сила бг магазин
сила бг медия
»
»
Екдистерон – Легендарен продукт или поредното разочарование?

Екдистерон – Легендарен продукт или поредното разочарование?

В индустрията на хранителните добавки, много от тях са били наричани с гръмкото име „Светия Граал” с надеждата от една страна да се продават повече, а от друга,че представляват нещо ново и иновативно, работещо при всеки. Случаят с Екдистерон е именно такъв. В края на 90-те години и началото на 21 в. се заговори за съставка от Русия, която има анаболни свойства, сходни с прословутия Дианабол, само че без абсолютно никакви странични ефекти. Вече можеха да се изграждат големи и твърди мускули само с хранителна добавка.

Естествено, истината е много далече от тези твърдения на руски и някои американски учени. Основното приложение на екдистеронът е свързано най-вече със създаването на перфектната анаболна (мускулно-изграждаща) среда в организма. А това означава – положителен азотен баланс, максимален синтез на усвояваните белтъчини и използването им за мускулна маса.

55Проблемът при екдистена (другото име на екдистерона) е чистотата на екстракта.

Максимално чистият екстракт е единствено от растението Rhaponthicum Carthamoides, но много фирми използват евтината китайска суровина от растението Cyanotis Vaga, където процентът екстракт варира от 0 до 15, което на практика е един неработещ продукт. Истинският екдистерон е много скъп, което отдръпва много марки от 

желанието им да направят такъв суплемент.


 

Спорният ефект на продукта също оказва негативно влияние. Все пак има и доста положителни мнения на използващи такъв тип добавка, решили да инвестират значителна сума в истинския екстракт, взимайки го в дози от порядъка на 1.5-2.5 грама. Тогава резултатите са наистина изграждане на чиста мускулна маса, увеличаване на силата и работоспособността. За всеки един от вас, решил да опита екдистерон, много е важно да обърне внимание за есктракта в продукта (задължително да бъде Rhaponthicum Carthamoides), а дневната дозировка между 1.5-2.5 грама.

СИЛА БГ ТИЙМ

Препоръчани продукти от СИЛА БГ
59
.
60
лв.
Ако тази статия ви е харесала, моля гласувайте за нея
Коментари
ДОБАВИ КОМЕНТАР
Име/Прякор *
Твоят E-Mail *
Коментар *
Реклама
Последни коментари
Не че съм заклет фитнес маниак, основно тренирам други спортове, но не ра ...
Не напразно Amix Nutrition ми е, любимата марка ! Просто The Best
Уникални както винаги
Интересно

"Продуктът на Gaspari Nutrition Size On е предназначен за прием по време на тренировката. С 5те грама leucine,к реатиновата матрица, хидролизираният протеин - той е перфектният избор за търсещите сериозен мускулен разстеж."

Реклама
Copyright © 2007 - 2022 silabg.com