сила бг магазин
сила бг медия
»
»
Бранч печели Арнолд Класик 2012

Бранч печели Арнолд Класик 2012

Тексаската гърмяща змия каза, че ще се завърне на сцената. Така и стана.
Той превзе отново титлата на първенец при големите.

Ето финалните резултати и сумата, която спечели всеки участник:
1 първо място Бранч Уорън – 130.000 $
2 второ място Денис Улф – 75.000 $
3 трето място Ейвън Сейтопени – 50.000 $
4 четвърто място Бен Пакулски – 30.000 $
5 пето място Декстър Джаксън – 15.000 $
6 шесто място Лайонел Бейеке – 10.000 $

Той спечели тълпата със стъпването на подиума!
Рева на публиката по време на състезанието беше добър индикатор за избиране на победителя. Според възхищението и шума в залата беше ясно, че Бранч, Ейвън и Денис ще се борят за местата по-почетната стълбичка. Усещаше се надпревара между Ейвън и Бранч, като Улф беше по дистанциран.

1.    Бранч Уорън
Той е невероятен! Имаше операция на коляното преди няколко месеца. Той излезе на сцената и просто помете конкуренцията. Как го е направил, явно няма да разберем...

Уорън демонстира великолепна мускулатура, комбинирана с невероятно подчертаване. Може да не е най-естетически красивият на сцената, но определено е най-здравият.
2.    Денис Улф
Попитаха Денис дали е използвал тайното си оръжие – десертите с фъстъчено масло – за постигнатия пъмп с въглехидрати. Той се усмихна и отговори, че не го е използвал тази година – просто нормална диетична храна. Улф демонстрира великолепен гръб. Определено беше избрал по-добър тен от миналата година, макар да беше пропуснал тук-там. Позирането му беше класическо, а показаното отлично – както винаги!

Кой да вземе второто място беше доста оспорван въпрос от журито. Накрая, обаче, Улф се стегна, а Ейвън сякаш умаля, и това го предаде.
3.    Ейвън Сейтопени
Може би 30 минути преди да започне оценяването, Ейвън дъвчеше пилешко с картофи и ориз – перфектната въглехидратна закуска, както сподели той. Сигурно е хапнал повече след оценяването. Беше стегнат, обемен и много гладък. Тенът беше много по тъмен от този, който използва миналата година. Изглеждаше все по добре и по-добре по време на оценяването, но накрая сякаш се измори.

Позирането и презентацията му определено са се подобрили за изминалата година. Очевидно е работил над това здраво. Представянето му беше съпроводено с музика от филмите Роки – Роки 4 , ако не се лъжем. Направи няколко разновидности на пози за гръб тип Арнолд и изглеждаше доста добре изпълнявайки ги.
4.    Бен Пакулски
Големия Бен трябваше да получи награда за най-ентусиазиран, ако имаше такава. Той беше истински развълнуван, че е на сцената на Арнолд Класик и показа забележителна форма.
5.    Декстър Джаксън
Трябва да му го признаем, този човек е много плътен и винаги е бил. Успява да ни изненада всяка година с една чудна физика. Наистина не може да се мери с първенците, но като че ли винаги му се полага място в Топ 6, независимо дали говорим за Арнолд Класик или Олимпия. Изключително позитивен и изчистен.
6.    Лайонел Бейеке
Това момче има невероятна физика, но е воден. Веднъж щом намери начин да се изчисти от излишната вода преди състезанието, има голям шанс да стане първенец в бъдеще.
Заключение:
Шестимата финалисти и останалите участници тази година бяха част от едно невероятно шоу. Имаше доста голямо разнообразие сред постиженията на атлетите, което пък беше доста атрактивно за публиката. Поздрави на Уорън за заслужената и трудно спечелена титла и благодарности на състезателите за това уникално събитие.

Класация на спонсорите:
1. Muscle-TECH
2. BSN
3. Universal
4. ALLMAX

СИЛА БГ Тийм
Топ продукти от серията на Арнолд Шварценегер
Ако тази статия ви е харесала, моля гласувайте за нея
Коментари
ДОБАВИ КОМЕНТАР
Име/Прякор *
Твоят E-Mail *
Коментар *
Реклама
Последни коментари
Не че съм заклет фитнес маниак, основно тренирам други спортове, но не ра ...
Не напразно Amix Nutrition ми е, любимата марка ! Просто The Best
Уникални както винаги
Интересно

"Фенилетиламинът (PEA) е доста често срещана съставка в много стимуланти. Подобрява настроението, предполага се, че спомага за намаляване на теглото. За да се извлече максинална полза от него обаче, трябва да се приемат големи дози, а това излиза скъпо."

Реклама
Copyright © 2007 - 2022 silabg.com