сила бг магазин
сила бг медия
»
»
„Българите не се предаваме, продължаваме напред!”

„Българите не се предаваме, продължаваме напред!”

След тежката загуба на Кубрат Пулев е трудно да коментираме какво точно се случи на ринга и какво би станало, ако българинът бе подходил различно срещу Владимир Кличко в мача за Световната титла по бокс за професионалисти в тежка категория.
 
За никой не е тайна, че Кличко не пропуска да се възползва от всяка възможност за нечестна игра. Да, украинецът е заслужил правото си да диктува правилата около провеждането на срещата, но условията на самия ринг трябва да са равни! Но те не бяха такива. Като изключим неудобните ръкавици, с които Пулев бе принуден да се боксира в този мач, неравни бяха и условията при допинг тестовете. Защо срещата не се проведе в САЩ? Там използването на допинг е подсъдимо и вероятно това не се е понравило на украинеца. Добрата новина е, че и в Германия предстои гласуване на подобен закон.
 
Оставяйки действията на Владимир настрана, очевидно бе, че Кубрат не показа най-доброто от себе си и допусна някои грешки, които доведоха до развоя на срещата. В интервюто след мача, самият Кубрат разкри, че е разочарован от себе си и показаното на ринга. Чест му прави, че не само призна грешките си, но и не се оправдаваше с номерата на съперника си. Затова, той ни накара всички ние да се гордеем, че сме българи!
 
Може би, огромната подкрепа от целия народ донесе със себе си и огромни очаквания, които стимулираха Пулев да се хвърли открито в мача и да търси победата още в първите рундове. Именно пренебрегнатата защита доведе до тежките удари на Кличко. Дали този подход беше продиктуван от феновете, от играта на съперника или пък такъв е бил планът на Кобрата? Лошата новина е, че едва ли ще разберем какво би било, тъй като друг мач между двамата е малко вероятен. На украинецът му предстоят още няколко години и в най-добрия случай 3-4 мача, преди да се оттегли от професионалния бокс, а на опашката да излязат срещу него чакат мнозина.
 
Мачът си имаше и своята положителна страна – поуката от научения урок, но за да извлече максимума от нея, на Кобрата ще му трябва известно време. На този етап обаче, най-важно е бързото и безпроблемно възстановяване, за да продължи отново напред – затова, СИЛА БГ ще подари на Пулев кутия от любимия му протеин - AMIX Monster Beef Protein 4,85lbs.
 
И накрая ще завършим с мотивиращите думи на боксьора:
"Благодаря на българската публика. Българите не се предаваме, продължаваме напред. Това че имаше късмет, не значи че се предаваме. Българите сме големи и велики, да знаете, никога не се предаваме. Обичам ви."
 
СИЛА БГ Тийм!
СВЪРЗАНИ ПРОДУКТИ
153
.
00
лв.
Ако тази статия ви е харесала, моля гласувайте за нея
Коментари
2014-11-17 | 14:06:53
Frazer
Кличко го смаза направо ! Българин съм, но украинеца унижи брутално Кобрата.
2014-11-17 | 14:05:39
Tyson90
Няма какво да се лъжем, Кобрата е далеч от боксьори като Кличко. Евала все пак, че стига до спор за титлата !
ДОБАВИ КОМЕНТАР
Име/Прякор *
Твоят E-Mail *
Коментар *
Реклама
Последни коментари
Не че съм заклет фитнес маниак, основно тренирам други спортове, но не ра ...
Не напразно Amix Nutrition ми е, любимата марка ! Просто The Best
Уникални както винаги
Интересно

"Основният мускул, който се натоварва по време на лицева опора е гръдната глава на пекторалис майор, който започва от гръдната кост и формира долната, по-голяма част от мускулната група пекторалис майор. Този мускул поддържа изтласкващите движения на горната част на тялото, като изправянето на ръцете пред вас."

Реклама
Copyright © 2007 - 2024 silabg.com