сила бг магазин
сила бг медия
»
»
Бъдете здрави през цялата година!

Бъдете здрави през цялата година!

С наближаването на зимния сезон се увеличава рискът от заболявания и вирусни инфекции, а защитните сили на организма отслабват. Ежедневно подлагане на стрес и редица външни фактори, оказват неблагоприятно влияние върху Вас. От друга страна недостигът на слънчева светлина (витамин D), дългите нощи и студените дни, засилват усещането за депресия и липса на комфорт.
За съжаление, през зимата вирусите дебнат от всеки ъгъл и е трудно да се предпазим от тях, тъй като имунната система през този сезон значително отслабва. Тези факти не трябва да Ви стресират, а точно обратното, да вземете навреме необходимите мерки. Разбира се, съществуват редица методи, които идват в подкрепа на общото здраве на организма.

Пазарът в днешно време е затрупан с разнообразие от продукти и средства за подсилване на имунната система. Ще се запитате как да изберете истински ефикасен и надежден метод, който същевременно да бъде и полезен, за да се сдобиете с непоклатимо здраве? Тайната се крие в прецизно подбраните съставки, събрани на едно място за постигане на оптимален ефект.Например маслото от черен дроб на акула е изцяло природен продукт, който се произвежда от черния дроб на дълбоководни акули и една от основните му функции е да подпомага оздравителните процеси. Векове наред маслото се е използвало като домашно лекарство в страните, разположени по бреговете на моретата и океаните.

Основното му предимство е, че стимулира функциите на имунната система, организмът се защитава от болестите и неблагоприятните условия на обкръжаващата го среда. Маслото съдържа широк спектър от витамини и дори при ниски дози се наблюдава възстановяване на силите.Учените са открили, че маслото от черния дроб на акула съдържа голямо количество алкоксиглицероли, които играят важна роля в регенерацията на левкоцитите. Ето защо не трябва да се подценява и полезното им действие, активно стимулиращо функциите на имунната система. Алкоксиглицеролите проявяват мощно антиоксидантно действие, елиминират  токсичните свободни радикали в организма, като междувременно имат способността да потискат развитието на ракови клетки, намалявайки размера  на туморната маса. Предимствата далеч не са само тези, те подпомагат възстановяването на организма след тежки терапии, като имат антибактериален и противогъбичен ефект.

Всички изброени съставки и ефекти бихте могли да откриете в един продукт – Immune Мax от LYSI. Изборът на правилна хранителна добавка, съчетан със здравословно хранене, начин на живот и тренировки, ще ви се отблагодари със здрав организъм.Погрижете се за здравословното си състояние, не само през зимните месеци и бъдете здрави през цялата година!
 
СИЛА БГ Тийм!
Продукти за силен имунитет!
Ако тази статия ви е харесала, моля гласувайте за нея
Коментари
ДОБАВИ КОМЕНТАР
Име/Прякор *
Твоят E-Mail *
Коментар *
Реклама
Споменати продукти
Последни коментари
Не напразно Amix Nutrition ми е, любимата марка ! Просто The Best
Уникални както винаги
Чудесно! Вие сте най-силните в БГ !
Интересно

"Много спортисти подценяват важността на витаминно-минералните комплекси. Те смятат, че тъй като не може да нараснат ръцете с 10 см, то е безполезно да ги вземат. Но тук има нещо много важно - ако тялото ви е с дефицит на само един от основните витамини и минерали, хиляди ензимни процеси във вашето тяло могат да бъдат нарушени. Всеки витамин и минерал отговаря за много биохимични реакции, включително образуването на хормоните. В крайна сметка? Ако не използвате добра формула мултивитамини и минерали вие никога няма да постигнете най-голямият си потенциал."

Реклама
Copyright © 2007 - 2019 silabg.com