сила бг магазин
сила бг медия
»
»
Cissus Quadrangularis – Анаболен продукт с противовъзпалително действие

Cissus Quadrangularis – Анаболен продукт с противовъзпалително действие

Cissus Quadrangularis е изцяло натурална съставка с ясно изразено антикатаболно и противовъзпалително действие, като предпазва и възстановява мускулатурата и костната тъкан. Подпомага заздравяването след травми и контузии на сухожилия, хрущяли, ставни връзки, а също така увеличава изръжливостта им на тежки натоварвания.Химическият анализ на Цисус показва високо съдържание на аскорбинова киселина (витамин С), каротен, фитостеролови субстанции, калий. Установено е също така и присъствието на бета-ситостерол. Всички тези съставки притежават различни физиологични ефекти. Съдържат и естествени растителни стероиди, наричани кетостерони, които действат като антагонисти и неутрализират катаболния ефект на кортизона, а оттук се стимулира костния и мускулния растеж.Екстрактът от Cissus Quadrangularis се използва и в борбата с намаляване на теглото и телесните мазнини, както и запазване на мускулната маса при намален калориен прием. Някои от другите положителни свойства на тази необикновена съставка включват антиоксидантна ефективност (неутрализиране на свободните радикали), използва се в традиционната медицина при гастритни проблеми, повишаване нивата на креатин (което съдейства за покачване на масата), намалява нивата на LDL холестерола, има успокоителен ефект върху централната нервна система.
Цисус набира също така голяма популярност със своите обезболяващи свойства, сравними с тези на аспирина и аналгина.
 


Препоръчваната дневна доза е в интервала 2-4 грама, като в някои изследвания се препоръчва зареждаща фаза за 4-5 дни по около 5-6 грама.

                                                                                                                 СИЛА БГ ТИЙМ
Ако тази статия ви е харесала, моля гласувайте за нея
Коментари
ДОБАВИ КОМЕНТАР
Име/Прякор *
Твоят E-Mail *
Коментар *
Реклама
Последни коментари
Не напразно Amix Nutrition ми е, любимата марка ! Просто The Best
Уникални както винаги
Чудесно! Вие сте най-силните в БГ !
Интересно

" Methyl Mass на EST е един от най-потентните продукти в своя клас. Благодарение на технологията CREAPHILTM щадяща бъбреците и имаща висока биологична наличност, която трае с часове повече от обикновените креатинови матрици, продукта дава невероятни издръжливост и сила, хидратира и уголемява мускулните клетки. Подобрява кръвообращението, зарежда с енергия и дава изключителна концентрация и лекота на мисълта дори в най-екстремни ситуации."

Реклама
Copyright © 2007 - 2019 silabg.com