сила бг магазин
сила бг медия
»
»
PHD С НОВ ПРОТЕИНОВ БАР И ПРЕДТРЕНИРОВЪЧЕН ПРОДУКТ

PHD С НОВ ПРОТЕИНОВ БАР И ПРЕДТРЕНИРОВЪЧЕН ПРОДУКТ

Още със стъпването си на българския пазар, марката PHD предизвика огромен интерес със своите продукти. Протеинът PHARMA WHEY е най-продаваната добавка в своята категория. Той печели почитатели с невероятния си вкус, уникалнен хранителен профил и по-големия брой дози в опаковка (цели 90 за 2.3 кг, като при конкурентни фирми са около 70-75 за такива разфасовки). Новият PHARMA WHEY ще има още повече протеин в доза, а и вече ще е обогатен с най-високия клас протеин – ХИДРОЛИЗАТ.Вафлата GROWTH BROWNIE 50 представлява нещо невероятно за всички бодибилдинг маниаци. Цели 50 гр. протеин в бар (невиждано досега, масово протеиновите барове са с 25-30 грама). Това са близо 67% повече белтъчини, да не говорим за прекрасните два вкуса – ШОКОЛАД и ШОКОЛАД-ПОРТОКАЛ.VMAX-PUMP е другият нов продукт, който прави силно впечатление. Добавките за сила, енергия, напомпване и обем, взимани преди тренировка са от съществено значение и са много популярни.

VMAX-PUMP съдържа само най-доказалите се съставки, прецизно и щедро дозирани – 3 гр. аргинини-АКГ в доза, 3 гр. цитрулин малат, 2.5гр креатин, 2.5 гр глутамин, 200мг, кофеин, 500мг таурин, 1.5 гр бета-аланин и още няколко основни ингредиенти. Всичко е ясно и точно изписано на етикета, за разлика от смеските в други подобни добавки, където реално не се знае кое по-колко е дозирано. Цената 75лв. също е без конкуренция (подобни продукти струват над 100лв.) 

протеини от sila.bg
172
.
00
лв.
Ако тази статия ви е харесала, моля гласувайте за нея
Коментари
2011-01-28 | 01:01:01
Meto
Имате ли в наличност новия фарма уей с хидроизолат и ако да каква му е цената? Иначе протеиновата вафла е наистина уникална!
ДОБАВИ КОМЕНТАР
Име/Прякор *
Твоят E-Mail *
Коментар *
Реклама
Последни коментари
Не напразно Amix Nutrition ми е, любимата марка ! Просто The Best
Уникални както винаги
Чудесно! Вие сте най-силните в БГ !
Интересно

"След известен период на затишие, EST отново са на линия с така познатите си продукти и някои нови. METHYL MASS определено може да се счита за най-силният предтренировъчен напомпващ продукт. Старата му версия „издуха” всички свои конкуренти в тази категория добавки, а с оглед съставките на новата формула, отново ще имаме нов първенец."

Реклама
Copyright © 2007 - 2020 silabg.com