коментари
Не че съм заклет фитнес маниак, основно тренирам други спортове, но не ра ...
Не напразно Amix Nutrition ми е, любимата марка ! Просто The Best
Уникални както винаги
Интересно

"Винаги съм усещал, че кофичките атакуват цялата гръдна област и са супер за изграждане на долните гръдни мускули. Това придава тази впечатляваща, дълбока набразденост, подсичаща гръдните мускули. "

Реклама
Copyright © 2007 - 2022 silabg.com