сила бг магазин
сила бг медия
»
»
Ацетил Л-карнитин (ALC) -Добавка за спорт и здраве

Ацетил Л-карнитин (ALC) -Добавка за спорт и здраве

Изследванията сочат,че за разлика от по-малкия си събрат, ALC освен че подпомага изгарянето на мазнините, подобрява и усвояването на въглехидратите и използването им като енергиен източник. Ацетил Л-карнитинът поддържа сърдечно-съдовата система, а също така е и мощен антиоксидант.

Освен това тази усъвършенствана форма на Л-карнитин е известна още с уникалното си свойство да подобрява паметта в краткосрочни или дългосрочни периоди,а при 53% от изследваните пациенти се забелязва осезаемо подобряване на настроението и концентрацията.

При тестовете се регистрира ефективно покачване на общата физическа издръжливост. За подобен ефект прием от 1.5гр дневно в рамките на 30 дни е достатъчен.

От медицинска гледна точка продукта подпомага кръвообръщението в мозъка и бива подложен на редица изследвания за ефективност при справянето с Алцхаймер и Паркинсон.

СИЛА БГ ТИЙМ

СИЛА БГ ПРЕПОРЪЧВА

PRIMAFORCE ALCALEAN

31Y0JNF3B2L._AA300_PIbundle_1_TopRight_0_0_AA300_SH20_

Ако тази статия ви е харесала, моля гласувайте за нея
Коментари
ДОБАВИ КОМЕНТАР
Име/Прякор *
Твоят E-Mail *
Коментар *
Реклама
Последни коментари
Не напразно Amix Nutrition ми е, любимата марка ! Просто The Best
Уникални както винаги
Чудесно! Вие сте най-силните в БГ !
Интересно

"Ако обичате тежестите, няма начин да не сте гледали култовия Pumping Iron, където Арнолд Шварценегер и Лу Фериньо пишат историята на Мистър Олимпия. Почти 35 години след премиерата му е на път и неговият духовен наследник Generation Iron, който ще ни покаже есенцията на съвременния бодибилдинг."

Реклама
Copyright © 2007 - 2019 silabg.com