сила бг магазин
сила бг медия
»
»
Cissus Quadrangularis – Анаболен продукт с противовъзпалително действие

Cissus Quadrangularis – Анаболен продукт с противовъзпалително действие

Cissus Quadrangularis е изцяло натурална съставка с ясно изразено антикатаболно и противовъзпалително действие, като предпазва и възстановява мускулатурата и костната тъкан. Подпомага заздравяването след травми и контузии на сухожилия, хрущяли, ставни връзки, а също така увеличава изръжливостта им на тежки натоварвания.Химическият анализ на Цисус показва високо съдържание на аскорбинова киселина (витамин С), каротен, фитостеролови субстанции, калий. Установено е също така и присъствието на бета-ситостерол. Всички тези съставки притежават различни физиологични ефекти. Съдържат и естествени растителни стероиди, наричани кетостерони, които действат като антагонисти и неутрализират катаболния ефект на кортизона, а оттук се стимулира костния и мускулния растеж.Екстрактът от Cissus Quadrangularis се използва и в борбата с намаляване на теглото и телесните мазнини, както и запазване на мускулната маса при намален калориен прием. Някои от другите положителни свойства на тази необикновена съставка включват антиоксидантна ефективност (неутрализиране на свободните радикали), използва се в традиционната медицина при гастритни проблеми, повишаване нивата на креатин (което съдейства за покачване на масата), намалява нивата на LDL холестерола, има успокоителен ефект върху централната нервна система.
Цисус набира също така голяма популярност със своите обезболяващи свойства, сравними с тези на аспирина и аналгина.
 


Препоръчваната дневна доза е в интервала 2-4 грама, като в някои изследвания се препоръчва зареждаща фаза за 4-5 дни по около 5-6 грама.

                                                                                                                 СИЛА БГ ТИЙМ
Ако тази статия ви е харесала, моля гласувайте за нея
Коментари
ДОБАВИ КОМЕНТАР
Име/Прякор *
Твоят E-Mail *
Коментар *
Реклама
Последни коментари
Не напразно Amix Nutrition ми е, любимата марка ! Просто The Best
Уникални както винаги
Чудесно! Вие сте най-силните в БГ !
Интересно

"Когато хапвате храни богати на захар, инсулиновите нива рязко скачат. Това кара мускулните клетки да приемат захарта (глюкозата в кръвта ви) и да я съхрянят под формата на гликоген. Инсулина обаче изпраща захарта и в мастните клетки, които я превръщат в мазнина, което пък потушава всякакъв изгарящ мазнините ефект, независимо колко е интензивна е тренировката ви. Така, че хапването на захар е определено е лошо и не е препоръчително. Единствения момент, когато захарта е необходима и намира приложение е веднага след тренировка."

Реклама
Copyright © 2007 - 2020 silabg.com